Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Hammarby Sjöstad

Välkommen till din mäklare i Hammarby Sjöstad

Vill du sälja eller värdera din bostadsrätt i Hammarby Sjöstad? Eller önskar du köpa något i området? En bra fastighetsmäklare har koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vi bor själva i Hammarby Sjöstad och kan utöver det affärsmässiga även ge ett personligt perspektiv när du vill sälja eller köpa bostad här.

HusmanHagberg är en kedja med över 400 medarbetare på drygt 90 kontor. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och har som mäklare alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Välkommen!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Hammarby allé 102, 120 65 Stockholm
  • Måndag-fredag 09.00-16.30

Postadress

  • Hammarby allé 102, 12065 Stockholm
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Är du redo för ditt livs affär?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg