Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Huddinge

Husman Hagberg - mäklare i Huddinge med kunden i fokus

Huddinge kommun passar er som vill bo i vackra omgivningar med endast 15 minuters resväg till Stockholm C. Våra duktiga mäklare i Huddinge kan visa upp objekt i närområden som Segeltorp och Vistaberg. Om ni önskar köpa hus i Huddinge finns mycket att upptäcka. Här kan ni välja mellan att njuta av naturen, vattnet eller en levande stadskärna. Om naturupplevelser lockar går det lätt att ta sig till flera olika naturreservat. Vår kommun är en av de kommuner i Sverige som har lägst medelålder vilket innebär att det finns många barnfamiljer här. Ni som är intresserade av sport kan hitta aktiviteter för alla åldrar.

Att bo i Huddinge

I Huddinge finns flera trivsamma och trygga villakvarter som Snättringe, Fullersta och Stuvsta. Flyttar ni hit och vill ta del av idrottsliv är det möjligt att följa de hemmamatcher som Huddinge IK Hockey och Stuvsta IF bjuder på. Önskar ni ta del av en mer kulturell upplevelse kanske Litografiska museet lockar. Där finns det många affischer att betrakta och begrunda kring dåtidens trender och värdegrunder. Flemingsbergsskogens naturreservat är ett område som bjuder på en varierad natur med ett rikt djurliv. Hos oss hittar ni fina hus till salu i Huddinge med hjälp av kunniga mäklare som kan området.

Köpa hus i Huddinge

Högmora, Gladökvarn, och Vidja är några exempel på bostadsområden i Huddinge som bjuder på både äldre fastigheter och nyproduktion. Våra mäklare i Huddinge guidar er gärna till områden som passar era krav. Tycker ni om naturen är Flottsbro med skidanläggning och friluftsliv värt att besöka. Sommartid finns det tillgång till fina badplatser och vintertid är det skidor som står i fokus. Både barnfamiljen och träningsentusiasten som väljer att köpa hus i Huddinge kommer att trivas bra här. Välkomna till Huddinge, en trivsam kommun med blandad bebyggelse. Här bor ni nära Stockholm C och har samtidigt fina naturreservat med flertalet badsjöar runt hörnet!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunchstängt 12.00-13.00

Postadress

  • Stuvstatorget 10, 141 42 Huddinge
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg