Hubert Laurins Väg 7, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats
  • Vy mot Mälaren
  • Öppen planlösning
  • 2,90 m i takhöjd!
  • WC/duschrum

Hubert Laurins Väg 7, entréplan , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Takhöjd ca 2,9m - Uteplats med vy över hamn och solnedgång - belägen på lugn återvändsgränd - ljuvlig lägenhet som sällan är till salu - enda föreningen i Bolinder med tvättstuga!

Söker du just en bostad som du "bara kan flytta in i" ? Drömmen kan bli sann med denna moderna lägenhet med genomgående ekparkett, ljusa väggar, stora fönster, trevliga materialval och en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Helkaklat badrum med TM & TT. Kvalitet som genomsyrar hela bostaden.

Promenadavstånd till Kallhälls station som på ca 23 min tar dig till Sthlm C. Njut vintertid utav skridskoåkning på Mälarens is eller utförsåkning i Brukets backe. Med Mälaren precis utanför dörren, badplats några minuter bort samt bryggor, båthamn och vacker natur gör det denna bostad till en dröm för dig och din familj! Tillträde flexibelt!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 965 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
4211
Byggår:
2006
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Bostadsrättslägenheten, med den öppna planlösningen mellan kök/vardagsrum, erbjuder genomgående ekparkett och ljusa väggar i samtliga rum med goda förvaringsmöjligheter! Moderna och ljusa materialval samt en hög standard som genomsyrar hela bostaden! Du har Mälarens glittrande vatten, badplats och båthamn precis runt knuten samtidigt som pendeln på endast 23 minuter tar dig in till Sthlm City. Livskvalité i 2 rok när den är som allra bäst helt enkelt med möjlighet att disponera som 3 rok!

Hall
Redan vid entrén och den väldisponerade hallen möts blicken av en ljus och unik bostad med hela 2,9 m i takhöjd! Här erbjuds gott om förvaring bakom draperi. På golvet ligger ekparkett och ljusgrå tapet på väggarna.

WC-/duschrum
Till vänster i hallen finns ett stort badrum med kakel och klinker i vitt respektive svart. Utrustat med WC-stol, dusch med glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork (eldriven) och golvvärme, samt tvättmaskin och torktumlare (Bosch).

Kök
Rakt fram från hallen finns detta ljusa och stilrena Marbodal kök med cremefärgade kökssnickerier. Här har takhöjden utnyttjats väl genom extrainsatta köksluckor för väldigt goda förvaringsmöjligheter på höjden. Ovanför bänkskivan i grå laminat med aluminiumlist respektive rostfri bänkskiva finns vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med fläkt (Futurum), diskmaskin, kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och inbyggd mikro. Samtliga vitvaror är från Bosch. Matplats för 4-6 personer. Ekparkett och ljusgrå tapet.

Vardagsrum och uteplats
I den öppna planlösningen från köket finns vardagsrummet med plats för soffgrupp, soffbord och TV-hörna med ljusinsläpp från stora fönster samt en eldstad (lös prydnad, ej eldningsbar). Ekparkett och ljusgrå tapet. Härifrån finns utgång till stor uteplats med trätrall och utsikt mot hamnen och Mälaren. Här kan du njuta av både morgon- och kvällssol bara ett stenkast från vattnet och uppleva vackra solnedgångar.

Sovrum
Rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutgarderob. Ekparkett och ljusgrå tapet. Härifrån finns tillgång till klädkammare.

Klädkammare / Sovrum 2
Detta används idag som ett extra sovrum så bostaden blir en liten 3:a vid behov. Här får du plats med en bredare säng och sover skönt i detta mysiga rum med förvaring i en garderob. Ekparkett och vitmålade väggar.

Övrigt:
- Garderob i klädkammare, sovrum och hall ingår liksom dekorationseldstaden i allrummet.
- Samtliga fönsterbrädor är av mörk sten.
- Förråd finns på entréplanet, bredvid lägenheten.
- Barnvagnsförråd finns i dörren bredvid i samma hus.
- Cykelförråd finns i dörren bredvid i samma hus.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

3 965 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,5789%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:47

Övrigt

- Innergård med grillplats
- Tvättstuga i byggnaden bredvid
- Rymligt förråd på entréplan

Förening

Namn

Tärnan

Om föreningen

Brf Tärnan består av totalt 45 bostadsrätter i 2 flerbostadshus med en totalyta om 3 971 kvm. Byggnadår 2005 genom JM AB.
Föreningen har ca 20 garageplatser som kostar 690 kr/mån, uteplats med elstolpe kostar 240 kr/mån, utan elstolpe 200 kr/mån. I dagsläget är det inte särkilt lång kö 2017-08-29

Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet, som debiteras köparen.
Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbeloppet, som debiteras köparen.

Ingen avgiftshöjning har skett de senaste ca 10 åren.

I månadsavgiften ingår kabel TV från ComHem (basutbud + 8 valfria kanaler), bredbandstelefoni och bredband (50 mb/bit).
Särskild hemförsäkring "bostadsrättstillägg" ingår i avgiften.

Tvättstuga: 2 maskiner varav den största tar 15 kg tvätt. Torktumlare + torskåp och värmemangel.
Cykelförråd i huset finns.
Sopsortering inklusive elavfall.

https://brftarnan.wordpress.com/

Med reservation för ändringar

Kontaktperson

Ordförande Bo Juterbock

Telefon

08-58355650

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Jakobsberg som Stäket. Stor infartsparkering. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt uppskattad lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum, som f.n. genomgår omattande renovering och ombyggnad, med bl.a. Folkets hus, bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
600 m
Coop Konsum
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,3 km
Stockholm Quality Outlet
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Svetsarvägens Förskola
670 m
Kallhälls öppna förskola
750 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
860 m
Kolarängsskolan
1,1 km
Gymnasium
Björkebyhallen sporthall
4,2 km
Kvarnskolan
4,4 km
Banker
Swedbank
660 m
Swedbank
660 m
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
5,6 km
Rotebro Golf
5,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
860 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte