Österdalsvägen 26

Bilder

  • Såld!
  • Gavelläge med föreningens kanske största tomtyta?
  • Gavelläge
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Badrum på entréplan

Österdalsvägen 26 , Skälby , Järfälla

Bostadsrättsradhus med snygga materialval och modern känsla där en hel de renoverats 2014. Här erbjuds två helkaklade badrum i modern stil med dusch/badkar, rymligt och modernt kök med rejäl matplats, vardagsrum med utgång till uteplats samt tre sovrum på övre plan. Trädäckad altan på baksidan samt uteplats på framsidan. Förvaring finns i klädkammare samt i externt förråd på gaveln. Lekplats precis utanför. Troligtvis en utav områdets största tomter som får disponeras fritt och där lekplatsen är precis utanför. Tryggt område för dig med barn då biltrafiken hålls på ett säkert avstånd och området har många cykel/promenadvägar.

106,2 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 448 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Radhus
Boarea:
106,2 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
735 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106,2 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Gott om förvaringsutrymmen och plats för garderober både här och i den inre hallen utanför badrummet. Plats finns även för hatthylla intill entrén där det ligger ett parkettgolv (slipades 2014) och vitmålade väggar (2014).

Kök:
Trevligt kök med krämvita kökssnickerier, utbytta 2014. Kaklat stänkskydd i svart ovan ekbänkskiva med infälld rostfri diskho. Utrustning: Diskmaskin i rostfritt (Miele), spishäll med varmluftsugn (Bosch), inbyggd diskmaskin, inbyggd micro, designfläkt (Gorenje) samt integrerad kyl/frys. Matplats för upp till 6 personer framför fönster och uteplatsen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum:
I det ljusa vardagsrummet med vitmålade väggar och parkettgolv finns plats för soffgrupp, soffbord och TV-del. Här finns även anslutning till den trädäckade uteplatsen och en större gräsyta. Uteplatsen är i österläge, fm/morgonsol men har även en trädäcksförsedd uteplats i tomtens ena hörn för sol senare på dagen, se säljarens egna bild då tomten är så pass lång att solen når in över taket på dagen.

WC/dusch:
På entréplan finns ett helkaklat duschrum från 2011 med kakel i vitt och klinker i mörkgrått. Utrustning: Wc-stol, handfat, spegelskåp med belysning och duschplats som avskärmas med glasvägg. Element finns.

Tvättstuga:
Innanför köket. Här finns utrustning så som tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt städskåp och en arbetsbänk med ho. Våtrumsmatta och vitmålad vävtapet.

ÖVRE PLAN

Trappa, med vilade handledare och vagnstycken samt trappsteg i trä.

Hall
Samma parkettgolv som i sovrummen och vitmålade väggar. Anslutning till rymlig klädkammare där inredningen ingår.

Klädkammare
Skoförvaring. Trådbackar. Hyllplan med inredning.

Badrum
På övre plan finns ett helkaklat badrum från 2011 med kakel i vitt och klinkergolv i grått. Utrustning: Större handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC och badkar. Vädringsfönster och element finns.

Sovrum 1
Här finns plats för enkelsäng eller fler barnsängar och övrigt sovrumsmöblemang. Vitmålade väggar och parkett. Fönster mot framsidan.

Sovrum 2
Här finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. Ljust målade väggar och parkett. Fönster mot trädgården.

Sovrum 3/ Kontor
Ett mindre sovrum med plats för enkelsäng. Här passar även rummet bra att använda som kontorsrum. Parkettgolv och målade väggar i vitt. En dubbelgarderob som ingår i köpet. Fönster mot trädgård.

ÖVRIGT
- Golvet på entréplan slipades 2014
- Alla väggar i hela bostaden målades om 2014
- Nya innerdörrar entréplan 2014.
- I avgiften ingår: värme, varm- och kallvatten, bredband 100 Mbit, TV Com hem silver 42 kanaler.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

6 448 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

8 820 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 5 220 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

2,64666%

Andel av årsavgiften

2,52589%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 179 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kv. Skälby 3:1468

Övrigt

- Separat förråd tillhör bostaden och finns i byggnad precis på gaveln.
- Uteplats finns på framsidan med gräsyta och planteringar i soligt sydvästläge.
- På baksidan finns trädäckad altan samt gräsmatta och träbelagd uteplats i ena hörnet av tomten. Baksidan ligger i öster med fm/morgonsol.

Förening

Namn

Salladsåkern

Om föreningen

Välkommen till Brf Salladsåkern som byggdes år 1990 och omfattar totalt 48 lägenheter, varav 45 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och tre med hyresrätt. Fastigheten består av två flerfamiljshus med 6 lägenheter i varje dvs totalt 12, 9 radhuslängor med totalt 36 bostäder.

Föreningen har två sophus och skyddsrum/tvättstuga. Inom området finns också en lokal. Föreningen ombildades från hyresrätt till bostadsrätt och registrerades 2004-10-22. Den ekonomiska planen registrerades 2005-06-21 och nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2009-01-08. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Till lägenheten tillhör förråd i separat förrådsbyggnad. Tvättstuga finns men är framför allt till för de mindre bostäderna i föreningen. Trädgårdsutrustning finns att låna som t.ex. gräsklippare m.m., även släpkärra till bil finns att låna. En fin lekplats finns i föreningen och ligger omgärdad av föreningens bostäder.

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV och bredbandsleverantör är Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften både avseende tv och bredband.

Parkering

Parkering
P-plats med elstolpe går att hyra för 200 kr/mån av föreningen. Även carport går att hyra för 340 kr/mån, sep.kö. Det finns även avgiftsbelagda gästparkering inom området.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen byter ut fönster och ytterdörrar och det görs löpande när det finns ekonomiskt utrymme. Renoveringar följer underhållsplanen.

Bättre belysning i orådet inför hösten är under planering
Ny lekpark byggs i området, start i maj månad.

Föreningen amorterar ca 500.000kr/år och kommer fortsatt göra det.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Avgiftshöjning
Inga avgiftshöjningar har skett de senaste åren, och kommer inte att ske dom närmaste åren enligt ordförande 9/4 2018.

Hemsida
http://salladsakern.se/

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mina Foods
1 km
Willy:s
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
2,4 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skälbyskolan
400 m
Västerby Förskola AB
650 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,4 km
Grundskolor
Skälbyskolan
400 m
Björkebyhallen sporthall
410 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,3 km
Didaktus Jakobsberg
2,5 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,3 km
Pro:s Folkhögskola
4,9 km
Banker
Swedbank
2,8 km
Swedbank
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,1 km
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkebyhallen sporthall
410 m
Svedborg Tennis & Sportgolv AB
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,6 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte