Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Härjedalen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Härjedalen

Härjedalen utvecklas i en makalös takt där fler och fler områden byggs upp. Behovet utav professionella, serviceinriktade och lokala mäklare ökar i takt med expansionen. Därför är det med stor glädje jag nu etablerar och öppnar egna kontor i Lofsdalen och Funäsdalen under namnet HusmanHagberg Härjedalen. Tillsammans med er kunder blir vi en del av en kedja som verkligen satsar på de svenska fjällen.

Sedan flytten till Härjedalen har jag haft förmånen att få lära känna det genuina Härjedalen och människorna som bor och lever här. Det tillsammans med många års erfarenhet inom försäljning och bank gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med mycket hög kvalitet. För mig och HusmanHagberg Härjedalen är äkthet, ödmjukhet och massor av engagemang en förutsättning för att lyckas. Sälj därför din bostad med mig.

Varmt välkommen att kontakta vårt mäklarkontor i Härjedalen!

Att bo i Härjedalen

De svenska fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längd, vandring, cykling, fiske, jakt eller att bara njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Här finns garanterat en plats som passar just det som du söker. Våra mäklare i Härjedalsfjällen kan hjälpa dig att hitta en fjällstuga i ett område som matchar med dina favoritaktiviteter i fjällvärlden.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så hjälper våra erfarna mäklare gärna till att svara på era frågor om lokala kommunikationer, skolor, affärer och allt som kan ha med vardagen att göra. Vi har även ett brett kontaktnät inom Härjedalens kommun.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Härjedalen

Tack vare ett mycket gott samarbete med kontoren i kedjan har vi tillgång till ett brett kundregister när du ska sälja din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Oavsett om du står inför en bostadsförsäljning eller är på jakt efter ditt nya drömboende i Härjedalen så finns våra kunniga mäklare här dig.

Varmt välkommen in och ta en fika. Vill du vara säker på att vi är på kontoret, ring eller skicka ett sms först. Ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

"En trevlig mäklare som håller hög servicenivå och motsvarat våra förväntningar på alla sätt hittills. "
S.t. A1 dagar
Verifierad kund
"Fredrik motsvarade mina förväntningar."
Pär P1 dagar
Verifierad kund
"Proffsig, snabb och noggrann service. Både köpare och säljare beaktas i processen."
Magnus R1 dagar
Verifierad kund
"Fantastisk på att guida och svara på frågor snabbt (oavsett dag och tid på dygnet) under hela processen dvs. väldigt tillgänglig för oss köpare. Våra förväntningar på mäklaren var att uppfylla ovan och det har gjorts med bravur. Fredrik känns som klippt och skuren för mäklarrollen, vi är helnöjda med honom!"
Carolina L1 dagar
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och noggrann. Bra mot både säljare och köpare."
Magnus R2 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och bra service :-)!"
S.t. A1 veckor
Verifierad kund
"Maria är otroligt kompetent och jättetrevlig. Hon är lätt att nå via mail och återkopplar snabbt med svar på de frågor man har. Hennes bemötande var över förväntan och hon gjorde husköpet lättsamt. "
Rebecca A2 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft lyckan att få träffa en mäklare som mött upp våra förväntningar till fullo. Hon har alltid varit tillgänglig för våra funderingar och frågor. Vi kan verkligen rekommendera med varm hand en mäklare som håller vad som lovats vid vår försäljning av vår fastighet raka besked direkt. Rekommenderar starkt denna mäklare."
Maria E2 veckor
Verifierad kund
"Så otroligt effektiv och fantastiskt trevlig positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar verkligen henne till alla som ska sälja sin bostad. "
Stina L2 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande genom hela processen."
Gunnar L8 veckor
Verifierad kund
"Maria Sondell är mycket proffsig och hjälpsam. Det blev en snabb affär bl a tack vare Marias kontakter med spekulanter. Jag kan rekommendera henne varmt!"
Birgitta Madeleine A9 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket imponerade av Marias effektiviteten som mäklare. Det är kristallklart att hon älskar sitt jobb och att hon gör det med hjärtat. Med mycket tålamod hjälpte hon oss och förklarade alla steg. Vi kände oss i trygghet och förtroende .Tack vare henne hade vi en underbar upplevelse. Vi kommer att rekommendera henne, visst!"
Caroline M9 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande som gjorde att hela visningen underbart, Maria hjälpte oss hela vägen från visning till att signera vår nya bostad, vi är väldigt tacksamma att vi fick henne som våra mäklare."
Edson Xavier Q10 veckor
Verifierad kund
"Enkelt att ha att göra med, snabb och lyhörd. "
Eva Johanna B10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och trevlig mäklare. Allt har gått smidigt. Jag uppskattar att hon svarar utanför kontorstid. "
Håkan W13 veckor
Verifierad kund
"Glad, trevlig och professionell "
Maria Camilla Victoria Janericsdotter D14 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig och uppriktig mäklare! "
Gustaf José O14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och omhändertagande."
Camilla B15 veckor
Verifierad kund
"Maria är kompetent, han var alltid snabb i återkoppling, hon höll alltid utlovad tid."
Sören Karl Ingmar A17 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, personligt bemötande"
Bo W17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Funäsdalen

  • Rörosvägen 40, 846 72 Funäsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Lofsdalen

  • Smebacken 8, 842 96 Lofsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.

Postadress

  • Uppvallen Ljungpiparen 13, 842 96 Lofsdalen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg