Birgittavägen 27, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Mäktigt ljusinsläpp och takhöjd
  • Trappa upp till övre plan från inre hall
  • Kök i vinkel med vida arbetsytor
  • Nyrenoverat kök med rymlig matplats
  • Sovrum intill köket

Birgittavägen 27, 5 tr , Jakobsberg , Järfälla

Unik 2:a på hela 67,5 kvm högst upp i huset i två etage i mycket fint skick. Övervåning med ateljékänsla och milsvid utsikt. Under 2014 lades nya parkettgolv i hela bostaden, samtliga väggar och tak målades om och nytt kök installerades med rostfria vitvaror. En mycket ljus och socialt utformad lägenhet med exceptionell rymd, tack vare den höga takhöjden och generösa fönsterpartier från golv till tak. En bostad som helt enkelt måste upplevas på plats. Här bor man bekvämt med hiss och centralt i Jakobsberg, med endast 5 minuter till pendeltåget, som på 20 minuter tar dig in till Stockholm C.

67,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 811 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
5+6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
68
Byggår:
2000-01
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré
Härligt ljus möblerbar hall med ljusgrått klinkergolv som sedan övergår i vitlaserad askparkett som flyter vidare in i bostaden. Väggarna är vitmålade och här finns plats för avhängning till höger, samt i rymlig klädkammare under trappan som i sin tur leder dig upp till vardagsrummet. Till vänster innanför ytterdörren finner man duschrummet.

WC/Dusch
Snyggt duschrum med vitt kakel och blå bård samt ljust klinker på golv med golvvärme. Här finns duschväggar i glas, vattenburen handdukstork, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Förberett för tvättmaskin.

Kök/ matplats
Från entrén kommer man in i ett modernt kök med rymlig matplats där man enkelt sitter med sällskap om åtta personer. Här ligger en vitlaserad askparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier som täcker den ena väggen skänker härligt ljus till matplatsen. Köket byggdes helt nytt 2012 och är utrustat med inbyggd ugn och induktionshäll, diskmaskin (50 cm), inbyggd Micro samt kyl/frys. Vitvaror i rostfritt utförande från 2012, förutom kyl/frys från 2009. Köksluckorna är i högblankt vitt och ovan den vita bänkskivan stänkskydd av glas.

Sovrum
På golvet ligger samma vitlaserade askparkett som finns i övriga delar av bostaden och väggarna är målade i vitt. Här finns en rymlig garderob med skjutdörrar i högblank vitt.

Vardagsrum
Den vitmålade trappan leder oss upp till det härliga vardagsrummet med högt till tak och stora fönster från golv till tak som ger en härlig ateljekänsla. Ett svart räcke ger fin kontrast till den vita trappan. På golvet ligger det vitlaserad askparkett och väggarna är målade i vitt. Fransk balkong finns.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5+6 av 6, hiss finns

Avgift

3 811 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,61585%

Andel av årsavgiften

0,65911%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2000-01

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2009
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Entré med kodlås och porttelefon.
Det finns förråd på entréplanet som man kan hyra av föreningen för 75 kr/mån, dock är det för närvarande kö till dessa.
Barnvagnsrum och välutrustad tvättstuga finns på entréplanet.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 16:2

Övriga byggnader

Låsbara cykelförråd och sophus ligger på gården.

Förening

Namn

Beckasinen

Om föreningen

Välkommen till Brf Beckasinen som stod klart 2001 och består av 4 hus med totalt 128 lägenheter i storlekar från 32 till 142 kvm fördelat på 1-4 r.o.k. De flesta har balkong, några har uteplats och några är byggda i två plan. Det här är en förening nära centrum som alltid varit mycket omtyckt.

Allmänt om föreningen
Basutbudet från ComHem och bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften (avgiften för telefon och bredband 100 Mbit/s ingår alltså i hyran med 150 kr per månad). Entré med kodlås och porttelefon. Det finns barnvagnsrum och välutrustad tvättstuga på entréplanet i varje port. I port 23 & 25 ingår lägenhetsförråd till bostaden. I port 27 & 29 ingår inte lägenhetsförråd till lägenheten utan där är det separat kö. Låsbara cykelförråd och ett gemensamt sophus med källsortering finns inom området. I närområdet finns även en lekplats. Teknisk och administrativ förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Ingen avgiftshöjning 2014, ingen 2015.

Parkering
Carportplatser med el går att hyra av föreningen för 250 kr/mån. Carport med el och dessutom med tillhörande förråd kostar 325 kr/mån. (Fn kö till båda alternativen per 2014-04-10).

Utförda renoveringar
Ett projekt har avslutats under 2012 med att ta tillvara på frånluftens värme och återinföra i värmesystemet.
Renovering och utbyte av fönstren har gjorts under 2013.
Hissen renoverades juli 2014.
Stamspolning juni 2014.
Fasadtvätt genomförd under 2015.

Kommande renoveringar
Föreningen har en 20-årig underhållsplan som revideras varje år.
Ventilationsrengöring är kommande underhåll.

Ekonomi
Enligt budget för 2017, är inga avgiftshöjningar inplanerade (2017-01-11)

Hemsida:
www.hsb.se/norrastorstockholm/beckasinen

Med reservation för eventuella ändringar.

Kontaktperson

Ordf Erik Andersson

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
480 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
460 m
Stockholm Quality Outlet
910 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Aspnässkolan
40 m
Nibble Förskola
350 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,2 km
Grundskolor
Aspnässkolan
40 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
480 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
590 m
Didaktus Jakobsberg
900 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
930 m
Pro:s Folkhögskola
4,8 km
Banker
SEB
420 m
FOREX Bank
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,8 km
Viksjö Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
690 m
Bowling Bull
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte