Allmogevägen 31, 5tr

Bilder

  • Såld!
  • Solig balkong i högt och fritt läge
  • Vardagsrummet
  • Dusch/Wc
  • Sovrum
  • Balkong i västerläge med skjutbar inglasning

Allmogevägen 31, 5tr , Jakobsberg , Järfälla

Oslipad diamant högt upp i huset med inglasad balkong i soligt västerläge med fri vy. Rymligt kök med matplats, klädkammare och stambytt badrum 2010/2011. Centralt beläget med 2 min till pendeltåget och centrum, hiss!

64,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 260 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV basutbud (exkl varmvatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
94
Byggår:
1963-64
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen i bostaden med gott om förvaring samt avhängningsmöjlighet direkt vid entrén. Det finns även en klädkammare att tillgå i anslutning till hallen. Vittapetserade väggar med ljust linoleumgolv.

Badrum:
Renoverat, med vitt kakel och klinkers i grått, i samband med stambytet 2010/2011. Duschvägg i glas, wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan. Förberett för tvättmaskin!

Vardagsrum och balkong:
Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-bänk och middagsbord intill det generösa fönsterpartiet. Från vardagsrummet finns utgången till den soliga inglasade balkongen i västerläge. Balkongen har solgardiner, ljus matta. Högt och fritt utan insyn.

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, byrå eller annat möblemang. Skjutdörrsgarderob ingår i köpet. Grön tapet med dekorativ fondvägg och ljust linoleumgolv.

Kök:
Orginalkök med matplats invid fönstret för ca 4-6 personer. Gott om arbetsytor och god förvaring. Ljust linoleumgolv med vittapetserade väggar som bryts av med en gulmålad fondvägg. Träsnickerier med delvis vitrinskåp, arbetsbänk i delvis rostfritt med vitt kakel och dekorativ bård ovan. Maskinell utrustning: Ugn och spis (Elektro Helios), fläkt, kyl/frys och micro. Sätt din egen prägel!

Övrigt:
-Rymligt förråd i källaren samt mindre matrumsförråd.
-2 tvättstugor i huset, som nås inifrån genom gång mellan portarna.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 260 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV basutbud (exkl varmvatten)

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 2 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Baserat på schablon då säljaren inte bott i bostaden den sista tiden.

Andel i föreningen

0,36353%

Andel av årsavgiften

0,35073%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående möjligt/ök

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1963-64

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isoler

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1939

Förening

Namn

Allmogen

Om föreningen

Välkommen till Brf Allmogen. Föreningen består av 240 lägenheter och 54 lokaler (inkl frd).

Föreningen har satt in nya fönster 2005, 2glas + isolerglas.
Fasaderna har delvis förbättrats under hösten/vintern 2006.

Föreningen har även dragit in 3-fas till lägenheten samt renoverat samtliga tvättstugor 2011. Ny maskinpark i tvättstugorna installerades 2012.
V/A stammar är bytta i samtliga fastigheter, färdigställt vår 2012.
El-stigar/ledningar: Renoverat/utbytt i samband med stambyte. 3-fas är även indraget till lägenheterna.
Taket är målat på samtliga fastigheter 2013.
Ventilationsfläktarna är bytta i samtliga trapphus 2013.
Balkongutbyggnad/renovering samt inglasning var färdigställt 2015.
Nytt låssystem för allmänna utrymmen, 2016.
Nya fönster i lokaler på gatuplan, 2016.
Godkänd OVK, 2016.

Kabeltv genom ComHem. Tillgång till internet genom ComHem (3-hål i väggen) eller via Tele2 (fiber). Kostnad tillkommer.

År 2017 höjdes månadsavgifterna med 1%. 2018 avses en justering på 1,5%.

Stämman har beslutat att föreningen köper in all el och varje medlem i sin tur betalar sin elräkning till föreningen som debiteras 1 gång/ kvartal. På detta sätt sparas pengar åt medlemmar. Varje medlem betalar efter egen förbrukning och varje lägenhet har en egen elmätare.
Från 1 januari 2012 debiteras även varmvattnet, debitering sker 1 gång/kvartal precis som elen.

Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg i vår försäkring. Det innebär att du som boende inte behöver ha bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Titta i ditt försäkringsbrev så du inte betalar för mycket.

I området har man tillgång till bastu, hobbylokal samt en festlokal (allmogesalen).
En välutrustad tvättstuga finns i gatuplan på Engelbrektsvägen 18. Varje gata har två tvättstugor i källarplan, utom låghusen som delar på en tvättstuga. Cykelrum finns i anslutning till entrén. Ett gym renoverat 2010 finns på entréplan Engelbrektsvägen 16A. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matförråd. I parken mellan Allmogevägen och Tornérvägen finns en grill som alla kan använda.

Tvättstugor är fördelade enligt följande: Engelbrektsvägen 18 A finns 2 stycken, Tornérvägen 13 finns 2 stycken, Allmogevägen 27 finns 2 stycken och Allmogevägen 19 har 1 tvättstuga.

Föreningen har 106 parkeringsplatser och 11 garage för uthyrning (600-750 kr), beroende på storlek. P-platserna har el-uttag för motorvärmare (255 kr). Sedvanlig kö gäller. För mer information, besök gärna föreningens hemsida www.brfallmogen.nu. Medlemsavgift tas ut med 500 kr/ägare av HSB samt en pantsättningsavgift på ca 448kr/lån.

Med reservation för felskrivningar och ändringar

Kontaktperson

Monica Pettersson

Telefon

070-681 66 38

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Jakobsbergs Centrum
210 m
Coop Extra
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
160 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
100 m
Kvarnens Förskola
350 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,8 km
Grundskolor
Aspnässkolan
500 m
Nybergskolan
520 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
280 m
Didaktus Jakobsberg
390 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
630 m
Banker
Swedbank
100 m
Nordea Bank AB
160 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,7 km
Viksjö Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
520 m
Simhallen i Jakobsberg
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
650 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte