Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström

Söker du mäklare i västra Blekinge? Våra kunniga mäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström står till din tjänst när vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Här bor du nära havet och naturen samtidigt som storstadens puls aldrig är långt bort. En fördel med vår region är att E22:an tar dig till Köpenhamn på två timmar. Vill du hellre ta tåget så går det täta avgångar till resten av Sverige och världen. Här kan hela familjen ha en aktiv fritid och uppleva välbesökta kulturevenemang.

Att bo i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström

Om ni är intresserade av att köpa hus i Karlshamn eller omkringliggande orter finns det mycket att njuta av. Utöver en vacker skärgård kan ni ta del av sport på hög nivå tack varje de lokala lagen Mjällby AIF och IFK Karlshamn. Om ni vill promenera så är Sternö-Boön ett fint utflyktsmål. Där finns det möjlighet att gå till fots runt hela området. Hällevik och Norje är två orter som bjuder på en trygg vardag. Här är det nära både till bad och en välkänd årligen återkommande rockfestival.

Har ni funderingar eller står inför en bostadsförsäljning i så är ni varmt välkomna till våra erfarna mäklare. Vi ger oss inte förrän vi hittat rätt köpare till ditt objekt.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlshamn med omnejd

I västra Blekinge kan ni njuta av allt från laxfiske i Mörumsån till ett besök i Nordens största safaripark. Tycker ni om musik finns Östersjöfestivalen att uppleva varje år.

Våra engagerade mäklare i Karlshamn berättar gärna mer om allt området har att erbjuda. Tänker du köpa, värdera eller sälja bostad i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström så finns vi här för dig. Med lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett stort kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att göra just er bostadsaffär till den bästa upplevelsen!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Fast arvode 25 000 kr!

Sälj din bostadsrätt med oss till ett fast arvode på 25 000 kr inkl moms.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg