Anton Johanssons Väg 2, 7 tr (lgh 1602)

Bilder

  • Såld!

Anton Johanssons Väg 2, 7 tr (lgh 1602) , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Vem vill inte bo med sjöutsikt och soldränkt balkong?
Med hörnläge och vy över Mälaren samt Piluddens idylliska båtklubb finner du denna 3,5:a om 81kvm med väl tilltagen inglasad balkong i soligt sydvästläge. Möjlighet att disponeras som en 2:a. Beskåda solnedgången och njut av det glittrande vattnet. Genomgående ekparkett, exklusiva och ljusa materialval. Helkaklat wc/duschrum med TM & TT. Kvalitet genomsyrar hela bostaden. Med gångavstånd till Mälaren, badplats, bryggor, båthamn och vacker natur gör det denna bostad till en dröm för dig och din familj. Endast 23 min till Sthlm C med pendeltåg!

81 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 107 kr inkl. värme, vatten, bredband 50/10 och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1372
Byggår:
2008/2009
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
Välkomnande hall med goda möjligheter till klädförvaring. Utrustad med säkerhetsdörr. Genomgående vacker ekparkett samt ljusa tapeter i hela lägenheten.

Kontor/Klädkammare:
I anslutning till hallen ligger denna eftertraktade yta med ett långsmalt fönster för ljusinsläpp och som bidrar till att utrymmet kan disponeras som både klädkammare och kontor alt. litet bebisrum. Elcentralen är placerad här.

Sovrum:
Smakfullt inrett sovrum med ostört läge för god nattsömn. Ljusinsläpp genom ett större fönster och frisk luft genom vädringsfönster. För klädförvaring finns 1 garderob med god möjlgheter till generösare kldäförvaring längs med helvägg. Väggar är i ljus tapet samt en ljus fondtapet med svagt skimrande mönster, även den i ljus kulör. Ekparkett på golvet.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har en fantastisk ljus och trivsam planlösning mot panoramafönster mot Mälaren och den underbara inglasade balkongen.Plats för både tv-hörna samt matplats. Det finns möjlighet att ta bort väggen till sovrum 2 och skapa ett vardagsrum som viker av i vinkel och tom. ta bort även nästa vägg mellan Sovrum 2 och köet så att det är öppet ändå mot matplatsen i köket. Vit tapet på väggarna och ekparkett på golvet. Här erbjuds en fantastisk utsikt mot Mälaren och Piluddens idylliska båtklubb och bjuder på en stunds avkoppling på den generösa balkongen klädd med glasräcke för bättre vy.

Inglasad balkong:
I soligt sydvästläge med sol på från efter lunch och framåt. Generösa ytor så att både loungedel/matplats och växter får plats. Här kan hela familjen bara njuta av den ljuvliga utsikten mot Mälarens glittrande vatten. Med infravärme (ingår ej i köpet) och inglasning blir det ett extra rum att umgås i om våren och höstens något kallare dagar. Solgardiner ingår i köpet liksom trätralllen på golvet.

Sovrum 2:
Exemplariskt som barnrum med fönster i vinkel som ger ett behagligt ljus åt hela rummet. Plats för dubbel eller enkelsäng samt lekhörna och skrivbord. Tre garderober med högblankt vita dörrar ingår i köpet.

Kök:
Det välutrustade köket inbjuder till goda middagar i vänners närvaro. Kökssnickerier i vitt med vitt kakel över spis, disk- och arbetsbänk i mörk laminat. Utrustning: Fläkt, kyl och frys, spishäll med ugn, diskmaskin och inbyggd Micro (alla av märket Bosch och från 2008/2009). Matplats för ca 6 personer.

Bad/tvätt-rum:
Exklusivt helkaklat badrum med märkgrått golvklinker och golvvärme samt vitt kakel på väggarna. Praktisk lösning med arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare (Bosch 2008/2009) samt överskåp. Utrustning: Rejäl kommod i vitt med utdragbara lådor, wc-stol, spegelskåp med belysning och duschhörna med avskiljande glasvägg och duschdraperi.

Övrigt:
-För kännedom så är bostaden registrerad som en 3:a i bostadsrättsföreningens lägenhetsregister men disponeras idag som en 3,5:a.
-Parkeringsplats kan ingå till bostaden men då vi inte fått tag på ordförande och denna bostad såldes på sk. kommande försäljning, innan den är till salu, så har dne informationen inte bekräftats och köparna är medvetna om att ev. kösyste kan förekomma och att det enbart är en bonus ifall p-platsen ingår i bostadsköpet.
-Till lägnheten hör 2 förråd, en i huset och en i bibyggnad utanför.
-Persienner i bostaden ingår i köpet.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

5 107 kr inkl. värme, vatten, bredband 50/10 och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

2,13%

Tillträde

TT enl ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2008/2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 april 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Järfälla Kallhäll 1:50 och 1:78

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Dessa uppgifter är baserade på tidigare lägenheter tillsalu i området då detga försäljning innan tillsalu på sk. kommande inte gick att få fram exakta förbrukningen för nuvarnde ägare.

Förening

Namn

Masten

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Masten omfattar husen på Anton Johanssons väg 2 och 4. Totalt finns 46 lägenheter i föreningen Masten som blev färdigställda under slutet av 2008 och början av 2009.

Lägenheterna består av 2, 3 eller 4 rum och kök. Husen skiljer sig något från varandra i planlösningarna gällande bla balkonger.

Brf Masten ingår i ett område som kallas Kajen som även omfattar 4 andra föreningar. Alla föreningar träffas regelbundet och diskuterar gemensamma frågor.

Comhem ingår i avgiften. Leverantör av bredband: Medlemmarna beställer detta på egen hand.
From. 2016-01-01 ingår Digital -tv bas i avgiften. Comhem
From. 2016-01-01 ingår bredband 50/10 och telefoni bas i avgiften. Comhem

En parkeringsplats ingår alltid i avgiften men det är separat kö till carport.
Föreningen har eget källsorteringsrum, tillgång till hobbyrum, cykelrum samt 2 förråd till vardera lägenhet.

Mer information om föreningen finns att hämta på www.brfmasten.net

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kallhälls pendeltågsstation ligger i direkt anslutning till centrum varifrån även ett flertal busslinjer utgår. Här finns även en stor infartsparkering. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum finns Folkets hus med biograf och bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning. Planer finns på att modernisera centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
540 m
Coop Konsum
590 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Svetsarvägens Förskola
580 m
Kallhälls öppna förskola
680 m
Kollektivtrafik
Kärnmakargränd
520 m
Metallvägen
600 m
Grundskolor
Källtorpskolan
800 m
Kolarängsskolan
1000 m
Banker
Swedbank
610 m
Swedbank
610 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
820 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
560 m
Bonäsbadet Mälaren
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte