Äkta passionerade vinnare!

Det som driver oss på HusmanHagberg är ett äkta engagemang. Både när det gäller människorna vi möter och affärerna vi gör. En mäklare arbetar ofta många timmar och på udda tider. Det är viktigt att våra kollegor och medarbetare mår bra.

Nöjdare kunder

Efter varje affär frågar vi både säljare och köpare vad de tycker om vår mäklartjänst. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Tillfredställelsen i en nöjd kund är vår drivkraft och alla mäklare får löpande återkoppling på just sitt arbete.

En fantastisk gemenskap

Många nya medarbetare är förvånade över hur välkommen man känner sig och hur snabbt man blir en del av kedjan. Den familjära känslan är unik och något vi månar om. Därför träffas alla medarbetare två gånger per år för att få engergi, utbyta erfarenheter och lära känna varandra.

Både VD och vice VD är själva mäklare och har dagligen kontakt med både mäklare och kunder. En ledning nära verkligheten skapar förståelse och förtroende.

High five

Att fira är viktigt. Vi glädjs åt varandras framgång och delar med oss av vår kunskap. Dagarna blir väldigt mycket roligare - och våra medarbetare ännu bättre.

Kvinnligt nätverk

HusmanHagberg är en franchiseorganisation. Hälften av våra medarbetare är kvinnor. Att våga ta steget att bli egen företagare/att utvecklas som företagare samtidigt som man kanske är familjens projektledare kan vara en utmaning.

I vårt kvinnliga nätverk berör vi frågor som kan underlätta vardagen och karriären.

Sports- & culture

Att uppleva saker tillsammans bygger laget. Därför erbjuder vi löpande våra medarbetare olika events, både på sverigenivå och lokalt. Det kan vara en after work, en bouleturnering, en skidresa eller en guidad tur på ett vackert museum. Uppslutningen brukar vara stor. Vi gillar att umgås.

Vill du jobba hos oss?

Berätta om dig själv och skicka gärna ett CV.

Vi vill våra kunders bästa!

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenterar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Kommande® - Din bostad kan ta dig långt. Smygstarta och höj värdet!

Förbered försäljningen nu och samla spekulanter långt innan säljstart. Samtidgit som du hinner få värdehöjande råd från din mäklare.

Läs mer

Prestige – en exklusiv tjänst för unika hus och våningar

Är din bostad något utöver det vanliga? Låt våra mäklare berätta hur vi arbetar med Prestige.

Läs mer

Köparmäklaren hjälper dig till ditt nya hem!