Slipgatan 5, 5tr

Bilder

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Slipgatan 5, 5tr , Södermalm Hornstull , Stockholm

Varmt välkomna till denna perfekt planerade etta högt upp i huset, där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Här samspelar ett härligt ljusflöde från stora fönsterytor med lättmöblerade ytor. Stilfullt kök med alla bekvämligheter du kan tänka dig samt ett fräscht helkaklat badrum. Lägenheten ligger belägen i en stabil äkta bostadsrättsförening i ett lugnt sjönära läge med Hornstulls puls runt hörnet!

24 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 260 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
24 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1939
Driftskostnad:
500 kr/månad
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

24 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till denna perfekt planerade etta där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Här samspelar ett härligt ljusflöde från stora fönsterytor med lättmöblerade ytor. Stilfullt kök med alla bekvämligheter du kan tänka dig samt ett fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen i en stabil äkta bostadsrättsförening i ett lugnt sjönära läge med Hornstulls puls runt hörnet!

HALL
Välkomnade hall med bra avhängningsmöjligeter för ytterkläder samt bra förvaring i den inbyggda garderoben.

KÖK
Trevligt och effektivt planerat arbetskök med allt du kan tänkas behöva som gasspishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare i rostfritt stål, samt över- och underskåp för praktisk förvaring. Som pricken över i:et ligger snygg marockansk klinker på golvet och väggarna är smyckade med vitt kakel. Kyl och frys, också det i rostfritt utförande, finns i allrummet.

ALLRUM
Rymligt allrum med fin parkett på golvet och där det tack vare loftsängen, med plats för en 120-säng, frigörs mycket golvyta och du har gott om plats för soffa, matbord, tv-bänk eller annat möblemang. Loftet bjuder också på smart extraförvaring med sin unika "crawl-in-closet"!

BADRUM
Ljust och fräscht badrum utrustat med klinkergolv i mörkblå ton, vitkaklade väggar, WC-stol, handfat med spegelskåp ovan samt vikbar duschhörna.

ÖVRIGT
Tillhörande källarförråd finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

1 260 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,8605%

Andel av årsavgiften

1,8605%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 maj 2010
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kölhalningen 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Övrigt: 2400
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Den övriga kostnaden står för gas

Förening

Namn

Brf Kölhalningen 4

Om föreningen

BRF Kölhalningen 4 äger fastigheten Kölhalningen 4 som innehåller ett bostadshus med 40 lägenheter varav 37 som är upplåtna med bostadsrätt och 3 med hyresrätt. Föreningen har även en lokal. Ekonomin i föreningen är god och man har en belåning på knappa 6000 kr per kvm bostadsyta. Inga avgiftshöjningar är planerade.

Byggnadsår: 1939
Uppvärmning: Fjärrvärme (Fortum)
Kabel-TV via UPC
Tvättstuga:
Nya maskiner och torkskåp köptes in i början av 2005
Ny torktumlare köptes in i början av 2008
2 tvättmaskiner, Electrolux W365H
Torkskåp, Electrolux TS 3121
Torktumlare, Electrolux

Utförda renoveringar
Renovering av ytterfönster 2014
Byte av port 2011
Renovering av källare 2011
Renovering av utemiljö 2010
Renovering av ventilation 2010-2011
Renovering av Hiss 2010
Renovering av Trapphus 2010
Fasadrenovering 2009-2010
Rörstambyte 2004-2005
Elstambyte 2004-2005

Vid lägenhetsöverlåtelser debiteras köparen en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande basbelopp vilket blir 1108 kr. Eventuell pantsättningsavgift debiteras köparen med I % av gällande basbelopp, vilket ger en kostnad på 443 kr per pantbrev.

Om området

Södermalm Hornstull

Trendiga Hornstull är ett expansivt område som kombinerar det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur. Bland annat har en stor galleria byggts med trendiga butiker, fantastiska restauranger, cafeér, matvarutbutiker och närservice för att öka bekvämligheten för de boende i området. Går du över Liljeholmsbron så hittar du Liljeholmstorget med 90 butiker, caféer och restauranger. Vid Hornstull finns även underbara promenadstråk längs med vattnet i båda riktningarna, badmöjligheter i det anrika badhuset Liljeholmsbadet vid Bergsunds Strand samt på Reimersholme och Långholmen. Runt knuten ligger vackra och grönskande Tantolunden, en oas mitt i storstadens puls. Vid Hornstull finner du Söders stora utbud av trevliga restauranger med mat från all världens hörn, mysiga caféer och små butiker. Helt enkelt det bästa från två världar! Här bor man på ett behagligt avstånd till Söders puls och allt det som gör Söder så attraktivt. Besök gärna www.hornstull.se för mer information om området!

Kommunikation

Suveräna kommunikationer med tunnelbanan vid Hornstull och flera busslinjer, såsom 4, 40 och 66, alldeles runt knuten. Närhet till utfartsleder (E20/E4) söder- och norrut samt till tvärbanan vid Liljeholmen.

Närservice

Vid Hornstull finns bland annat matvarubutiker, apotek och Systembolag. På Hornsbruksgatan finner ni även de nyöppnade restaurangerna Tjoget, Käk (som även har ett samarbete med populära krogen Judit & Bertil) och Beijing 8 som lockar med läckra menyer i gemytlig atmosfär. Här finns även Strand (f.d. Street), en mötesplats, restaurang, konsert-/klubbscen i sann Söder-anda. En härlig kombination av musik och god mat med vacker utsikt över Årstaviken. Några kvarter bort hittar du två av Södermalms bättre restauranger: Nhu's Thai är en populär thaikrog med skön stämning och strax bredvid ligger restaurangen Ho's, en kinakrog som höjer sig över mängden. Köttälskaren kan gå till populära Texas Longhorn som liksom Nhu's och Ho's ligger på Hornsgatan ned mot vattnet. Missa inte heller Lasse i parken, en skön uteservering i Pålsundsparken och Bio Rio som bjuder på ett brett filmutbud och teater i historiska lokaler vid Hornstulls strand.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Handlarn
90 m
Ragdas Mini Market AB
160 m
Köpcentrum & Gallerior
Liljeholmstorget
920 m
Liljeholmstorgets Galleria - Citycon
940 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Larmet Fritidshem
170 m
Fjärilsgården Fritidshem
170 m
Kollektivtrafik
Bergsunds strand
80 m
Lindvallsplan
150 m
Grundskolor
Högalidsskolan
210 m
Bergsundsskolan
310 m
Gymnasium
International Rainbow Of Sweden AB
280 m
Sofiaängen Behandling & Skola
320 m
Universitet & Högskolor
Teknikhögskolan
500 m
Vårdyrkeshögskolan
500 m
Banker
ClearOn AB
450 m
Handelsbanken
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golf Adax
2 km
Aspuddens Bangolf
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bad Simhall Liljeholmsbadet
350 m
Blommensbergs Bollplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Bad Simhall Liljeholmsbadet
350 m
Strandbad Långholmen Mälaren
520 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till David Alros för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte