Digital värdering

Boka en digital värdering online och träffa en mäklare på distans

Låt en av våra mäklare göra en fri värdering av din bostad, antingen på plats hemma hos dig eller digitalt online på distans, så bjuder vi på en Värdebevakare. Med hjälp av Värdebevakaren håller vi dig uppdaterad om marknadsutvecklingen i ditt lokala område.

Boka en fri Digital värdering via formuläret lite längre ned på sidan.

Vi är hemma över allt – på distans eller fysiskt

Att vara ”Hemma överallt” handlar om att kunna anpassa sig, och det har vi gjort sedan start. Vår ambition är att alltid vara nära dig som kund och se dina behov i varje enskild situation.

Träffa oss digitalt online eller på plats hos dig

Vi har alla olika förutsättningar och anpassar vårt arbetssätt så att det passar dig som kund. Med dagens teknik har vi möjlighet att göra bostadsvärderingar digitalt online, arrangera digitala visningar, agera rådgivare och mycket mer på distans. Möjligheterna är många. Vi berättar gärna mer för dig som är nyfiken. Att träffa dig som kund, digitalt eller fysiskt, är det bästa vi vet.

Så visar vi bostäder till salu.

  • Digitala visningar online
  • Bokade visningar med få deltagare
  • Privata visningar

Vi tänker på varandras hälsa - alltid.

Med tanke på Covid-19 råder nu en ovanlig situation i Sverige och världen. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridning med respekt för dig och för alla våra medmänniskor i samhället. Känner du dig krasslig eller osäker på om det är säkert för dig att komma till våra visningar så vill vi uppmana dig att kontakta ansvarig mäklare. Tillsammans hittar ni en lösning så att du får ta del av visningen av bostaden. Du hittar alla våra kontor här.

Boka en digital värdering av din villa, lägenhet, ditt radhus eller fritidshus via formuläret nedan eller kontakta ditt lokala kontor.

Du kan även boka en tid via mäklarbokningen.se, höja värdet på din bostad via vårt koncept Kommande®. Se aktuellt utbud av bostäder

Boka en fri digital värdering för att komma igång med Värdebevakaren!

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg