Maskinistvägen 1, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Köksdel med utgång till balkong
  • Rymligt kök
  • Inglasad balkong
  • Badrum
  • Innergården

Maskinistvägen 1, 1 tr , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Letar du efter en bostad som du "bara kan flytta in i" ? Drömmen kan bli sann med denna moderna lägenhet med genomgående ekparkett, stora fönster, trevliga materialval och en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Helkaklat badrum med TM & TT. Kvalitet som genomsyrar hela bostaden.

Promenadavstånd till Kallhälls station som på ca 23 min tar dig till Sthlm C. Njut vintertid utav skridskoåkning på mälarens is eller utförsåkning i Brukets backe. Med gångavstånd till mälaren, badplats, bryggor, båthamn och vacker natur gör det denna bostad till en dröm för den lilla familjen!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 497 kr inkl värme, kabeltv, ip-telefoni & bredband. Sep. debitering tappvarmvatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3121
Byggår:
2010
Driftskostnad:
341 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina välplanerade lägenhet med inglasad balkong, genomgående ekparkett, moderna och ljusa materialval samt en hög standard som genomsyrar hela bostaden! Du har Mälarens glittrande vatten, badplats och båthamn precis runt knuten samtidigt som pendeln på endast ca 23 minuter tar dig in till Sthlm City. Njut av livskvalitén i denna underbara pärla! Gångavstånd till pendeltåget!

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med hängare för kläder samt ytterligare förvaringsmöjlighet i rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Städskåp är även placerat här. Klinker på golvet är exemplariskt och slittåligt mot blöta skor och väggarna är tapetserade i ljus färg.

Kök:
Stilrent kök i vitt från Marbodal med goda arbetsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor med handtag i rostfritt, kakelmosaik mellan över och underskåp, bänkskiva i laminat med diskbänk i rostfritt. Maskinell utrustning från 2010/2011: Kyl/frys, spishäll varmluftsugn samt inbyggnads micro, samtliga från Siemens. Diskmaskin och köksfläkt. Eluttag finns på flertalet ställen vilket underlättar matlagningen och skapar ett funktionellt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Trevligt vardagsrum i anslutning till köket som erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Plats för soffgrupp och fåtöljer, fönster som vetter i två väderstreck vilket bidrar till ett trevligt inomhusklimat. I delvis öppen planlösning mot köksdelen med ekparkett och vita väggar.

Inglasad balkong:
Rymlig och möblerad balkong med förmiddags/lunchsol. Inglasningen gör att säsongen förlängs väsentligt och ni kan njuta av rummet nästintill året om. Trätrall ingår i köpet.

Sovrum:
Trivsamt sovrum med plats för både byrå och dubbelsäng. Ekparkett och ljusa tapeter samt en stor garderob som ingår i köpet.

Badrum:
Generöst med yta och god standard erbjuds i detta helkaklade badrum. Klinker i grått med golvvärme och kakel i vitt. Handfat med kommod i vitt, wc-stol, spegelskåp med infälld belysning, duschvägg i glas, handdukstork (el) och tvättmaskin samt torktumlare (ingår i köpet) med förvaringsbänk och överskåp ovanför. Flertalet eluttag.

Övrigt:
-Persienner i alla fönster ingår i köpet
-Förråd finns på våningsplan 0.
-Solig innergård finns att tillgå.
-P-plats eller garage för den som önskar. (sep. kö)
-Barnvagnsförråd på våningsplan 1.
-Cykelförråd våningsplan 0.
-Föreningen tecknar bostadsrättstillägget för samtliga medlemmar.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 497 kr inkl värme, kabeltv, ip-telefoni & bredband. Sep. debitering tappvarmvatten.

Andel i föreningen

1,14186%

Andel av årsavgiften

1,14186%

Tillträde

TT omg eller enl. ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 november 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:36

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Då ingen i dagsläget bor i bostaden så har vi baserat detta på schablon från liknande försäljningar.

Förening

Namn

Entretorget

Om föreningen

Brf Entretorget består av 70 bostadslägenheter i fastigheten Kallhäll 1:77- ett flerbostadshus med tre trapphus på mellan fem till tio våningar. Lägenhetsfördelning: 2 rok (34st), 3 rok (14st), 4 rok (22st). Första inflytt var i dec-2010 och byggnaden färdigställdes 2011. Huset är anslutet till comhem avseende telefon/data/TV.

Föreningen har ett starkt miljöarbete och ett miljötänk som skall genomsyra allt som sker inom föreningen. Därför separatdebiteras tappvarmvatten där varje bostadsrättsinnehavare har en egen mätare. Genomsnittskostnaden för en 3:a ligger på ca 130kr/månad enligt styrelsen. Det debiteras en gång per kvartal och avser ej uppvärmning som ingår i avgiften. Brf har bostadsrättsförsäkring tecknat åt alla medlemmar.

Föreningen disponerar över 38 garageplatser i källaren samt 39 öppna p-platser med motorvärmare, Det är sep.kö men enl. samtal med ordförande fanns den 12/6 lediga platser i både garage och utomhus. P-platser med motorvärmare, ca 350kr/månad samt garageplatser för ca 600kr/månad. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.

Hemsida: http://www.entretorget.se/

Fastighetsförvaltning: Fastigheten förvaltas av HSB Norra Stor-Stockholm.
Administrativ förvaltning: HSB Norra Stor-Stockholm.
Från och med 1 Januari 2017 beslutade styrelsen att höja årsavgiften med 2 %.
Man har i brf gjort spolning av samtliga avloppsstammar ink. Stickledningar till varje lägenhet.

Köparen debiteras en kostnad om 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras dessutom en överlåtelseavgift på 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Kontaktperson

Ord. Sarah Sundström

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Jakobsberg som Stäket. Stor infartsparkering. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt uppskattad lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum, som f.n. genomgår omattande renovering och ombyggnad, med bl.a. Folkets hus, bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte