Med hjärtat i affären!

Två stjärnmäklare möts. Den ene med kontor i Stockholms södra förorter, den andre i de norra. Den ene gick i sin fars fotspår och började tidigt cykla runt för att visa hus och hem. Den andre var idrottslärare innan han köpte sitt livs första slips och började som mäklarassistent. Yttre skillnader men inre likheter. Gemensamt för båda är det varma hjärtat, ärligheten och nytänkandet. Och den där glimten i ögat.

Lennart Hagberg och Mats Dahlström möts första gången i Mäklarsamfundet styrelse. Yngst av alla och med samma passion för yrket och entreprenörskapet. De börjar använda varandra som bollplank, samarbeta kring marknadsföring och ordna trevliga tillställningar för sina medarbetare, alltid tävlingar – Husman mot Hagberg. Ganska snart förvandlas "mot" till "med" och franchisekedjan HusmanHagberg föds.

Då, 1997, var det fyra kontor i Stockholmsområdet. Nu är vi drygt 90 kontor runt om i Sverige. Och fler kommer vi bli, 100 kontor är målet.

Vi växer år efter år med nya passionerade och affärsdrivna franchisetagare och medarbetare. Alla med samma vilja; att göra vårt yttersta för att kunderna ska bli nöjda. Bäst är de dagar då vi vunnit nya kunders förtroende, skrivit kontrakt och fyllt helgen med visningar. Då sprakar våra kontor.

Tillsammans har vi utmanat de stora kedjorna. Vi var först med Homestyling. Vi var först med att inspirera våra kunder med appar. Vi kommer fortsätta att använda teknikens hjälp för att förenkla mötet mellan säljare och köpare.

Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. För så är det med oss på HusmanHagberg. Vi vill veta vad vi pratar om. Vi vill känna till var barnen kan gå på dagis. Vilken skola som är bäst. Var man köper det godaste brödet. Hur man lättast tar sig till jobbet. Den kunskapen är lika viktig för oss som byggteknik, ekonomi, juridik och vackra bilder.

Det är vår kunskap som ger oss våra kunders förtroende. För när livet vänder, till glädje eller sorg, och du behöver byta bostad så ska du kunna lita på din mäklare. Så enkelt är det.

HusmanHagberg är godkänd som medlem i Svensk Franchise vilket innebär att man förbundit sig att följa de gemensamma europeiska reglerna för etisk franchise. Vi har i samband med inrädet granskats och godkänts beträffande avtal, ekonomi och nöjdhet bland franchisetagarna.

Vill du jobba hos oss?

Berätta om dig själv och skicka gärna ett CV.

Vi vill våra kunders bästa!

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenterar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Kommande® - Din bostad kan ta dig långt. Smygstarta och höj värdet!

Förbered försäljningen nu och samla spekulanter långt innan säljstart. Samtidigt som du hinner få värdehöjande råd från din mäklare.

Läs mer

Prestige – en exklusiv tjänst för unika hus och våningar

Är din bostad något utöver det vanliga? Låt våra mäklare berätta hur vi arbetar med Prestige.

Läs mer

Köparmäklaren hjälper dig till ditt nya hem!