Gränsvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Matplats i köket
  • Stenbalagd uteplats med vacker terrasserad rabatt
  • Underbart lummigt läge
  • Kök med väl tilltagna arbetsytor
  • Inglasade uterummet

Gränsvägen 13 , Viksjö , Järfälla

SLUTPRIS 4.550.000kr! 1-plansvilla med 3-4 sovrum på ett av områdets högsta lägen som erbjuder fin sol hela dagen! Insynsskyddad, trivsam och plan tomt med gräsyta på både fram och baksida. Gott om plats för både studsmatta och mindre pool där stora delar av tomten har ett exemplariskt solläge. På tomten finns flertalet fruktträd och bär såsom äppelträd, rabarber, björnbär, jordgubbar, kryddväxter, fläder och vacker lila syrèn. Solig stenbelagd uteplats utanför entrén med markiser och vackert terrasserade rabatter. På denna yta finns plats för flertalet sittgrupper, loungeavdelning, solstolar och grillar. Perfekt för sommarens festligheter! Inglasat uterum finns även att tillgå. 2 dusch/bad/wc. Garage, förråd och inglasat uterum. Närhet till naturen samt Viksjö C.

125 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
125 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
620 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 615 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ hall
Välkomnande entré med hatthylla och avhängningsmöjlighet direkt innanför dörren till höger samt två inbyggda garderober till vänster. Plastgolv i svart/grå nyans, vit tapet samt luftvärmepump.

Originalritningen av dessa hus består utav 3 sovrum på rad till vänster innanför entrén, här har nuvarande ägare gjort om dispositionen till två större rum. Se exempelplanritningen i bildspelet.

Sovrum 1
Disponeras idag som tv-rum. Två fönster mot trädgården, tapet i vitt med bård, laminatgolv och fyra inbyggda garderober med överskåp. Plats för dubbelsäng, skrivbord och byrå.

WC/ Duschrum
Helkaklat i vitt/grått 2006 med kvalitetsdokument (finns under fliken viktiga dokument) Dusch, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt spotlights i taket. Golvvärme och handdukstork (el). (fläkt finns)

Sovrum 2
Laminatgolv, vit/beige kulör på väggarna och plats för enkelsäng, skrivbord och byrå. Två inbygga garderober med överskåp.

Tvätt
Innanför köket ligger tvättdelen beklädd med laminat och väl tilltagna förvaringsmöjligheter med flertalet skåp/linneskåp på lång rad samt toppmatad TM och TT. Tvättho i rostfritt samt VVB.

Kök
Marbodal kök i vinkel med gott om förvaring i skåp och lådor, delvis öppen planlösning mot både matplats och vardagsrummet. Snickerier i vitt, bänkskiva i ljusgrå laminat med svagt rosa kakel ovan och infälld diskbänk i rostfritt med dubbelho. Maskinell utrustning: Spishäll (Husqvarna), fullhöjds kyl och frys (Cylinda), diskmaskin (Electrolux), inbyggnads micro samt inbyggnads varmluftsugn(Husqvarna rostfritt), köksfläkt (Futurum). Ett mindre fönster samt vädringslucka ovan arbetsbänken ger trivsamt ljusinsläpp och bra vädringsmöjligheter. Golvet pryds utav en laminat och på väggen ljusa tapater med fondvägg vid matplatsen i imiterat tegel. I anslutning till köket är den rymliga matplatsen med plats för ca 6-8 personer. Stora fönsterpartier längs med hela matplatsen som löper vidare in mot vardagsrummet. Oerhört trivsamt rum!

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med ekparkett och beige tapet. Här finns gott om plats för både läshörna och tv-/sällskapsdel. I princip hela väggen mot framsidan består av fönster vilket gör att ljuset flödar in. Braskamin från Contura höjer mysfaktorn i huset.

Inre hall/Kontor
Här finns utgång till den stenbelagda uteplatsen som även nås från ordinarie entrén. Används idag som entré nummer två.

Allrum
Kan med fördel göras om till ytterligare ett sovrum (sovrum 4). Används idag som finare matplats med parkettgolv och vit tapet.

Sovrum 3:
Parkettgolv, svagt gul tapet och plats för dubbelsäng. Inbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

WC/ Badrum
Helkaklat med wc-stol, handfat med kommod och förvarngsskåp bredvid, duschhörna med skjutdörr samt spegel med belysning. Handdukstork och golvvärme (el). Vädringsfönster. (fläkt finns)

Vindsförvaring:
Ingång från gavel utomhus, möjlighet till förvaring om golv läggs in.

Övrigt:
-Garage med utmärkt plats för verktyg, plats för en bil. Uppställningsplats för ytterligare två bilar utanför garaget på asfalt.
-Luftvärmepump från 2005.
-Gäststuga byggd 2004, vinterbonad.
-Dusch/wc vid hallen 2006
-Varmvattenberedare 2006
-Fiber installerat i huset.

Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2014-05-06 gav ett årsmedelvärdet om 140 Bq/m3 och därmed ligger under gränsvärdet om 200 Bq/m3 (Protokollet finns som bilaga under fliken "Viktiga dokument")

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med garage

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direktverkande el samt luft/luft värmepump från 2005

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juni 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Kopplade 2+1
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:536

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 382 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 448 kr
VA: 4 214 kr
Renhållning: 1 100 kr
Försäkring: 5 620 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmning avser även hushållsel

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 322 000 kr

Summa pantbrev

1 200 000 kr

Tomt

Areal: 620 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Insynsskyddad, trivsam och plan tomt med gräsyta på både fram och baksida. Gott om plats för både studsmatta och mindre pool där stora delar av tomten har ett exemplariskt solläge och även bland det högsta i området. På tomten finns flertalet fruktträd och bär såsom äppelträd, rabarber, björnbär, jordgubbar, kryddväxter, fläder och vacker lila syrèn. Solig stenbelagd uteplats utanför entrén med markiser och vackert terrasserade rabatter. På denna yta finns plats för flertalet sittgrupper, loungeavdelning, solstolar och grillar. Perfekt för sommarens festligheter! Inglasat uterum finns även att tillgå.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:1, GA:14-GA:15
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
700 m
ICA Kvantum Viksjö
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Högby Förskola
470 m
Sandviks Förskola
940 m
Kollektivtrafik
Rågången
160 m
Prismavägen
190 m
Grundskolor
Högbyskolan
490 m
Sandvikskolan
940 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
2,4 km
Mälargymnasiet
2,4 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,5 km
Järfälla Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
940 m
Viksjö sporthall
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,1 km
Görvälnsbadet Mälaren
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte