Hubert Laurins väg 7

Bilder

  • Såld!
  • Vy från den inglasade balkongen
  • Inglasad balkong i syd-/sydväst
  • Fasadbild
  • Kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning
  • Vardagsrum i vinkel

Hubert Laurins väg 7 , Kallhäll , Järfälla

3:a på 101 kvm., med underbart läge längst ut på gaveln - Water front, med Mälaren i 3 väderstreck ska upplevas på plats. Kök med matplats och stort vardagsrum i vinkel i öppen planlösning, 2-3 sovrum, gäst-WC, sep. & helkaklat WC-/duschrum, klk. Hus med hiss. Anmäl intresse via www.husmanhagberg.se. Visas i aug.

101 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 214 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
101 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2006
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Ljus och rymlig entré/hall, som är inredd med vit och svagt mönstrad tapet, parkettgolv, praktisk klädhylla och dubbelgarderob för klädförvaring.

Sovrum 1: Rymligt sovrum, med Mälarens glittrande vatten från sovrumsfönstret i fonden. Sovrummet är inrett med vit och svagt mönstrad tapet med svagt mönstrad bård, parkettgolv och 5 väggfasta garderober med underskåp.

WC-/duschrum: I direkt anslutning till sovrummet ligger ett helkaklat WC-/duschrum, inrett med ljusgrått kakel, svarta klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp med halogenspotbelysning och duschutrymme.

Passage: Vit och svagt mönstrad tapet, parkettgolv.

Klädkammare/förråd: Praktiskt klädkammare/förråd, inredd med vita väggar, parkettgolv, klädhylla och klädstång.

Sovrum 2: Ljusblå tapet och parkettgolv.

WC-/dusch-/tvättrum: Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum med vädringsfönster, inrett med vitt kakel, ljusgrå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, duschutrymme med duschvägg, spegel, ljus arbets-/strykbänk av laminat, tvättmaskin, torktumlare och 5 praktiska överskåp för förvaring.

Kök: Fullt utrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet och med utsikt över Mälaren från alla fönster. Köket är inrett med vita skåpluckor, ljusgrå kakel bakom grå och melerade arbetsbänk av laminat och med arbetsbelysning. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum i vinkel och i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet kan vid behov inredas med ytterligare ett sovrum och ett något mindre vardagsrum. I nuvarande utformning rymmer vardagsrummet såväl större soffgrupp som matgrupp och med fantastiskt och vidsträck utsikt över Mälaren med eftermiddags- & kvällssol. Vardagsrummet är inrett med vit tapet och parkettgolv.

Inglasad balkong: Utgång från vardagsrummet till inglasad balkong i syd-/sydväst, med Mälaren precis utanför, där naturens alla skriftningar kan njutas i lugn och ro och. Belysning och eluttag.

Välkommen att kontakta mig som ansvarig mäklare vid minsta fråga eller fundering!

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

6 214 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-t

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,4783%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2009
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:47

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV, bredband och förråd. Bilplats finns f.n. ledig. Kostnad är 260 kr/mån med el-stolpe. Kostnad för garage är 690 kr/mån. F.n. kö.

Förening

Namn

Tärnan

Om föreningen

Brf Tärnan består av totalt 45 bostadsrätter i 2 flerbostadshus med en totalyta om 3 971 kvm. Byggnadår 2005 genom JM AB.
Föreningen har ca 20 garageplatser som kostar 690 kr/mån, uteplats med elstolpe kostar 240 kr/mån, utan elstolpe 200 kr/mån. I dagsläget är det inte särkilt lång kö 2017-08-29

Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet, som debiteras köparen.
Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbeloppet, som debiteras köparen.

Ingen avgiftshöjning har skett de senaste ca 10 åren.

I månadsavgiften ingår kabel TV från ComHem (basutbud + 8 valfria kanaler), bredbandstelefoni och bredband (50 mb/bit).
Särskild hemförsäkring "bostadsrättstillägg" ingår i avgiften.

Tvättstuga: 2 maskiner varav den största tar 15 kg tvätt. Torktumlare + torskåp och värmemangel.
Cykelförråd i huset finns.
Sopsortering inklusive elavfall.

https://brftarnan.wordpress.com/

Med reservation för ändringar

Kontaktperson

Ordförande Bo Juterbock

Telefon

08-58355650

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
610 m
Coop Konsum
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,4 km
Stockholm Quality Outlet
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Svetsarvägens Förskola
680 m
Kallhälls öppna förskola
760 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
860 m
Kolarängsskolan
1,1 km
Gymnasium
Björkebyhallen sporthall
4,2 km
Kvarnskolan
4,4 km
Banker
Swedbank
670 m
Swedbank
670 m
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
5,6 km
Rotebro Golf
5,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
860 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte