Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Gnesta / Trosa

  HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Gnesta och Trosa

  Vi är stolta att både bo och mäkla i dessa vackra trakter. Här bor du nära naturen och lugnet men med närheten till storstadspulsen. Både Gnesta och Trosa erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholm.

  En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är ingen slump. Vi som har startat upp HusmanHagberg i Gnesta och Trosa är två mäklare med lång erfarenhet på orten. Tillsammans har vi jobbat drygt 35 år i branschen. Vi har som vision att göra mäklartjänsten mer tillgänglig samt utveckla fler paketlösningar, som vi vet efterfrågas av dig som kund.

  Att flytta innebär ett stort beslut och det är oerhört många olika saker att tänka på, högt som lågt, innan man kommer i land med sin bostadsaffär. Vi vet det och hjälper dig hela vägen. Våra erfarna mäklare hjälper dig att på bästa sätt genomföra en försäljning av din bostad eller med att hitta ditt nya drömhem. Oavsett om du önskar köpa hus, lägenhet, eller fritidshus finns vi här för dig. Om du har vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe, oavsett om du tänkt byta bostad eller inte. Väl mött!

  Att bo i Gnesta och Trosa

  Välkommen till trakten med närhet till allt! Här får du en lugn och gemytlig tillvaro, men storstadspulsen är inte långt bort. Båda våra kommuner ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd till både Stockholm, Södertälje och Nyköping, men framförallt är detta en väldigt vacker plats att bo på. Här har man naturen inpå knuten med fina skogar, många vandringsleder, insjöar och havet som sätter sin prägel på östsidan. Omgivningarna möjliggör ett aktivt friluftsliv men här finns även multisporthall, ishall, tennishall och badhus för den som gillar inomhussporter. Och för den som hellre vill spela golf eller rida finns det många alternativ på nära håll.

  Här finns även ett rikt affärs- och restaurangliv och båda kommunerna blomstrar upp under sommartid med många lokala gårdsproducenter av både mat och konsthantverk av olika slag. Slott, herrgårdar och ett rikt kulturliv. För barnfamiljen finns här dagis, kommunala skolor och Waldorf. Här finns allt, utom köer och brist på parkeringsplatser. Här hittar många den livskvalitet de länge sökt efter och våra kommuner växer allt mer i popularitet. Våra erfarna mäklare svarar gärna på frågor och berättar mer om ett liv och boende i området. Oavsett om du söker du bostad eller vill sälja hus eller lägenhet i Gnesta och Trosa så finns vi här för dig.

  Köpa, värdera eller sälja bostad i Gnesta och Trosa

  Har du funderingar på att flytta och vill sälja ditt hus eller bostadsrätt i Gnesta och Trosa? Våra kunniga mäklare finns med dig på hela resan, från värdering och visning till färdig försäljning. För dig som istället funderar på att köpa hus eller lägenhet, så är det nu rätt läge att köpa bostad i Gnesta och Trosa. Idag kan många arbeta hemifrån, detta i kombination med en ökad längtan efter närhet till rekreation, har gett ett ökat intresse för att bo på ett lagom pendlingsavstånd från Stockholm.

  Vår ambition är att hitta det bästa boendet för just dig. Välkommen att ta kontakt med våra mäklare via mejl eller telefon om du vill veta mer om de bostäder vi förmedlar samt höra vad vi kan göra för att hjälpa dig att sälja din bostad eller för att hitta ditt nya hem. Naturligtvis får du gärna besöka vår bobutik om du vill träffa oss på plats. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Gnesta och Trosa med omnejd kan vi ge dig den hjälp du behöver, både när du ska köpa, värdera ochsälja bostad i Gnesta och Trosa.

  Välkommen till vårt mäklarkontor i Gnesta, vi hjälper dig att hitta hem!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • STOPP-huset, Gnesta
  • Måndag-Fredag 09:00-16:00

  Postadress

  • Dansutvägen 2, 646 30 Gnesta
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg