Slöjdvägen 10, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök 2016
  • Fasadbild
  • Inglasad balkong med egen ytterdörr
  • Badrum
  • Vardagsrum/kök och matplats

Slöjdvägen 10, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Fast pris 2.600.000kr - först till kvarn! Centralt belägen bostad med en kort promenad till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation. Möjlighet till tre sovrum, två klädkammare/frd samt inglasad balkong. Trivsam bostad som renoverades hösten 2016, inkl kök och badrum. Oerhört omtyckt förening som senaste året sänkt avgiften med totalt 10%!

83 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 139 kr inkl värme, vatten, kabel-TV (basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
1988/89
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Från trapphuset når du denna bostad via en egen ytterdörr samt kortare loftgång. Dock ingen insyn eller passage utan endast trivsamt läge med egen ingång från trapphuset. Efter första ytterdörren kommer den ljuvliga och stora inglasade balkongen med trätrall och möjlighet att förvara även barnvagn/cykel etc.

Bostaden renoverades genomgående under hösten 2016 med samtliga ytskikt, kök och badrum. Hela bostaden har vitmålade väggar/tak samt ekparkett på golvet. I lägenhetsregistret är bostaden 3 rok men disponeras idag som 4 rok med 3 sovrum och 2 klädkammare varpå de försäljs som 4 rok.

Hall:
Rymlig hall med klädkammare i anslutning. Plats för hatthylla, spegel och sittmöbel.

Balkong:
Stor och härlig inglasad balkong i soligt läge med egen ytterdörr vilket gör det exemplariskt för dig som vill förvara barnvagnen nära bostaden. Trätrall på golvet och plats för möblemang.

Kök:
Nyrenoverat kök 2016 i vinkel med luckor i vitt och bänkskiva i grå laminat med infälld enkelho i rostfritt samt ett stänkskydd i svart. Utrustat med induktionshäll, ugn, design-spisfläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt fullhöjds kyl och frys. Infällda spotlights under överskåp samt i taket. Ett mycket snyggt och praktiskt kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrumsdelen.

Vardagsrum:
Bra med plats för både matbord och sällskaps-/tvhörna.Två stora fönster mot gården.

Badrum:
Helrenoverat 2016 med kakel i vitt, dekorativt svart kakel bakom kommod samt i duschhörnan, klinker i ljust grått och golvvärme. Vikbara duschväggar, infällda spotlights, wc-stol, handfat med vit kommod och spegelskåp ovan.

Sovrum 1
Rymligt med plats för stor dubbelsäng och ytterligare möblemang.

Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng med lugnt läge mot gård.

Sovrum 3
Med egen separat klädkammare samt plats för enkelsäng med sängbord och ev. skrivbord.

Förråd/klädkammare:
Bostaden innefattar två klädkammare/förråd som ger exemplariska möjligheter för god förvaring.

Övrigt:
Förråd ingår till bostaden men är placerad i bostaden. Ev. möjlighet att hyra förråd kan finnas i föreningen.
Relaxavdelning finns att låna i föreningen.
Lägenheten disponeras som 4rok men står som 3 rok i lägenhetsregistret från ekonomiska förvaltaren.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 139 kr inkl värme, vatten, kabel-TV (basutbud) & bredband

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserat på försäljning av liknande objekt då ingen i dagsläget bor i bostaden.

Andel i föreningen

0,745496%

Tillträde

Omg eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1988/89

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 11E och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Föreningens medlemmar har tillgång till en fin och modern spaanläggning som är belägen i grannföreningen Vävstolen. Detta avtal gäller dock bara tills årsskiftet 2017/2018.
-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
680 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
770 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhäll Stäket Familjedaghem
340 m
Invandrarförskola Daghem Fritidshem Förskola
620 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,3 km
Grundskolor
Vattmyraskolan
540 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
640 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
620 m
Kvarnskolan
1,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
380 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
640 m
SEB
700 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,6 km
Viksjö Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
260 m
Simhallen i Jakobsberg
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte