Torsgatan 71, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Torsgatan 71, 2 tr , Vasastan Rödabergen , STOCKHOLM

Välkommen hem till en fantastisk 20-tals lägenhet i charmiga Röda Bergen. Väldisponerad och genomgående planlösning med härlig charm, generös takhöjd och vacker fiskbensparkett. Tidsenliga detaljer såsom vackra speglade dörrar och djupa fönsternischer. Rymligt kök med välbevarade originaldetaljer, moderna rostfria vitvaror och utrymme för matplats. Smakfullt och exklusivt badrum, stambytt 2009. Till lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter med flertalet klädkammare och garderober. Till lägenheten hör även 2 st förråd. Mycket trivsam förening med låg belåning. Väl värd att besöka!

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 947 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1926
Driftskostnad:
820 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen hem till en fantastisk 20-tals lägenhet i charmiga Röda Bergen. Väldisponerad och genomgående planlösning med härlig charm, generös takhöjd och vacker fiskbensparkett. Tidsenliga detaljer såsom vackra speglade dörrar och djupa fönsternischer. Rymligt kök med välbevarade originaldetaljer, moderna rostfria vitvaror och utrymme för matplats. Smakfullt och exklusivt badrum, stambytt 2009. Till lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter med flertalet klädkammare och garderober. Till lägenheten hör även 2 st förråd. Mycket trivsam förening med låg belåning med rogivande och lugn innergård. Finns även flera gemensamma balkonger i trapphuset för soliga stunder.

ENTRÉ - Välkomnande entré med säkerhetsdörr och god plats för avhängning. Fiskbensparkett och ljusa väggar.

HALL - Rymlig hall med fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns det gott om plats för förvaring i stor inbyggd klädkammare. Tvättutrymme med tvättmaskin som dessutom rymmer torktumlare om så önskas.

KÖK - Stort och rymligt kök med furugolv och ljust målade väggar, renoverat 2008, med matplats för middagsgästerna. Mycket vackert bevarad originalinredning i ljusgrå kulört. Skafferi, Kolfilterfläckt, gasspis, diskmaskin, micro och kyl/frys. Grått kakel ovan arbetsbänk i ek. Stort och spröjsat fönster som ger rikt med ljusinsläpp mot lummig innergård.

VARDAGSRUM - Rymligt vardagsrum som ger god plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Rikt ljusinsläpp från stort spröjsat fönster.

SOVRUM - Vackert speglade skjutdörrar leder dig in till sovrummet från vardagsrummet. Sovrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Högblanka luckor samt belysning i garderobsvägg med gott om förvaringsmöjligheter. Stort spröjsat fönster.

SOVRUM - Sovrum mot lugn och lummig innergård. Stort och spröjsat fönster med mörkläggande rullgardin. Ytterligare en klädkammare och dessutom en inbyggd garderob.

BADRUM - Smakfullt renoverat badrum, 2009 i samband med stambyte. Helkaklat badrum i harmoniska kulörer. Jacuzzi med duschmöjlighet, golvvärme, handdukstork, infällda spotlights, handfat med kommod och badrumsskåp.

INNERGÅRD - Lummig och rogivande innergård med utsikt från lägenheten.

Sammantaget en mycket väldisponerad 3 rok med genomgående välbevarad 20-tals charm, renoverat badrum och kök med rikt om förvaringsmöjligheter på attraktivt läge i Röda Bergen. Varmt välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 947 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

8,98%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1926

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juni 2009
Energiprestanda: 163 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Fatet 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 840 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 488 kr
Försäkring: 2 592 kr
Övrigt: 2760
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

INNERGÅRD OCH GEMENSAMMA BALKONGER - Gemensamma balkonger i söderläge att nyttja för föreningens medlemmar i anslutning till trapphuset. Ni har även tillgång till föreningens lummiga innergård med sittgrupper.

LÄGENHETSFÖRRÅD - Vind och källarförråd om ca 4 kvm tillhör lägenheten.

TVÄTTSTUGA - Beläget i källaren med 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 st torkskåp. Cykelrum finns även i källaren.

BREDBAND - Fiber till huset, Gbit fastighetsnät, tjänster via OpenNet.
Bredband är också tillgängligt via ComHem (ingår ej i avgiften).
Kabel-TV - ComHem (ingår ej i avgiften).

ÖVRIGT - Vid en renovering eller ombyggnation till 4 rok ska ägaren sedvanligt ansöka om godkännande av föreningen. Lägenheten är idag listad som en 3 rok.

OMRÅDET - Bostaden ligger nära till såväl grönområden som storstadspuls. Det bästa av två världar helt enkelt! Ett stenkast bort från St. Eriksplan och närhet till Birkastan där flera av Stockholms mest spännande krogar och restauranger finns att besöka.

Här kommer ni att bo i anrika kvarter, men ändå nära den nya spännande stadsdelen Hagastaden som växer i snabb takt vilket gör att området blir allt mer populärt för varje dag som går med förbättrade kommunikationer och utbud. Redan idag erbjuder Torsplan en mycket bra service i form av en välsorterad Hemköpsbutik, Systembolag, Apotek, gym samt postservice.

Kommunikationerna är väldigt goda. Buss 3, 70, 77 samt flygbussarna stannar nära bostaden. Tunnelbanans gröna linje finns vid St. Eriksplan och vid Karlbergs station går pendeltågen.

Förening

Namn

Brf Fatet 4

Om föreningen

Brf Fatet 4 är en mycket trevlig och äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen köpte fastigheten år 1986 och stora renoveringar som stambyte och fasad är gjorda. Föreningens fastighet består av 18 st medlemslägenheter. Föreningen upplåter 3 st bostäder med hyresrätt som planeras säljas vid tillfälle och 1 st förråd på vinden. Råvind finns även kvar som en dold tillgång.

Genomförda renoveringar:
Renoveringar i föreningen har skett fortlöpande.
Trapphusrenovering. 2012
Elstigar. 2012
VA-stammar i badrum. 2009
Va-stammar i kök. 2008
Renoverade tvättstugan. 2004
Putsade och målade fasaden. 1999
Målade tak. 1990

Planerade renoveringar:
Renovering och ommålning av fönster.

F.n. finns inga planerade eller beslutade avgiftsändringar. (stämt av med ordföranden 2016-02-01). För mer information om renoveringar samt underhåll se årsredovisningen eller besök föreningens hemsida. www.fatet4.se

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Torsplan
200 m
Hemköp 111 AB
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Västermalmsgallerian
1,1 km
Lindhagen
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montissoriförskolan Solvändan
90 m
Tempeltrappan Förskola
100 m
Kollektivtrafik
Torsplan
110 m
Rödabergsgatan
120 m
Grundskolor
Karlbergs skola
200 m
JENSEN grundskola Vasastan
370 m
Gymnasium
Vasa Real
620 m
Nackademins gymnasium Norra
620 m
Universitet & Högskolor
Nobelförsamlingen
440 m
Sälj & Marknadshögskolan AB
620 m
Banker
Danske Bank
180 m
Nordax Bank
180 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
730 m
Golf Adax
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholm Underwater Fantasea Diving
390 m
AB Birka Bowling
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Karlbergs slott Karlbergssjön
840 m
Kronobergsbadet
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte