Hammarvägen 28, 1/2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Sovrum 1
  • Badrum
  • Balkong i söder

Hammarvägen 28, 1/2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Drömmen om att bara kunna flytta in går i uppfyllelse!
Här erbjuds en underbar bostad med fina ytor och balkong i soligt läge. Lugnt område med gångavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltåg. Fönster i två väderstreck, två stora sovrum, klädkammare och rymlig matplats. Endast 1/2 trappa upp, perfekt för dig som vill slippa många trappsteg men ändå bo utan direkt insyn. Grönskande bakgård, lekplats och kostnadsfria p-platser direkt utanför bostaden, bekvämare blir det inte!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 061 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1031
Byggår:
1951
Driftskostnad:
455 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Topprenoverad bostad 2013 med genomgående ekparkett och moderna och stilrena materialval. Bredspacklade och målade vita väggar, delvis nedsänkta tak med infällda påkostade LED-spotlights. Helkaklat Wc/Duschrum, stilrent vitt kök och två rymliga sovrum. Bara att flytta i med din familj!

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande och centralt belägen hall med ekparkett och vita väggar. Plats för spegel, byrå eller annan förvaringslösning. I anslutning ligger klädkammaren avskärmad med draperi, som inredes efter eget tycke och smak. Elcentral inbyggd i förvaringsskåp.

Kök:
Modernt och stilrent kök i klassiskt vitt med matplats för ca 6-8 personer. Specialmosaik i svart/vitt mönster ovan bänkskiva i svart laminat med dubbelho, infällda spotlights under skåp samt handtag i rostfritt. Maskinell utrustning: Infälld spishäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, inbyggd micro - allt i rostfritt. Kyl och frys i vitt (Samsung. Köket där inspirationen skall flöda och gäster trivas!

Sovrum 1:
Det största sovrummet ger plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang/arbetsplats samt förvaringslösning. Ljusa väggar och ekparkett. Möjlighet till garderobslösning längs med helvägg finns.

Sovrum 2:
Exemplariskt som barnrum med plats för alla leksaker samt våningssäng eller två enkelsängar om så önskas. Vita målade väggar och ekparkett. Möjlighet till garderobslösning längs med helvägg finns.

Vardagsrum:
I detta rum med en härlig rymd och hög takhöjd finns plats för både sällskapshörna, arbetsdel eller matsalsbord. Vita väggar, ekparkettgolv och utgång mot trivsam balkong i söderläge.

Balkong:
I söderläge och med plats för mindre sittgrupp. Här kan du avnjuta din lunch i solen och samtidigt hålla koll på barnen på gården och lekplatsen.

Wc/Duschrum:
Renoverat 2013 med kakel och klinker i beige/grått. Inredning i vitt med infälld belysning, handfat med kommod, wc-stol och dusch. Kombimaskin (TM och TT i sama maskin), ingår i köpet, och fläkt är även de installerade 2013.

ÖVRIGT:
-I samband med nuvarande ägares köp hade lägenheten totalrenoverats, 2012/2013.
-Nya innerdörrar 2012/2013
-Nya ytskikt i hela bostaden 2012/2013
-Utbytta eluttag samt lysknappar 2012/2013
-Nytt badrum och kök 2012/2013

-Källarförråd finns att tillgå, 2 st. En i samma port och en i porten bredvid.
-Kabletv via com hem ingår i basutbudet
-Bredband via t.ex bredbandsbolaget, öppen fiber (ingår ej i avgiften)
-P-platser finns kostnadsfritt utanför fastigheten.
-Stammarna är spolade.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 061 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 460 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 860 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Baserat på förra ägarens uppskattade kostnader då nuvarande ägare inte bott där under ett helt år.

Andel i föreningen

1,52297%

Andel av årsavgiften

1,53312%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

TT juni/juli eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 april 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 216 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas kopplade

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:1054

Förening

Namn

Järfällahusen

Om föreningen

Välkommen till Brf Järfällahusen som registrerades 1952.
Brf Järfällahusen ligger mitt i uppskattat låghusområde med naturnära känsla och närhet till centrum. Gångavståndet till Barkarby Outlet och Järvafältet gör att man har tillgång till så väl shopping som natur och bad. Närhet till Jakobsbergs Centrum

Föreningen består av 71 lägenheter och 13 lokaler.
Husen byggdes 1951-53 och är flerfamiljshus i 2 och 3 våningar.
Adresserna Hammarvägen 28-38 och Margaretavägen 7-17 hör till föreningen.

Det finns cykelförråd och tvättstuga samt källarförråd och ett matförråd som hör till lägenheten.
Det finns 16 garageplatser, parkering med elstolpe och fri parkering utanför husen. Sedvanlig kö gäller.

Trevliga grönskande innergårdar finns med lekytor samt en grillplats.
Ombyggnad av ventilationen från självdrag till mekanisk ventilation är färdigställd 2012.
På 90-talet genomfördes fasadrenovering.
Stamspolning skedde sommaren 2011.
Ventilationen är åtgärdad under 2011.
Stambyte kommer påbörjas 2018.

Avgiftsjustering 11% 2018, ev. ytterligare höjning kan komma att ske i samband med stambytet.

Kabel-tv via ComHem. Basutbud ingår. Kostnad tillkommer för övriga kanaler. Bredband via t.ex Bredbandsbolaget. Kostnad tillkommer. Parabol tillåts ej.

En överlåtelseavgift om 1 110 kr betalas av köparen. Köparen svarar för pantsättningsavgift om 444 kr/pant. Föreningen förvaltas av SBC, telefon 08-775 72 00. Styrelsen och föreningen sköter själva om den tekniska förvaltningen, pantregistret och lägenhetsförteckningen.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida www.sbc.se/jarfallahusen

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderhöjden
380 m
The Swedish Foods in Järfälla
490 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
430 m
Stockholm Quality Outlet
890 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
360 m
Aspnässkolan
450 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,8 km
Grundskolor
Nybergskolan
390 m
Aspnässkolan
450 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
590 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
600 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
960 m
Pro:s Folkhögskola
4,9 km
Banker
Swedbank
400 m
FOREX Bank
430 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,4 km
Viksjö Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
270 m
Järfälla musikklasser
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
870 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte