Boka en digital värdering online och träffa en mäklare på distans

Funderar du på att sälja till sommaren eller hösten är det bra tid att börja förbereda sig nu. Låt en av våra mäklare göra en fri värdering av din bostad, antingen på plats hemma hos dig eller digitalt online på distans, så bjuder vi på en Värdebevakare. Med hjälp av Värdebevakaren håller vi dig uppdaterad om marknadsutvecklingen i ditt lokala område.

Vi är hemma över allt – på distans eller fysiskt

Att vara ”Hemma överallt” handlar om att kunna anpassa sig, och det har vi gjort sedan start. Vår ambition är att alltid vara nära din som kund och se dina behov. Att ha kunskap och känsla för vad som är det bästa för din som kund i varje enskild situation. I en tid av ständig förändring är det viktigt.

Träffa oss digitalt online eller på plats hos dig

Vi har alla olika förutsättningar och på HusmanHagberg anpassar vårt arbetssätt så att det passar dig som kund. Med dagens teknik har vi möjlighet att göra bostadsvärderingar digitalt online, arrangera digitala visningar, agera rådgivare och mycket mer på distans. Möjligheterna är många. Vi berättar gärna mer för dig som är nyfiken. Och för dig som vill träffa oss fysiskt så gör vi gärna det. Att träffa dig som kund, digitalt eller fysiskt, är det bästa vi vet.

Så visar vi bostäder till salu.

Alla ska ha möjlighet att se bostäderna vi har till salu, på ett tryggt sätt. Vi erbjuder olika varianter som passar dig som kund. Kontakta ansvarig mäklare så hittar vi en lösning som passar dig. Vi erbjuder bl.a:

  • Digitala visningar online
  • Bokade visningar med få deltagare
  • Privata visningar

Vi tänker på varandras hälsa - alltid.

Med tanke på Covid-19 råder nu en ovanlig situation i Sverige och världen. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridning med respekt för dig och för alla våra medmänniskor i samhället. Vi vill be dig som kund att vara lyhörd inför din egen hälsa och mående. Känner du dig krasslig eller osäker på om det är säkert för dig att komma till våra visningar så vill vi uppmana dig att kontakta ansvarig mäklare. Tillsammans hittar ni en lösning så att du får ta del av visningen av bostaden. Du hittar alla våra kontor här.

Funderar du på att sälja till sommaren eller hösten är det bra tid att börja förbereda sig nu. Låt en av våra mäklare göra en fri värdering av din bostad, antingen på plats hemma hos dig eller digitalt på distans, så bjuder vi på en Värdebevakare. Med hjälp av Värdebevakaren håller vi dig uppdaterad om marknadsutvecklingen i ditt lokala område.

Du får även goda råd om hur du bäst höjer värdet på din bostad inför försäljningen genom att använda vårt koncept Kommande®.

Boka en digital värdering av din villa, lägenhet, ditt radhus eller fritidshus via formuläret nedan. Föredrar du att träffa någon av oss på plats hos dig, är du välkommen att kontakta ditt lokala kontor.

Boka en fri digital värdering för att komma igång med Värdebevakaren!

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg