Andebodavägen 6, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med vy mot vardagsrum
  • Vardagsrum med fönster i två väderstreck
  • Balkong med härligt solläge
  • Kök med matplats
  • Sovrum 1 detaljbild

Andebodavägen 6, 1 tr , Viksjö , Järfälla

Ljus och mycket centralt belägen gavellägenhet i Viksjö C, om 3 rok, i hus med hiss och balkong i fantastiskt sydvästläge. Här har du busshållsplatsen ca 30 m från bostaden och Ica Viksjö endast någon minut bort. Förskola runt knuten och en egen parkeringsplats som hör till bostaden. Från balkongen ser du gården och lekparken, perfekt för dig med barn! Nuvarande ägare disponerar bostaden som 4 rok med 3 sovrum varav ena egentligen avses användas som klädkammare. Prisvärd "mini 4:a" helt enkelt!

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 237 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband 50Mbit samt p-plats med elstolpe.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
314
Byggår:
2002
Driftskostnad:
688 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Plats för hatthylla och byrå, i den inre hallen finns 4 garderober i vitt, perfekt för klädförvaring och städmaterial. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 3/Klädkammare:
Nuvarande ägare har valt att disponera detta rum som barnrum men det går även bra att använda som klädkammare eller arbetsrum. Långsmalt lodrätt fönster, ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum:
Ljusblått klinker och vitt kakel. Badkar, handfat med underliggande förvaring, högskåp, spegelskåp med belysning, tvättmaskin (LG 2014).

Sovrum 1:
Rofyllt rum med två fönster varav ett mindre mot balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Bredrandig tapet i beige kulör och ekparkett. Garderob för klädförvaring bakom vitt draperi.

Sovrum 2:
Plats för enkelsäng, sängbord och skrivbord, beläget bredvid sovrum 3/klädkammaren. Vitmålade väggar med en mörk fondvägg och ekpakett.

Kök:
Rymligt kök med snickerier i vitt från Vedum, bänkskiva i massiv ek med infälld rostfri diskho, kakel i grått och spotlights under överskåp som belyser arbetsbänken. Maskinell utrustning: Ugn i rostfritt (Bauknecht), spishäll, kombinerad kyl/frys (Electrolux), diskmaskin (Cylinda), fläktkåpa i rostfritt (Electrolux). Matplats för 6 personer. Härligt ljusflöde genom fönster i vinkel.

Vardagsrum:
Rymlig sällskapsdel där vardagsrummet tillsammans med köket är beläget på huskroppens gavel varpå ljuset kommer in i bostaden från tre väderstreck. Det skapar en behaglig mijö att vistas i med mycket rymd och ljus. Plats för tv-hörna med soffa samt matbord eller arbetsplats. Vitmålade väggar med fondvägg i mörkgrått.

Balkong
Möblerbar balkong i soligt söder/sydväst med vy mot lekparken.

Renoveringar:
2011/2012: Diskmaskin
2013: Tapetsering alla rum utom vardagsrum
2014: Nytt golv i vardagsrum och kök
2014: Tapetsering vardagsrum
2014: Tvättmaskin

Övrigt:
- Förråd tillhör och finns i extern byggnad på gården.
- Cykel/barnvagnsförråd i extern byggnad utanför bostaden.
- Parkering ingår en plats per lägenhet (motorvärmaruttag) och ingår även i avgiften
- Kabeltv/Bredband via Comhem
- Busshållplats ligger ca 30 m från entrén till huset

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

5 237 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband 50Mbit samt p-plats med elstolpe.

Driftskostnad

8 260 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 061 kr
Försäkring: 3 199 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,2554%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Januari 2018 eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:486

Förening

Namn

Axet i Viksjö

Om föreningen

Välkommen till Brf Axet som består av totalt 51 st lägenheter med storlekar från 1 rok till 4 rok. Gård med lekplats samt lägenhetsförråd i separata hus belägna på innergården. Här finns även cykel- och barnvagnsrum. Tvättsuga finns ej utan alla har sina egna maskiner i vardera lägenhet. En parkeringsplats ingår per lägenhet utan extra kostnad. Fjärrvärmeanläggning via gemensamhetsanläggning.

Ekonomisk förvaltning: Fastum
Teknisk förvaltning: City förvaltning, kapicitator (trädgård), ren standard (städ), schindler (hiss)
Avsättning till yttre fond görs löpande enligt föreningens underhållsplan.

Renoveringar 2016:
Förråd målades om och portarna slipades och målades enl. underhållsplanen.
Lekplatsen har fått nya gungor, sand och skyddsnät.

Kommande renoveringar 2017:
Staketet längst med stora parkeringen kommer ses över och repareras.

Kabeltv/Bredband
Båda via comhem
Under 2017 kommer 50Mbit bredband att börja ingå i avgiften.

Avgift/Ekonomi:
Extra amortering på 500.000kr geomfördes 2016.
Under 2017 kommer ett lån villkorsändras och räntan beräknas bli lägre. Detta ger utrymme för ökad amorteringstakt i framtiden vilket föreningen enl. årsredovisningen önskar göra.

Föreningens årsredovisning finns att ta del av på vår hemsida www.husmanhagberg.se under aktuell bostad.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av basbeloppet av köparen, samt en pantsättningsavgift på 1% av basbeloppet i de fall köparen pantsätter lägenheten för upptagande av lån.

Med reservation för ändringar

Antal lägenheter

51

TV och Bredband

Via Comhem separat avtal krävs

Parkering

Parkeringsplats med elstolpe finns för varje lägenhet och ingår i månadsavgiften

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
150 m
Norrbacka Livs
370 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,2 km
Stockholm Quality Outlet
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
200 m
Axet Förskola Föräldrakoperativ
250 m
Grundskolor
Viksjöskolan
240 m
Högbyskolan
560 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,3 km
Kvarnskolan
1,6 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,2 km
Banker
Swedbank
250 m
Nordea Bank AB
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,2 km
Hässelby Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
90 m
Viksjö sporthall
110 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
6,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte