Karlslundsvägen 1. 2 tr. (vån 2)

Bilder

  • Såld!
  • Öppna sällskapsytor
  • Sällskapsdel med utgång till balkong
  • Sällskapsdel
  • Rum för avkoppling
  • Hall som öppnar upp mot hela lägenheten

Karlslundsvägen 1. 2 tr. (vån 2) , Barkarbystaden , Järfälla

Påkostad, tillvalsutrustad och attraktivt belägen 4:a med öppna och ljusa sällskapsytor för familj och vänner och dubbla balkonger för lata sommardagar. Bostadsrätten som blev färdigställd 2015, är mycket välplanerad och har en ljus interiör och hög standard. Här finns bl.a. ett kök med rostfria köksmaskiner och köksbänk i svart granit, genomgående parkettgolv, kaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och separat gästwc. Det finns också tre bra sovrum som alla har förvaring. Nya Barkarbystaden blir en levande stadsdel och ni kommer inte att ha långt till affärer, förskolor, vårdcentral eller restauranger. En stad när den är som bäst med en väl avvägd kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur, service, natur och nöjen. Tillträde beräknas ske under december/januari.

94 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 836 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall och entré med lackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Praktisk garderob finns vid entrén. Dimmer finns till belysningen.

Snyggt wc/duschrum som ligger direkt in till vänster i lägenheten. Väggarna har vitt liggande kakel och golvet har grafitgrått klinker med värme.
Badrumsmiljö med kommod och överskåp med belysning från Vedum, wc och duschplats med takdusch och duschväggar i grå tonat glas och aluminium.
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux under arbetsbänk i laminat i grafitgrå nyans.

Gäst wc som finns i anslutning till hallen, har grafitgrått klinkergolv och målade väggar. Här finns en badrumsmiljö med kommod och badrumskåp med belysning, wc och förvaringshylla.

Trivsam och rymlig sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen som ligger i soldränkt västerläge. Sällskapsdelen har lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.
Dimmer finns till belysningen.

Elegant, smakfullt och tillvalsutrustat kök med stor matplats som bjuder in till social samvaro med familj och vänner.
Köket har vita släta köksluckor Vedum Maja vit med handtag. Exklusiv bänkskiva i svart polerad granit (Nero Assoluto) med infälld diskho från Intra. Som stänkskydd finns vitt liggande kakel.
Över arbetsbänk finns bänkbelysning.
Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys, allt från Electrolux och i rostfritt utförande. Helintegrerad diskmaskin från Electrolux samt fläkt finns också.
Golvet har ekparkett och väggarna är vitmålade. Dimmerstyrd belysning i kök och matplats.

Det större föräldrasovrummet som ligger i anslutning till matplatsen i köket, är på ca 13 kvm och har lackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns fyra garderober och ett linneskåp för praktisk förvaring finns också.

De två andra sovrummen har lackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderober finns i båda sovrummen. Från ett av sovrummen finns utgång till en trivsam balkong med morgonsol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

5 836 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för hushållsel grundar sig på en förbrukning av ca 300 kWh/mån. Föreningen har individuell mätning och debitering.

Andel i föreningen

1,55991%

Andel av årsavgiften

1,55991%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Årsskiftet 2017-2018

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns - och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Viggen. Det finns ca 47 garageplatser åt de boende i brf Jaktfalken. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:27

Övrigt

- Garderober från Vedum.
- Vita innerdörrar med ramspegel
- Fönsterbänkar i natursten.
- Persienner med en mörk sida finns i fönster.

Lägenheten har en balkong på ca 4 kvm mot innergården samt en större på ca 8 kvm som ligger i soldränkt västerläge. Här finns trägolv, belysning och eluttag.

Förening

Namn

Jaktfalken

Om föreningen

Nya brf Jaktfalken som byggdes 2014-2015, finns sammanlagt 88 bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm med underbara takterrasser. Men även du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Jaktfalken finns det 47 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk och ekonomisk förvaltare är SBC.
Överlåtelseavgift á 1 120 kr samt pantsättningsavgift á 448 kr/lån, faktureras köparen.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Med reservation för ev. ändringar

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
230 m
Fodi Skandinavien AB
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
670 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
230 m
Dalens Förskola
660 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,9 km
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
230 m
Herrestadskolan
290 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,5 km
Pro:s Folkhögskola
3,3 km
Banker
Swedbank
1,9 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,5 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte