Sälj smart med vår tjänst Kommande®

Sälja nu, sedan eller bara kanske?

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare så är Kommande® en tjänst som du garanterat har stor nytta av. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för din bostad på marknaden, samtidigt som du får både råd och tid att genomföra värdehöjande förändringar eller förbättringar. Allt för att du ska göra bästa möjliga affär. Kommande® är också en tjänst som gör att hela processen blir lugn och smidig för dig. Ingen hets eller hastiga beslut, Kommande® är på dina villkor. Särskilt i tider där bostadsmarknaden inte är sig lik är det viktigt att behålla initiativet och kontrollen. Kanske letar du ny bostad men har ingen brådska? Kanske har du svårt att hitta drömbostaden? Kanske är du bara nyfiken på hur stort intresset kan vara för din bostad? Vänd dig bara till oss och aktivera Kommande® så kanske du blir rejält överraskad!

Mer tid på marknaden och skräddarsydda presentationer.

Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi ser till att glänta på dörren till din bostad för köpare som är redo och som på så sätt får reda att ett ännu bättre alternativ är på väg. Eftersom vi bara ger ett kortfattat smakprov så måste de intresserade kontakta mäklaren för att få veta mer. Det ger oss ett gyllene tillfälle att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants situation, önskemål och drömmar.

Din bostad från sin bästa sida, i bästa väder, i bästa årstiden

Vi kan se till att din bostadsaffär får en flygande start långt innan den traditionella bostadsförsäljningen har börjat. Med Kommande® i vår tjänsteportfölj gör du klokast i att kontakta oss så tidigt som möjligt. I många fall kan vi då t ex fotografera bostaden när den är som allra mest attraktiv, även om försäljningen kommer att genomföras under en annan årstid. Samma sak gäller de åtgärder som kan höja värdet och därmed slutpriset.

Gör förbättringarna som kittlar köparna

Vi delar villigt med oss av våra insikter om vad som får köparna att buda lite extra. Sedan kan du göra en rationell avvägning hur du ställer dig till de tänkbara åtgärderna. Hur mycket behöver investeras? Hur mycket engagemang och tid behövs? Den bästa affären är den man gör medvetet. Ju mer kunskap du har, desto bättre beslut kan du ta utifrån just din utgångspunkt. Kommande® ger dig helt enkelt ett bättre beslutsunderlag och tid att agera.

När du är redo, släpper vi lös marknadskrafterna!

När du är redo att sälja är sedan allt förberett – vi har maximerat förutsättningarna. Bostaden erbjuds på allra bästa sätt till spekulanter som väntat på att få komma på visning. Kan det bli bättre?

Kommande® är ett registrerat varumärke för HusmanHagberg AB.

Expressvärdera nu!

Vill du snabbt veta vad din bostad är värd? Expressvärdera och få svar inom en arbetsdag.

Vill du veta mer om den här tjänsten?

Kontakta någon av våra mäklare så får du värdefulla råd utifrån just din situation.

Våra mäklare och kontor

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenterar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Funderar du också på att sälja din bostad? Låt oss kontakta dig!

* Obligatoriskt