Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gnesta / Trosa

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Gnesta och Trosa

Vi är stolta att både bo och mäkla i dessa vackra trakter. Här bor du nära naturen och lugnet men med närheten till storstadspulsen. Både Gnesta och Trosa erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholm.

En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är ingen slump. Vi som har startat upp HusmanHagberg i Gnesta och Trosa är två mäklare med lång erfarenhet på orten. Tillsammans har vi jobbat drygt 35 år i branschen. Vi har som vision att göra mäklartjänsten mer tillgänglig samt utveckla fler paketlösningar, som vi vet efterfrågas av dig som kund.

Att flytta innebär ett stort beslut och det är oerhört många olika saker att tänka på, högt som lågt, innan man kommer i land med sin bostadsaffär. Vi vet det och hjälper dig hela vägen. Våra erfarna mäklare hjälper dig att på bästa sätt genomföra en försäljning av din bostad eller med att hitta ditt nya drömhem. Oavsett om du önskar köpa hus, lägenhet, eller fritidshus finns vi här för dig. Om du har vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe, oavsett om du tänkt byta bostad eller inte. Väl mött!

Att bo i Gnesta och Trosa

Välkommen till trakten med närhet till allt! Här får du en lugn och gemytlig tillvaro, men storstadspulsen är inte långt bort. Båda våra kommuner ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd till både Stockholm, Södertälje och Nyköping, men framförallt är detta en väldigt vacker plats att bo på. Här har man naturen inpå knuten med fina skogar, många vandringsleder, insjöar och havet som sätter sin prägel på östsidan. Omgivningarna möjliggör ett aktivt friluftsliv men här finns även multisporthall, ishall, tennishall och badhus för den som gillar inomhussporter. Och för den som hellre vill spela golf eller rida finns det många alternativ på nära håll.

Här finns även ett rikt affärs- och restaurangliv och båda kommunerna blomstrar upp under sommartid med många lokala gårdsproducenter av både mat och konsthantverk av olika slag. Slott, herrgårdar och ett rikt kulturliv. För barnfamiljen finns här dagis, kommunala skolor och Waldorf. Här finns allt, utom köer och brist på parkeringsplatser. Här hittar många den livskvalitet de länge sökt efter och våra kommuner växer allt mer i popularitet. Våra erfarna mäklare svarar gärna på frågor och berättar mer om ett liv och boende i området. Oavsett om du söker du bostad eller vill sälja hus eller lägenhet i Gnesta och Trosa så finns vi här för dig.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Gnesta och Trosa

Har du funderingar på att flytta och vill sälja ditt hus eller bostadsrätt i Gnesta och Trosa? Våra kunniga mäklare finns med dig på hela resan, från värdering och visning till färdig försäljning. För dig som istället funderar på att köpa hus eller lägenhet, så är det nu rätt läge att köpa bostad i Gnesta och Trosa. Idag kan många arbeta hemifrån, detta i kombination med en ökad längtan efter närhet till rekreation, har gett ett ökat intresse för att bo på ett lagom pendlingsavstånd från Stockholm.

Vår ambition är att hitta det bästa boendet för just dig. Välkommen att ta kontakt med våra mäklare via mejl eller telefon om du vill veta mer om de bostäder vi förmedlar samt höra vad vi kan göra för att hjälpa dig att sälja din bostad eller för att hitta ditt nya hem. Naturligtvis får du gärna besöka vår bobutik om du vill träffa oss på plats. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Gnesta och Trosa med omnejd kan vi ge dig den hjälp du behöver, både när du ska köpa, värdera ochsälja bostad i Gnesta och Trosa.

Välkommen till vårt mäklarkontor i Gnesta, vi hjälper dig att hitta hem!

Omdömen från våra kunder

"Bra bemötande. Inga speciella förväntningar. Allt har fungerat snabbt och enkelt."
Kjell A3 dagar
Verifierad kund
"Mkt bra upplevelse då jag fick nästan så mitt betalt som jag önskade och det med tanken på att priserna bara gått neråt hela året . En visning och huset blev sålt i dessa tider var perfekt."
Petri Matti J2 veckor
Verifierad kund
"Allt handlar om FÖRTROENDE! Det kände jag för min mäklare. Professionell men ändå personlig. God lokalkännedom, tillgänglig för allehanda frågor. God rådgivning. Slutbud överträffade alla förväntningar."
Margit Birgitta G2 veckor
Verifierad kund
"det var smidig och tydlig kommunikation"
Samuel M3 veckor
Verifierad kund
"Det har funkat väldigt smidigt och bra! "
Philippa S5 veckor
Verifierad kund
"Johanna var både kunnig och trevlig Alllt gick smidigt och snabbt Kan verkligen rekommendera Johanna"
Bengt L7 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett väldigt bra bemötande vid husvisningen och vid kontraktskrivningen."
Ingegerd W12 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och bra! Vi blev bemötta med vänlighet, tålamod och kunnighet. "
Naomi G26 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare! Inte lika påflugen som många andra. Seriös och förtroendeingivande. Tusen tack!"
Ida T26 veckor
Verifierad kund
"Kanon! Inget att klaga på. Kanon bra från början till slut!"
Dennis Torbjörn B26 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet va bra,kort å koncist visning.Allmänt trevligt bemötande på kontoret för kontraktskrivning.Nöjd kund//Arto"
Arto S26 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande av skicklig och förtroendeingivande mäklare. Höll oss hela tiden uppdaterade under försäljningsprocessen och hade tålamod och var tydlig i kommunikationen i en långdragen budgivning. Vi är mer än nöjda med Husman Hagberg i Gnesta."
Nina L31 veckor
Verifierad kund
"Har bara gått att säga allt har fungerat bra och min mãklare är väldigt kompetent och trevlig. "
Eva-Mari K31 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som informerade mig under processen och var mycket ihärdig. Jag är mycket nöjd!"
Erik Sven Olof E37 veckor
Verifierad kund
"Tack Anna-Karin för din hjälp, din professionalitet och enkelhet. Du löser allt väldigt smidigt och som säljare (och tidigare köpare) har jag det största förtroende för dig. "
Anna-Zara N39 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var bra, och de hade bra kontakt med säljaren. Det var en del frågor som skulle kollas upp som vi aldrig fick svar på, det var det som drog ned betyget. "
David F41 veckor
Verifierad kund
"Johanna är trevlig och gjorde det bra. Inga problem alls. "
Fredrik L47 veckor
Verifierad kund
"Otroligt proffesionell mäklare. Fick allt jag önskade och lite till! Otroligt nöjd!"
Linus S48 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och inlyssnande bemötande! Levde upp till alla våra förväntningar! "
Berit T72 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • STOPP-huset, Gnesta
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Dansutvägen 2, 646 30 Gnesta
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg