Axvägen 27, 1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Renoverat kök med arbetsytor i vinkel
  • Matplats i köket
  • Vardagsrummet
  • Vardagsrummet

Axvägen 27, 1 tr. , Viksjö , Järfälla

Välplanerad 4:a, perfekt för barnfamiljen med lekplats utanför dörren och gångavstånd till Viksjö C med all dess service! Renoverat och rymligt kök, helkaklat badrum med tvättdel, samt separat wc, väl tilltaget vardagsrum med balkong i söderläge samt tre rymliga sovrum. I avgiften ingår bredband!

90 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 587 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
87
Byggår:
1969
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Rymlig och ljus hall som leder in till lägenhetens alla rum. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Garderobsvägg intill entrén med gott om förvaring, sam ytterligare garderob längre in i hallen. I hallens inre del, mellan sovrum och badrum, finns en praktisk klädkammare.

Kök:
Läckert kök, renoverat 2013/2014 med rymlig matplats vid fönster. Köksinredning med svarta träluckor, vitt kakel ovan ljus laminatbänk i sten-look. Utrustning i form av inbyggd ugn, micro, spishäll och fläkkåpa i svart utförande från 2013/2014, samt kyl, frys och diskmaskin, i vitt utförande av aningen äldre modell.

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Utgång till den fina balkongen, som vetter mot gården i söder. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1:
Ett utav två i stort sett identiska barnrum, som ligger vägg i vägg med varandra. Fönster mot norr. Laminatgolv och vitmålade väggar samt en inbyggd garderob.

Sovrum 2:
Storleksmässigt likt sovrum 1, med laminatgolv och väggar målade i rosa. Fönster mot norr.

Sovrum 3:
Det största sovrummet, med ingång från både vardagsrummet och från badrummet intill. Laminatgolv och väggar målade i beige nyans. Fönster mot söder.

Badrum:
Med ingång från både hallens inre del och från föräldrasovrummet, ligger badrummet. Badrummet har helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv. Utrustning i form av badkar, wc, handfat i kommod och spegel ovan med belysning. Tvättdel med arbetsbänk, tvättmaskin (LG 2016) och torktumlare (Ariston 2014).

Gästtoalett:
Med ingång från hallen finns en praktisk gästtoalett inredd med kaklade väggar i vitt och svart klinkerlagt golv. Wc, handfat, spegelskåp samt belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 587 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter.

Andel i föreningen

0,35139%

Andel av årsavgiften

0,35139%

Reparationsfond

1549 kr

Tillträde

Sept eller enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2008
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas (2016)

Övrigt

Förråd som tillhör lägenheten finns på samma våning i nära anslutning till entrén.

Bredband finns i föreningen och ingår i avgiften.

Kabel-TV finns genom ComHem och grundutbudet ingår i avgiften.

Nya fönster med persienner och fina fönsterbänkar i sten.

Tvättstuga finns och ligger på nära avstånd från lägenheten.

Förening

Namn

Boken

Om föreningen

Välkommen till Brf. Boken. Föreningen bildades år 1969. Antal lägenheter är 282 fördelat på 14 trevåningshus, Axvägen 1-89. Lägenheterna varierar från 1 rok till 6 rok och antal lokaler (inkl. förråd) är 155.

Allmänt om föreningen
Tvättstugor finns på Axvägen 19, 37-43 och 63-67. Separat grovtvättstuga med tillhörande torkrum finns på Axvägen 41. Föreningen har en fritidslokal med ett flertal aktiviteter. I bostadsrättsföreningen finns ett hobbyrum som kan användas till mindre hobbyarbeten. Dessutom finns en fritidslokal med tillhörande biljardrum som kan lånas (deposition 500 kr) av föreningens medlemmar för bjudningar, barnkalas etc. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet, 1120 kr per år 2017. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning, 448 kr per år 2017. Föreningen tecknar en bostadsrättsförsäkring för alla bostadsrätterna i föreningen så du behöver inte teckna en sådan försäkring själv. Denna ingår i månadsavgiften för samtliga bostäder. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 7% 2014 med anledning av kommande investeringar som krävs för bland annat fönster och stammar.
Avgiften höjdes med 7% inför 2015.
Avgiften höjdes med 3% inför 2017.
Avgiften höjdes med 3% inför 2018.

Föreningens hemsida:
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/boken

Med reservation för ändringar

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Varje lägenhet har anslutning till kabel-TV (grundutbud) via Com Hem och bredband/IP-telefoni via fibernät från Bredbandsbolaget, abonnemangsavgifterna för detta ingår i avgiften.

HSB Brf Boken har tecknat ett nytt gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandsbolaget med start 2017-03-01. De nya tjänsterna är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni med nya routrar som har bättre prestanda än de tidigare. Mer information på föreningens hemsida.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser för uthyrning. Har man ingen plats sedan tidigare har man förtur. Vid flytt kan man dock få ett temporärt p-tillstånd från föreningens förvaltare. Motorcyklar/mopeder/vespor får parkeras på gården, då i anslutning till ordinarie cykelställ. P-plats kostar 227 kr/mån och garage kostar 381 kr/mån. HSB administrerar denna kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Tvättstugor är renoverade.
Reparation av staket vid vissa utsatta ställen har utförts 2012.
Reparation samt byte av delar av hängrännor har utförts.
Spolning av stammar har utförts 2012.
Utbyte av fönster och entrépartier 2015/2016.

Kommande renoveringar
Stambytet beräknas kunna påbörjas under 2019 eller senast 2020. Beslut om stambyte fattas på stämma. I samband med det kommer badrum och toalett helrenoveras enligt den preliminära plan styrelsen arbetar efter idag. Om badrum och toaletter helrenoveras så kommer inte befintlig inredning som toalettstolar, handfat, skåp, badkar etc sättas tillbaka. Om man vill behålla något av den befintliga inredningen så får man se till att göra det själv. Vad gäller kök så är planen att de inte berörs då stammarna bör kunna bytas utan rivning då avlopp och övriga rör inte går i golvet.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
360 m
Norrbacka Livs
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,9 km
Stockholm Quality Outlet
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Axet Förskola Föräldrakoperativ
210 m
Gårds Förskola
320 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,2 km
Grundskolor
Högbyskolan
210 m
Viksjöskolan
310 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,1 km
Kvarnskolan
1,3 km
Banker
Swedbank
430 m
Nordea Bank AB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Barkarby Golfhall
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
310 m
Viksjö sporthall
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,2 km
Nälstabadet
6,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte