Vintervägen 22C

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Vintervägen 22C
  • Entré till uteplats och hus
  • Uteplats för sommarens uteliv
  • Uteplats med lummig grönska
  • Hallen

Vintervägen 22C , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Representativ, gedigen och rymlig familjevilla på en av de mest attraktiva adresserna i Västra Jakobsberg. Huset som ligger på en hörntomt, är på 180 kvm och presenterar bl. a en trivsam sällskapsdel med öppen spis, lantligt kök med ett stort matrum för familj och vänner, hela fem sovrum med ett föräldrasovrum som har utgång till en balkong i söderläge. Övervåningen har också ett ljust allrum med en takhöjd på drygt 3 meter, bastu och dusch/badrum. Det finns också en stor tvättavdelning med en nyinstallerad elpanna, dusch och stora förvaringsmöjligheter. Utvändigt så finns ett dubbelgarage på 47 kvm, en lättskött trädgård på 888 kvm och en trivsam markisförsedd uteplats med öppen spis för sommarens uteliv. Fastigheten ligger i attraktiva Västra Jakobsberg med bekvämt avstånd till skolor, centrum & p-tåg. Ni har också nära till gröna naturupplevelser och bad- och båtliv utmed Mälarens strandremsa.

179 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
179 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
888 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
3 375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

179 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:

Välkomnande entré med klinkergolv närmast ytterdörren och ekparkettgolv i övriga hallen. Ljus tapet. Infälld dimmerstyrd belysning (spotlights) i tak. Inbyggt praktiskt skoskåp och inbyggd dubbelgarderob med belysning. I passagen mot tvättavdelningen finns ytterligare en garderob. Valv mot matplatsen i köket samt in till vardagsrummet. Vattenburen golvvärme.

I anslutning till hallen finns en gäst WC som renoverades 2005. Vitkaklade väggar, mönstrad tapet och klinkergolv. Här finns wc, handfat och badrumsskåp. Vattenburen golvvärme.

Representativ sällskapsdel på ca 32 kvm, ekparkettgolv och nymålade väggar och nymålat tak i vitt. Stora perspektivfönster som skänker mycket ljus till rummet. Öppen spis med inbyggd värmekassett. Vattenburen golvvärme.

Rymligt och praktiskt kök med stora förvaringsmöjligheter då kök och matplats är rikligt utrustade med skåp och lådor. Här finns klinkergolv i en ljus ton och nymålade väggar i en vit ton.

Den maskinella utrustningen består av Miele diskmaskin från 2007, Electrolux kyl och frys från 2012, Electrolux spis med keramisk häll från 2012 och fläkt. Kakel över diskbänk och övriga arbetsytor, massiva bänkskivor i bok. Parkettgolv i vitoljad ek. Vattenburen golvvärme.

Matrum på ca 16 kvm med parkettgolv i vitoljad ek och nymålade väggar i en vit ton. Ett trevligt inslag är en äldre järnspis som idag fungerar som en inredningsdetalj. Vattenburen golvvärme.

Rymlig tvättavdelning med groventré med klinkergolv och målade väggar i en vit ton Här finns Nibe varmvattenberedare från 1993, Focus elpanna från augusti 2017 och Siemens tvättmaskin från 2015. Vitt kakel över tvättho, bra arbetsbänkar och flera skåp för effektiv förvaring. Duschkabin finns också. Vattenburen golvvärme.

Gästrum/hemmakontor på ca 13 kvm med ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Här finns också ett utrymme för förvaring, där också vattenmätaren finns. Vattenburen golvvärme.

Sovrum på ca 10 kvm, med ekparkettgolv, ljus tapet och tre garderober

Övervåning:
Nymålad trappa i en vit ton leder oss upp till övervåningen.

Rymligt allrum på ca 18 kvm med ryggåstak med 3,30 m upp till nock, vitmålat furugolv, målad vävtapet och vitlaserad träpanel i tak.

De båda mindre sovrummen, som är på lite drygt 9 kvm vardera, har vinylmatta, målad vävtapet och tre inbyggda garderober vardera. Ingång till s.k. kattvindar finns också.

Det stora sovrummet är på ca 16 kvm och har utgång till en större balkong i söderläge. Målat furugolv och vitmålad vävtapet, inbyggda garderober och direktingång till inbyggd garderob/ klädkammare.

Rymligt badrum med både badkar och separat dusch. Ljus badrumsmiljö med dubbla handfat och flera förvaringsskåp. Klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Bastu finns i direkt anslutning till badrummet.

Övervåningen har sex praktiska vindsutrymmen.

Övrigt:

- Radonmätning har genomförts, 071009-080110, årsmedelvärde 100 bq/kbm. (Gränsvärde är 200 bq/kbm).

- Huset har förhandsbesiktigats och besiktningsprotokoll kan laddas ner från www.husmanhagberg.se, gå in på Vintervägen 22 C så hittar ni protokollet under dokument.
Energideklaration och energibesiktningsrapport har också genomförts under 2010.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via elpanna från 2017. Direktverkande el på övervåningen.

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 februari 2010
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten/trä
Fönster: 2 och 3 glas isoler 2005.
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Insynsskyddad uteplats i sydvästläge med öländsk kalksten. Utvändiga markiser och öppen spis.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2601

Övriga byggnader

Stort isolerat dubbelgarage på ca 47 kvm med träfasad. Yttertak av gummiduk från omkring 2010. Crawford garageportar från 2008. Förvaringshyllor finns i ett av garagen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 28 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 8 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för uppvärmning/hushållsel grundar sig på en årlig förbrukning av ca 24 500 kWh, inkl. nätavgift o elöverföringsavgift för år 2016.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 261 000 kr, varav byggnadsvärde 1 706 000 kr

Summa pantbrev

425 000 kr

Tomt

Areal: 888 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgård med gräsmatta och naturtomt gränsande mot gammal stengärdsgård. Längs garageuppfarten välblommande lavendel med vita rosor. Rabatt längs huset med rosor, daggkåpa och kantnepeta. Delar av trädgården är en lättskött naturtomt med björk, tall, ljung, lingon- och blåbärsris. Asfalterad garageinfart. Entrégång med öländsk kalksten och uteplats med trätrall. Öppen spis finns på uteplatsen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

December 2017

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
570 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,3 km
Stockholm Quality Outlet
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
200 m
Vallvägens Förskola
500 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,6 km
Grundskolor
Olovslundskolan
220 m
Kvarnskolan
970 m
Gymnasium
Kvarnskolan
970 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
820 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
1,2 km
Nordea Bank AB
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,8 km
Komethallen AB
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
1 km
Simhallen i Jakobsberg
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte