Månadsvägen 33, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Balkong i väster
  • Badrum stambytt 2016
  • Vardagsrum
  • Matplats

Månadsvägen 33, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

MÖJLIG "MINI-3:A" Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet om 59kvm med balkong i väster och därmed em/kvällssol! Badrum stambytt och renoverat 2016, kök i stilrent svart, bra förvaring & matsalsdel som går att göra om till sovrum. Gångavstånd till Jakobsbergs Centrum och pendeltåget som tar dig till Sthlm C på endast 19 minuter!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 708 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
180
Byggår:
1960/61
Driftskostnad:
437 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Ljus och välkomnande hall med bra förvaring samt hängare för kläder som sedan ansluter till både matplats och vardagsrum. I den inre hallen/del av matrummet finns en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vitmålade väggar och laminat på golvet.

Badrum:
Modernt inrett badrum som stambyttes 2016 med golvvärme, kakel i vitt och klinker i grått. Välvda och vikbara duschväggar i frostat glas, handukstork (el), vägghängd wc-stol, handfat med kommod i vitt samt badrumsskåp med belysning.

Sovrum:
Ljust och rymligt sovrum med ett trevligt ljusinsläpp, fyra garderober med avsaknad av dörrar som ersatts med draperi samt målad tapet i vitt och ett ljust laminatgolv.

Matplats:
Matplats i anslutning till köket med plats för matbord för ca 4-6 personer samt utgång till balkong i västerläge. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ett ljust laminatgolv. Skjutdörrsgarderob finns, beskrivet i "halltexten" ovan. Rummet skulle därmed kunna användas som ett extra sovrum ifall behovet finns.

Balkong:
Möblerbar med cafébord och stolar. Perfekt västerläge med sol på em/kväll!

Kök:
Svart högblankt kök som löper längs med båda sidorna och knyter samman matplats med vardagsrummet. Kakel i rött glas ovan bänkskiva i laminat med infälld rund diskho i rostfritt samt långsmala fönster för ljusinsläpp ovan arbetsbänk. Bra med förvaring och arbetsytor för att vara et kök beläget i en tvårummare. En tom yta för placering av t.ex. tvättkorgar finns under arbetsbänken, kan med fördel avskärmas med ett draperi alt. placering av barstolar så att en frukostmatplats skapas. Maskinell utrustning: Inbyggdnadsmicro, fläktkåpa i rostfritt, induktionshäll med varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett laminatgolv i klinkerimitation.

Vardagsrum:
Med plats för soffa och tv-bänk samt vy mot kök och hall. Det rymmer även matbord om man vill göra om "matsalen" till extra sovrum istället. Mörkare fondtapet med resterande väggar målade i vitt.

Övrigt:
-2017 målades alla ytskikt i hela bostaden.
-Ny elcentral installerad med jordfelsbrytare dec 2016.
-Förråd finns i källaren i port 31 men du går från port 33 genom källaren. (källargång)
-Tvättstuga finns i port 33
-Cykelförråd finns i port 33.
-Parkering, gratis gatuparkering eller Norrbyparkering för 300 kr/mån

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 708 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 244 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 400 kr
Försäkring: 1 844 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,19977%

Andel av årsavgiften

0,19977%

Reparationsfond

3736 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1960/61

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1666

Förening

Namn

HSB Brf Västerby i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby som består av 467 lägenheter och 38 lokaler med byggår 1961.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.
I föreningen finns cykelrum, grovsopcontainer, grillplatser, tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvägen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även två grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett källarförråd finns tillhörande lägenheten.
Det finns ett antal extraförråd för uthyrning i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem, ett basutbud om ca 5-7 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband finns i föreningen. Föreningen har kollektivt för alla boende tecknat bredband från bredbandsbolaget med fiber 250/250 Mbit för 115 kr/mån som beräknas tas i drift from ca 1 september 2018. Detta utgör ett obligatorsikt tillägg på månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Renoveringar

Under 1990-talet lät föreningen renovera badrummen.
Tvättstugor renoverades 2002.
Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005.
Balkongerna är renoverade.
Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013.
Stambyte genomfört 2016-2017.
Dränering och isolering av källarytterväggar 2017. Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor 2016/2017. Nytt passersystem (skalskydd) 2018.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 3% för 2017 och 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
160 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
890 m
Stockholm Quality Outlet
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
330 m
Mjölnarens Förskola
340 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,3 km
Grundskolor
Olovslundskolan
310 m
Kvarnskolan
440 m
Gymnasium
Kvarnskolan
440 m
Didaktus Jakobsberg
660 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
590 m
Banker
Nordea Bank AB
790 m
Handelsbanken Jakobsberg
830 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,3 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
490 m
Medley Jakobsbergs simhall
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
490 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström eller Rickard Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte