Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Kalmar / Nybro / Öland

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kalmar / Nybro / Öland

Det finns många anledningar till att köpa bostad i Kalmar. Förutom närheten till naturen är det även nära till Nybro, Öland och Torsås. Kalmar har även bra tågförbindelser med övriga städer i länet och närliggande knutpunkter som Alvesta och Växjö. Kalmar flygplats med dagliga turer till Stockholm samt charter till flera destinationer utomlands.

När du anlitar oss som din mäklare i Kalmar sätter vi dig som kund och dina önskemål främst. Vårt mål är att matcha objekt med rätt köpare och göra bostadsaffärer som både säljare och köpare är nöjda med. Välkommen att kontakta våra kunniga mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera din bostad i Kalmar, Nybro eller på Öland.

Att bo i Kalmar

Många tänker på Kalmar som en sommarstad, studentstad eller orten som passeras på väg till Öland. Sanningen är att det här en expansiv stad där det händer mycket kul. I Kalmar arrangeras exempelvis Sveriges enda fullvärdiga Ironman-tävling, ett event som lockar deltagare och åskådare från världens alla hörn. Du kan även besöka Guldfågeln Arena för att se de lokala fotbollslagen Kalmar FF, FBC Kalmarsund.

När du ska köpa eller sälja hus i Kalmar finns våra kunniga mäklare här för dig. Vi gör det lilla extra för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen när de står inför en bostadsaffär.

Köpa, värdera och sälja hus i Kalmar eller på Öland

Bland de som vill köpa bostad i Kalmar återfinns köpare i alla åldrar. Det är unga vuxna som ska köpa sin första bostad. Seniorer som vill sälja huset och flytta till en lägenhet och barnfamiljer som lockas av att har nära till allt. Solsäkra Öland är ett populärt ställe att skaffa sommarstuga eller fritidshus på. Att spendera ledig tid på Öland innebär att alltid nära till vita sandstränder med härliga bad och vacker natur. Kontakta oss om du söker eller funderar på att sälja ditt fritidshus. Vi matchar ditt objekt med rätt köpare.

Som din lokala mäklare i Kalmar strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad. Välkomna till oss på Stortorget när du vill anlita en äkta passionerad vinnare!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar

Postadress

  • Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Beckasinen

En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar som skall totalrenoveras och bli 8 stycken bostadsrätter, varav 4 stycken med loft. Läs mer här.

Unika bostadsrätter på Öland!

Varmt välkomna till Halltorp! På solen och vindarnas ö kan vi nu presentera 15 exklusiva bostadsrätter fördelade på 156 kvm.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg