Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gnesta / Trosa

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Gnesta och Trosa

Vi är stolta att både bo och mäkla i dessa vackra trakter. Här bor du nära naturen och lugnet men med närheten till storstadspulsen. Både Gnesta och Trosa erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholm.

En lyckad hus- eller lägenhetsförsäljning är ingen slump. Vi som har startat upp HusmanHagberg i Gnesta och Trosa är två mäklare med lång erfarenhet på orten. Tillsammans har vi jobbat drygt 35 år i branschen. Vi har som vision att göra mäklartjänsten mer tillgänglig samt utveckla fler paketlösningar, som vi vet efterfrågas av dig som kund.

Att flytta innebär ett stort beslut och det är oerhört många olika saker att tänka på, högt som lågt, innan man kommer i land med sin bostadsaffär. Vi vet det och hjälper dig hela vägen. Våra erfarna mäklare hjälper dig att på bästa sätt genomföra en försäljning av din bostad eller med att hitta ditt nya drömhem. Oavsett om du önskar köpa hus, lägenhet, eller fritidshus finns vi här för dig. Om du har vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe, oavsett om du tänkt byta bostad eller inte. Väl mött!

Att bo i Gnesta och Trosa

Välkommen till trakten med närhet till allt! Här får du en lugn och gemytlig tillvaro, men storstadspulsen är inte långt bort. Båda våra kommuner ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd till både Stockholm, Södertälje och Nyköping, men framförallt är detta en väldigt vacker plats att bo på. Här har man naturen inpå knuten med fina skogar, många vandringsleder, insjöar och havet som sätter sin prägel på östsidan. Omgivningarna möjliggör ett aktivt friluftsliv men här finns även multisporthall, ishall, tennishall och badhus för den som gillar inomhussporter. Och för den som hellre vill spela golf eller rida finns det många alternativ på nära håll.

Här finns även ett rikt affärs- och restaurangliv och båda kommunerna blomstrar upp under sommartid med många lokala gårdsproducenter av både mat och konsthantverk av olika slag. Slott, herrgårdar och ett rikt kulturliv. För barnfamiljen finns här dagis, kommunala skolor och Waldorf. Här finns allt, utom köer och brist på parkeringsplatser. Här hittar många den livskvalitet de länge sökt efter och våra kommuner växer allt mer i popularitet. Våra erfarna mäklare svarar gärna på frågor och berättar mer om ett liv och boende i området. Oavsett om du söker du bostad eller vill sälja hus eller lägenhet i Gnesta och Trosa så finns vi här för dig.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Gnesta och Trosa

Har du funderingar på att flytta och vill sälja ditt hus eller bostadsrätt i Gnesta och Trosa? Våra kunniga mäklare finns med dig på hela resan, från värdering och visning till färdig försäljning. För dig som istället funderar på att köpa hus eller lägenhet, så är det nu rätt läge att köpa bostad i Gnesta och Trosa. Idag kan många arbeta hemifrån, detta i kombination med en ökad längtan efter närhet till rekreation, har gett ett ökat intresse för att bo på ett lagom pendlingsavstånd från Stockholm.

Vår ambition är att hitta det bästa boendet för just dig. Välkommen att ta kontakt med våra mäklare via mejl eller telefon om du vill veta mer om de bostäder vi förmedlar samt höra vad vi kan göra för att hjälpa dig att sälja din bostad eller för att hitta ditt nya hem. Naturligtvis får du gärna besöka vår bobutik om du vill träffa oss på plats. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Gnesta och Trosa med omnejd kan vi ge dig den hjälp du behöver, både när du ska köpa, värdera ochsälja bostad i Gnesta och Trosa.

Välkommen till vårt mäklarkontor i Gnesta, vi hjälper dig att hitta hem!

Omdömen från våra kunder

"Bara bra. Allt fungerade prickfritt. Nöjd med kontakterna. "
Lars Mikael B10 veckor
Verifierad kund
"Mycket positivt möte med mäklaren Johanna . Under hela processen har hon varit proffsig, tydlig och lyhörd. Detta stämmer överens med vad våra förväntningar var. Vi kan varmt rekommendera HusmanHagberg Gnesta."
Nina Cathrine S11 veckor
Verifierad kund
"Utomordentligt service på Delyx nivå!!!! Alltid, alltid svar på alla frågor på en vänligt och professionellt vis. Skulle ALDRIG rekommendera någon annan än dig Johanna ❤️"
Maria Veronica Prasangika L12 veckor
Verifierad kund
"The broker was exceptionally professional, always prioritizing my needs and ensuring clear communication. I expected transparency and guidance; the broker surpassed these expectations with their market knowledge and proactive updates. Buying my home at Margretedalsvägen 11A with this broker was smooth and hassle-free, thanks to their expertise and dedication"
Forooq R18 veckor
Verifierad kund
"Hon gjorde sitt bästa för att köpet skulle genomföras. Det som var bra var att hon hjälpte till med att sälja min bostad och köpa den nya bostaden. Allt på samma dag. Utan henne hade det aldrig gått att genomföra försäjning och köp. Det var många som blev nöjda."
Carina Å21 veckor
Verifierad kund
"Alt funkar bra. Vi har varit jätte nöjda med Husman Hagberg "
Mette B25 veckor
Verifierad kund
"Jätteproffsigt från start till mål."
Dennis Torbjörn B25 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kompetent personal. Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!"
Sonja K26 veckor
Verifierad kund
"Nära i kontakten. Bra att bolla med. Snabba ”puckar” när det blev affär! Kanske lite för snabbt! Svårt när det var så länge sen jag gjorde nån affär(30år sen) senast! Aldrig svår att få tag på. God kännedom om samhället! Nöjd!"
Margareta Gunnel Vega N29 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig , proffsig och tillmötesgående mäklare med hög proffesion! "
Sara E36 veckor
Verifierad kund
"I alla avseende utmärkt bemött. Jag är mycket nöjd med min mäklare! Tack!"
Edit Yvonne Elisabeth L37 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Inga speciella förväntningar. Allt har fungerat snabbt och enkelt."
Kjell A38 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra upplevelse då jag fick nästan så mitt betalt som jag önskade och det med tanken på att priserna bara gått neråt hela året . En visning och huset blev sålt i dessa tider var perfekt."
Petri Matti J39 veckor
Verifierad kund
"Allt handlar om FÖRTROENDE! Det kände jag för min mäklare. Professionell men ändå personlig. God lokalkännedom, tillgänglig för allehanda frågor. God rådgivning. Slutbud överträffade alla förväntningar."
Margit Birgitta G39 veckor
Verifierad kund
"det var smidig och tydlig kommunikation"
Samuel M40 veckor
Verifierad kund
"Det har funkat väldigt smidigt och bra! "
Philippa S43 veckor
Verifierad kund
"Johanna var både kunnig och trevlig Alllt gick smidigt och snabbt Kan verkligen rekommendera Johanna"
Bengt L44 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett väldigt bra bemötande vid husvisningen och vid kontraktskrivningen."
Ingegerd W49 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och bra! Vi blev bemötta med vänlighet, tålamod och kunnighet. "
Naomi G63 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • STOPP-huset, Gnesta
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Dansutvägen 2, 646 30 Gnesta
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg