Vasaplatsen 10, 4 vån

Bilder

  • Stort härligt vardagsrum med burspråk
  • Matsalsdel alternativt avdelbart rum
  • Vardagsrum med burspråk mot kök
  • Stort, ljust och välutrustat kök
  • Kökets arbetsytor/gott om skåpsförvaring

Utgångspris

2 285 000 kr

Bevaka slutpriset

Vasaplatsen 10, 4 vån , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en centralt belägen pärla på 4:e våningen med toppläge intill butiker, buss samt pendeltåg runt hörnet. Lägenheten fördelas på 3 rum och rymligt, välutrustat kök med gott om plats för matbord vid fönster. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp både genom burspråk samt extra fönster. Möjlighet finns att avdela ett extra rum. Båda sovrummen vetter mot söder och den vackra grönskande innergården. Master Bedroom har även utgång till den härliga, inglasade balkongen som inbjuder till en stunds avkoppling. Det kaklade badrummet är utrustat med duschkabin och tvättmaskin. Badkar går att installera om så önskas. Större klädkammare och förråd finns. Extra förråd samt tvättstuga ligger i souterrängplan. Kabel-tv och bredband genom ComHem. Automatisk portöppnare samt ny, rymlig och exklusiv hiss! Nära även till fin natur samt shopping i Barkarbystaden!

85,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 962 kr inkl. renhållning och kabel-TV. Exkl värme och vatten ca 200 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51
Byggår:
1992
Driftskostnad:
200 kr/månad
Utgångspris:
2 285 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
En säkerhetsdörr med klassisk design öppnar upp och välkomnar in till den luftiga entréhallen i vinkel mot vardagsrum. För avhängning av ytterkläder finns en hatthylla samt direkt till höger om entrén en större klädkammare. Golv: parkett. Väggar: ljus randig tapet. Tak: alla tak i lägenheten är vitmålade om inget annat anges.

Klädkammare:
Direkt till höger om entrén ligger en rymlig klädkammare med gott om plats för ytterkläder, skor samt garderob och hyllplan för diverse förvaring. El-central och jordfelsbrytare är placerad i klädkammaren. Golv: ljus sandfärgad plastmatta. Väggar: vitmålade.

Sovrum:
Till vänster om entréhallen ligger ett sovrum/kontor med ett fönster som vetter mot balkongen. Golv: nyare parkettgolv. Väggar: ljus tapet.

Master Bedroom:
Vägg i vägg ligger ett större sovrum med ett fönster och en balkongdörr som leder ut till den härliga inglasade balkongen i väster med fin utsikt över den välskötta, grönskande innergården utrustad med sandlåda och bänkar. Golv: nyare ekparkett. Väggar: ljus tapet.

Klädkammare:
I hallen som viker av mot vardagsrum och kök ligger klädkammaren med ett linneskåp samt extra plats för avhängning och förvaring. Golv: ljus plastmatta. Väggar: vitmålade.

Badrum:
Större kaklat badrum med rymlig duschkabin. Plats finns för att installera badkar. För förvaring finns 2 väggskåp. Golv: ljus våtrumsmatta. Väggar: vitt kakel med beige kakelboard. Utrustning: duschkabin, WC, handfat, lampförsedd spegel, handdukstork och toppmatad tvättmaskin (Whirlpool).

Vardagsrum:
Hallen leder in till lägenhetens hjärta, det ljusa, öppna vardagsrummet med fint ljusinsläpp genom burspråk med 3 fönster samt extra fönster i vardagsrumsdel som kan avdelas till separat rum om så skulle önskas. Golv: parkett. Väggar: ljus tapet.

Kök:
Det ljusa generösa köket ligger lättillgängligt i anslutning till vardagsrummet. Matplatsen rymmer matbord för 4-6 personer vid fönster och vädringsfönster. Köksdelen i vinkel har utmärkta arbetsytor samt gråbeigea köksluckor. Väggar: vitmålade väv. 2 rader vitt kakel över spis, disk- och arbetsbänk. Utrustning: spis med spishäll (Electrolux), fläkt (Franke) kyl och frys (Electrolux, högskåp) diskmaskin (Husqvarna) samt fristående Micro (LG).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Pris

2 285 000 kr Utgångspris

Avgift

4 962 kr inkl. renhållning och kabel-TV. Exkl värme och vatten ca 200 kr/mån

Andel i föreningen

0,53179%

Andel av årsavgiften

0,53179%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus i souterräng med hiss

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 mars 2009
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2707

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Föreningen har infört gemensamhetsel. Enhetsmätning av värme och varmvatten innebär att i varje lägenhet och lokal finns mätare som registrerar förbrukning av värme och varmvatten.
Ett förskott debiteras varje månad baserat på tidigare års förbrukning. En avräkning görs en gång om året. Nuvarande debitering för detta är 172 kr/mån (avrundat till 200 kr).

Förening

Namn

Brf Jakob

Om föreningen

Välkommen till Brf Jakob som har 203 lägenheter, 19 kommersiella lokaler och 139 garageplatser. Byggnadsår 1991-92.
KabelTV leverantör genom ComHem ingår i årsavgiften. Rymlig samlingslokal går att hyra mot subventionerad kostnad. Lokalerna innefattar pentry, kapprum m.m. är handikappanpassade och är belägna på föreningens södra gård.

Säljaren ansvarar för att en lägenhetstillsyn utföres innan överlåtelsen. Vid tillsynen, som görs av EFS, går man bland annat igenom lägenhetens fasta installationer och gör fuktmätning i våtutrymmen.

Köparen faktureras överlåtelseavgiften på 1 107,50 kr, samt pantsättningsavgift om 443 kr / lån som belastar bostaden.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, tel: 08-775 72 00

Enhetsmätning för värme och varmvatten: Föreningen har infört gemensamhets-el, men varje lägenhet har en egen mätare och betalar egen el.
Enhetsmätning på värme och varmvatten innebär att i varje lägenhet och lokal finns mätare som registrerar förbrukning av värme och varmvatten.
Ett förskott debiteras varje månad baserat på tidigare års förbrukning. En avräkning görs en gång om året.
Man läser av förbrukningen för hela året den 31 december. Resultatet skickas till medlemmarna i mitten av mars året därpå. Eventuellt underskott eller tillgodohavande läggs på avgiften för april månad. Kostnader för värme och varmvatten varierar mellan de boende. Som en indikation kan sägas att skillnader kan uppgå till mellan 10-12 procent av månadsavgiften.
Att dela förbrukningen retroaktivt mellan köpare och säljare är krångligt och medför kostnader för föreningen. Därför har styrelsen beslutat att, vid den årliga avräkningen, är det de(n) medlem(ar) som äger bostadsrätten, som får behålla överskottet eller betala underskottet om det visar sig att förbrukningskostnaden för det gångna året är högre respektive lägre än det förskottsbetalda beloppet. Styrelsen vill uppmärksamma både köpare och säljare på detta.Det finns även möjlighet att beställa en avräkning från företaget Inergi AB till en kostnad av ca 500 kr, som delas mellan köpare och säljare. Detta är dock något som köpare och säljare själva ansvarar för. Kontaktperson är Johan Winberg och nås på tfn 040- 631 60 94.

Föreningens årsredovisning finns att ta del av på vår hemsida www.husmanhagberg.se
För ytterligare information om föreningen besök gärna deras hemsida: www.brf-jakob.com.

Med reservation för ändringar (uppdaterat 2016-03-26).

Ekonomi

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING via SBC

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Jakobsbergs Centrum
120 m
Coop Extra
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
110 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
150 m
Kvarnens Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Jakobsberg station
110 m
Jakobsberg centrum
120 m
Grundskolor
Aspnässkolan
540 m
Kvarnskolan
580 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
120 m
Didaktus Jakobsberg
450 m
Banker
Nordea Bank AB
20 m
Swedbank
110 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,9 km
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
660 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
660 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ann Luiga eller Torbjörn Johansson för mer information!

Ann Luiga

Ann Luiga

Järfälla Jakobsberg

Reg Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-580 03 67

08-120 229 05

ann.luiga@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte