Yrvädersvägen 37, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Yrvädersvägen 37, 1 tr , Jakobsberg - Polhem , Järfälla

Stor 2 rok med egen ingång och balkong med eftermiddags/kvällssol, ingen insyn! Mysig bostadsrättsförening med radhuskaraktär och lugna villakvarter omkring. Här bor du bekvämt med möjlighet till bilplats inom gångavstånd. Bostaden är belägen på en gavel och ger ljusinsläpp från tre väderstreck!

64,2 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 417 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64,2 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
19
Driftskostnad:
411 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64,2 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Rymlig hall med hatthylla till höger innanför entrén. Ljust linoleum på golvet och mönstrad strukturtapet på väggarna. Dörr med trivsamt fönster för ljusinsläpp till hallen. I anslutning finns förråd/klädkammare och städskåp.

Vardagsrum
Ekparkett och ljus tapet. Plats för soffgrupp och matplats eller bokhylla. Utgång till balkong i sydvästläge med eftermiddags/kvällssol.

Balkong:
Med trivsam vy mot villaområdet, på bästa solläget och med plats för sittmöbler samt matbord. Grön filtmatta.

Kök
Ljusa köksluckor, svagt aprikosfärgat kakel ovan bänkskiva i vit laminat med dubbelho i rostfritt. Maskinell utrustning: Kyl och frys (Electrolux), spishäll (cylinda) med ugn, fläkt (Franke). Matplats för 4-6 personer vid fönster mot innergården. Ljusmönstrad tapet på väggarna och plastgolv. Gott om arbetsytor i köket och plats för ett rejält matbord för att vara i en tvårummare.

Badrum
Kaklat badrum i vitt med rosa bård och våtrumsmatta på golvet. Wc-stol, handfat, spegelskåp, spegel, badkar, TM (ingår i köpet) och handdukstork. Vädringsfönster.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Beige linoleummatta och ljusmönstrad tapet. Fem inbyggda garderober längs med helvägg.

Övrigt:
-Sopsortering i separat byggnad på gården.
-Förråd precis nedanför bostaden i bibyggnad.
-Cyklar och tvättstuga i huset på gården.
-Separat kö till p-platser.

Välkommen att kontakta mig som ansvarig mäklare vid minsta fråga eller fundering!

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 417 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,6903%

Andel av årsavgiften

0,6903%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Feb 2017 eller ö.k./omg

Byggnad

Byggnadstyp

Låghus i 2 plan

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 4:2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 937 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 501 kr
Försäkring: 2 436 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Brf Östra Polhem 4:2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Polhem 4:2 omfattar 126 lägenheter av radhustyp på adresserna Nydalsvägen 2-64, Yrvädersvägen 1-53, Östanvägen 15-109 samt 26-68. Fastigheten Järfälla Polhem 4:3 består av en parkeringsyta om 600 m2 med ca 14 platser vid Nydalsvägen 9. Byggnadsår: 1989
Uppvärmning: Fjärrvärme

Föreningen innefattas av 98 st bostadsrätter och 25 st hyresrätter. Hyresrätterna är en dold tillgång och ger föreningen extra tillskott att amoretera på lån mm så fort hyresrätterna säljs som bostadsrätter.

Parkeringsplats går att hyra för 269 kr/mån, och carportplats går att hyra för 353kr/mån. Till dessa är det köplats.

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital/Zitius. Internet: Bredband. Leverantör: Zitius.

Alla lägenheter har förråd i gårdsbyggnad.
Det finns fem tvättstugor i området.

Enligt ekonomiska planen har föreningen avsatt 2 500 000 kr till dispositionsfond/reparationsfond. En underhållsplan har upprättats för föreningen under 2014.

Kommande renoveringar: Inga planerade.

Föreningens ekonomiska förvaltare: HSB Norra Stor Stockholm Föreningens hemsida: www.brfpolhem.se Kontakta föreningen på: styrelsen@brfpolhem.se

http://www.brfpolhem.se/

Antal lägenheter

126

Parkering

För att ställa dig i kö till parkeringsplats, så kontaktar du Brf Polhem direkt via formulär på http://www.brfpolhem.se/parkering/

Kontaktperson

Serkan Kemal

Telefon

072-329 98 99

Om området

Jakobsberg - Polhem

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ferre Tobak O Spel
500 m
Nära Dej Saga Livs
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Berghems Förskola
330 m
Askungen Förskola
1 km
Kollektivtrafik
Östra Polhem
130 m
Industrihotellet
430 m
Grundskolor
Berghemskolan
800 m
Lädersättraskolan
1,4 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,5 km
Mälargymnasiet
3 km
Banker
Swedbank
1,8 km
Swedbank
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bolindervallen Idrottsplats
1,6 km
Kallhälls sporthall
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
2,5 km
Bonäsbadet Mälaren
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte