Så går vår kundundersökning till

För oss är en lyckad bostadsaffär då båda parter är nöjda med hela köp- och säljprocessen. Det är genom att ta reda på hur nöjda våra kunder är som vi mäter vår insats och vår framgång. Därför arbetar vi målmedvetet med att ständigt bli bättre, att hela tiden lyssna på både beröm och kritik. Vi använder utomstående oberoende undersökningsföretag för att ge oss sanningen. Nöjd Kund Index (NKI) är en av de verktyg som visat oss att vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

Om undersökningen

För oss är det viktigt att alla kunder som köper eller säljer en bostad får komma till tals. Därför lämnar den ansvariga mäklaren vid tillträdet över ett informationsbrev och talar om att vi inom ett par veckor, via undersökningsföretaget Mistat AB, kommer att skicka ett frågeformulär per mejl. Har man inte tillgång till mejl får man enkäten av mäklaren vid tillträdet tillsammans med ett frankerat svarskuvert.

Mistat AB sammanställer samtliga kunders synpunkter och skickar dem fortlöpande tillbaka till HusmanHagberg. Tack vare denna regelbundna återkoppling har vi bästa möjliga förutsättningar att hela tiden vidareutveckla vår mäklartjänst. Allt med målet att våra kunder ska bli ännu nöjdare med sina bostadsaffärer.

Vill du veta mer?

NKI används i många olika branscher och länder. Det är ett välbeprövat och tillförlitligt verktyg. Vill du veta mer om hur vi jobbar med Nöjd Kund Index så ta gärna kontakt med ditt lokala HusmanHagberg-kontor eller vår Kundombudsman Mats Dahlström på telefon 08-411 22 34 eller mats.dahlstrom@husmanhagberg.se. För frågor om undersökningen och hur den tekniskt genomförs är du välkommen att kontakta Mistat AB, telefon 08-611 74 40.

Mer än 90 % av våra kunder rekommenderar oss gärna vidare till vänner och bekanta.

Välkommen att bli nöjd du också!

Jag vill också bli nöjd!

Här hittar du våra kontor och mäklare.

Nöjda säljare av villa med välskött gräsmatta!

Nöjd köpare av villa med dubbelgarage!

Nöjd köpare av lägenhet med barnkammare!

Nöjd köpare av lägenhet med balkong!