Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Gotland

HusmanHagberg – din mäklare på Gotland

Gotland är som ni alla vet en fantastisk sommarö men det är också en plats som är otroligt levande året runt och där årstiderna bjuder på olika magiska skiftningar och aktiviteter.

Efter att ha bott i Härjedalen högst uppe på ett fjäll och drivit HusmanHagberg Härjedalen kände vi oss redo för att lämna vintern och bosätta oss på ”öjn”. Nu ser vi verkligen fram emot att driva HusmanHagberg på Gotland lika framgångsrikt som Härjedalen.

Erfarenheten av att förmedla bostäder och tomter till köpare på distans, det vill säga som inte bor permanent på Gotland är något som vi verkligen tar med oss.

Toppmäklare på Gotland

Maria Sondell som är franschisetagare och tillika mäklare har varit högpresterande inom kedjan och kan stoltsera med att under flera år varit topp tre bland de bäst presterande mäklarna inom hela HusmanHagberg Sverige.

Med en gedigen erfarenhet av försäljning, bank och affärsutveckling kombinerat med stor kunnighet av alla typer av fastighetsaffärer kan vi leverera en mäklartjänst av mycket hög kvalitet.

För HusmanHagberg Gotland är äkthet, ödmjukhet och massor av engagemang en förutsättning för att lyckas. Vi älskar så klart förhandling och vet att det behövs för att driva affärer framgångsrikt.

Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna

Från och med den 1 september finns vi på plats på Österväg 2 i Visby, fram till dess når du oss via telefon och e-mail.

Att bo på Gotland

Gotland som även kallas ”drömmarnas ö” eller också bara ”öjn” har en plats för alla. Ön består av 92 socknar, alla med sin medeltida historia och sina unika egenskaper. Vare sig du söker ett boende i Visby innanför ringmuren, sommarhus vid havet eller att bosätta dig permanent så finns garanterat en plats som passar just det som du söker.

Sveriges bästa stränder finns på Gotland

Att några av Sveriges bästa stränder som Ljugarn, Tofta och Fårös Sudersand finns här är du garanterat bekant med och likaså raukområden som Langhammar, Jungfrun och Holmhällar. Men vad många inte känner till är att Gotland även är idrottens ö med massor av olika sporter att välja mellan. Tycker du om att vandra, löpträna och cykla så finns otroligt fina leder.

Historia på Gotland

Gotland besitter även en fantastisk medeltida historia och kulturskatt. Här välkomnas alla kreatörer med öppen famn. Inte att förglömma är även alla de inspelningar som gjorts av tex. Pippi Långstrump, Ingemar Bergmans filmer och nutida Så mycket bättre.

Vi är Hemma överallt på Gotland och finns här för att svara på alla möjliga frågor om de olika ställena men också om lokala kommunikationer, skolor, affärer och allt som kan ha med vardagen att göra.

Köpa, värdera eller sälja din bostad på Gotland

Tack vare ett mycket gott samarbete med kontoren i kedjan har vi tillgång till ett brett kundregister när du ska sälja din bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Oavsett om du står inför en bostadsförsäljning eller är på jakt efter ditt nya drömboende på Gotland så finns våra kunniga mäklare här dig.

Behöver du hjälp att sälja ditt hus på Gotland?

Har du ett fritidsboende som du önskar hjälp med och inte finns på plats så är har vi stor vana av att hjälpa till med allt som behövs inför en försäljning eller värdering utan att du behöver komma hit.

För dig som är på Gotland önskar vi dig varmt välkommen in och ta en fika med oss så. Vill du vara säker på att vi är på kontoret, ring eller skicka ett sms först. Ser fram emot att träffa dig!

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare på Gotland

En lyckad bostadsaffär kräver engagerade och kunniga mäklare. Vi på HusmanHagberg Gotland har stenkoll på hela Gotland och bostadsmarknaden här på ön. Vår goda lokalkännedom, i kombination med hög yrkeskompetens gör oss till den ultimata mäklaren för dig som vill köpa eller sälja en bostad på Gotland.

Vi hjälper dig att göra en bra affär och bädda för en bättre framtid – oavsett om du behöver hjälp att hitta rätt bostad eller rätt köpare.

Vanliga frågor och svar om Gotland

Vilka är Gotlands mest eftertraktade områden att besöka?

Det finns många smultronställen att upptäcka på Gotland, och massor av mysiga områden. Två av de mest populära och eftertraktade områdena är Visby och Fårö.

Om Visby

Visby är det mest eftertraktade området på Gotland. Staden är känd för sin historiska betydelse och pittoreska miljö, och är upptagen på UNESCO världsarvslista. Visby kallas ofta för "rosornas och ruinernas stad" på grund av sina välbevarade medeltida byggnader och frodiga rosor. Stadens botaniska trädgård, medeltida stadsmurar och olika historiska turer är stora attraktioner som lockar både lokalbefolkning och turister​

Om Fårö

Fårö är en mindre ö nordost om Gotland som också är mycket populär, särskilt för sina imponerande kalkstensformationer kända som 'raukar' och vackra stränder​.

Vad kostar ett hus på Gotland?

Priserna på hus på Gotland kan variera ganska mycket beroende på läge och fastighetens storlek och skick. Husen börjar i regel på omkring 1 500 000 kr.
Om du funderar på att köpa hus på Gotland är det bra att kolla in flera olika fastigheter och jämföra priser för att få en känsla för vad som kan passa din budget och dina behov.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress:

  • Från 1 september öppnar vi kontor på Österväg 2 i Visby. Ni kan kontakta oss redan nu på 0498-652 652.
Öppettider
  • Fram tills vi öppnar kontoret 1 september varierar öppettiderna så ring oss så bokar vi en tid.
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Mäklarbyrån Gotland AB, Gotland
Org.nr. 559203-3491