Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Hemavan Tärnaby tillhör Storumans kommun och ligger inbäddat i Västerbottens fjällvärld. Här finns möjligheter att både bosätta sig året runt eller köpa en stuga i fjällen att vistas i på fritiden. Som mäklare i Hemavan Tärnaby erbjuder vi en komplett mäklartjänst för dig som vill köpa, sälja eller värdera din bostad i området. Ett område som bjuder på fantastiska upplevelser under årets alla årstider. Området utvecklas i rask takt och vi vill vara det självklara valet för dig när du väljer mäklare i Hemavan Tärnaby. Vi kan den lokala marknaden, har de lokala kontakterna och finns alltid tillgängliga i fjällvärlden.

Att bo i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Området är kanske mest känt för sin fina utförsåkning och för att ha fostrat skidåkare som exempelvis Ingemar Stenmark, Stig Strand och Anja Persson. Alla tävlandes för den klassiska klubben Tärna IK Fjällvinden. När man vistas här så förstår man varför området inspirerat så många duktiga skidåkare. Snötillgången och liftsystem som sträcker sig en bra bit ovanför trädgränsen gör att man vill spendera mycket tid här.

På vintertid när man inte åker utförsåkning kan man ta en tur med skoter längs det väl utvecklade ledsystemet och varför inte besöka någon fjällsjö för att pimpla röding.

När snösäsongen är över öppnar det upp möjligheter för fjällvandring eller cykling. En av Sveriges mest kända vandringsled Kungsleden har sin ändpunkt i Hemavan. Den sträcker sig 45 mil norrut upp till Abisko med många trevliga hållplatser längs vägen. Vill man hålla sig till kortare dagsturer finns det många fina leder där Drottningleden är ett exempel. Hemavan Tärnaby är också en bra utgångspunkt för jakt och fiske och när sensommaren och hösten är på ingång så kanske bär- och svampplockning lockar.

Till Hemavan Tärnaby tar man sig med bil längs E12an. Hemavan har även en flygplats med dagliga turer till Arlanda under högsäsong. Flygturen tar ca 2 timmar och du landar mitt i Hemavan! Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare i Hemavan Tärnaby om du vill veta mer om ett liv och boende i området.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Hemavan Tärnaby

Om du har tankar på att köpa eller sälja hus i Tärnaby Hemavan är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Vår målsättning är att leverera en mäklartjänst med mycket hög kvalitet anpassad för den lokala marknaden. Våra erfarna mäklare hjäper dig med värdering av din bostad och vi är såklart även med dig på hela resan från visning till färdig bostadsaffär.

Hemavan och Tärnaby ligger med 2 mils avstånd längs E12. Hemavan är centrum för turismen i området med handel, restauranger, hotell och flygplats. I Hemavan finns även förskola för fast boende. I närhet till Hemavan finns även några fina guldkorn att slå sig ner på som exempelvis Laisholm, Portbron, Klippen och Tängvattnet.

I Tärnaby finns den mesta servicen för fast boende som exempelvis för- och grundskola, sjukstuga, apotek och affär men även här präglas området av turismen med hotell, restauranger och bowlinghall som exempel på detta. Mellan Tärnaby och Hemavan svänger man av till ställen som exempelvis Ängesdal och Joesjö. I Joesjö finns populära Tärna Vilt där du kan köpa lokalproducerade delikatesser året runt. Längre österut från Tärnaby ligger Storuman som är centralort i kommunen. Gör man en avstickare söderut från E12 kommer man till en annan populär skidort, nämligen Kittelfjäll.

Fjällvärlden har mycket att erbjuda från härlig skidåkning till oförglömliga naturupplevelser. Oavsett om du vill köpa stuga för att spendera din fritid på fjället, eller om du vill köpa eller sälja hus i Hemavan Tärnaby, för året runt boende, så finns vi på HusmanHagberg här för dig!

Eiendomsmegler i Hemavan

Bor du i Norge og søker eiendomsmegler i Hemavan, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Med kontor midt i Hemavan og med fjellverdenen som arbeidsplass er vi alltid fullt oppdatert på eiendomsmarkedet i Hemavan Tärnaby og omegn. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du skal kjøpe eller selge bolig eller fritidsbolig i Hemavan Tärnaby.

Omdömen från våra kunder

"Herr Brändström ist sehr nett, hilfsbereit, freundlich. Jetzt warten wir nur noch auf alle Papiere von der Kommune. Vielen dank für die gute Betreuung, das nächste Haus würden wir gern wieder bei Ihnen kaufen. Schöne Grüße aus Deutschland"
Christiane N9 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande av Andreas!"
Emanuel O10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och är snabb att svara på funderingar via telefon, mail,sms."
Eva Susanne O11 veckor
Verifierad kund
"Vennlig, tilgjengelig og dyktig "
Per-Arnfinn B13 veckor
Verifierad kund
"Svarade bra på våra frågor och var till stor hjälp och lyckades med försäljningen."
Jan S14 veckor
Verifierad kund
"Vi hadde en bra opplevelse av megleren. Han har tatt seg av salg og ordner avtalen med kjøper slik at vi kommer i mål. Siden dette er i Sverige er det greit å ha megler der."
Håvar S14 veckor
Verifierad kund
"Ryddig og gir meg alle svar jeg lurer på i prosessen med kjøp av hytte :) lett å komme i kontakt med på telefon og behjelpelig med privat visning , alt i alt en meget bra megler av eiendom "
Halvor R16 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra bemötande. Lätt att få kontakt med. Han har gjort ett bra jobb."
Karene Ingella Margurite D32 veckor
Verifierad kund
"Behaglig och kunnig mäklare. Gav bra svar på de frågor vi hade funderingar kring och återkopplade alltid som utlovat. "
Camilla A34 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Foton inte så snygga.. Helheten klart godkänd.."
Jim Anders Henrik W35 veckor
Verifierad kund
"En grundlig genomgång av fastigheten och god kontakt med såväl mig som säljare som de intresserade köparna ledde till en väl genomförd affär."
Rut Kristina S36 veckor
Verifierad kund
"Fastighetsmäklaren Andreas Brändström sålde vårt fritidshus under sommaren 2022 och gjorde det med fullt uppvisat ansvar och proffsighet. Vi inser att Brändström utnyttjade alla till buds stående medel för att finna rätt köpare och högsta möjliga pris för fastigheten. Okomplicerat och tjafslöst. En mäklare vi varmt kan rekommendera."
Sven Tommy J36 veckor
Verifierad kund
"Bra att ha att göra med. Allt fungerade bra."
Berit Astrid Susann T36 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare, han hjälpte oss grundligt genom hela vårt husköp!"
Moa A36 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, och en snabb och smidig affär"
Åsa Ewa Elenore B36 veckor
Verifierad kund
"Bara positivt, snabb och smidig försäljning. "
Fredrik Andreas B37 veckor
Verifierad kund
"Andreas hade snabb och tydlig återkoppling på mail och telefon. Bra bemötande och fint flyt vid genomgång och påskrifter av kontraktet. "
Jakob N37 veckor
Verifierad kund
"Personligt och fint bemötande!!"
Bo Lennart S45 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte oss jättemycket, och han var snabbt att svara oss. Och vi vill tacka han jättemycket."
Ghina A46 veckor
Verifierad kund

Besöksadress

  • Blå Vägen 44, 925 93 Hemavan
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Brändström

Andreas Brändström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg