MED91B056AB3E4D432AAF470719A65FEBF7

Trivsamt villaliv på hörnan

Såld!

Hok, Hok

Skolgatan 16


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På en solig hörntomt vid en återvändsgata i ett av Hoks gröna kvarter låter sig en enplanare med källarvåning ta plats. Här finns redan en uppvuxen trädgård där de knotiga äppelträden står i parad och en häck runt huset som omgärdar tomten. Med sina tre sovrum, ett kök, duschrum och sällskapsrum samlat på ett plan finns lättillgängligheten och här kryssar man smidigt mellan de viktiga delarna av bostaden. En trädgård, som denna, med god uppsikt över tomten skapar trygghet och med första parkett mot kvällssolen från uterummet och trädgården uppnås hög trivsel. Det tar däremot inte slut här. Till huset hör även en inredd källarvåning med det där extra utrymmet som är önskvärt. Här finns en tvättstuga, sällskapsrum, ett sovrum, WC samt flera förrådsutrymmen och hobbyrum. För den som har drömt om en bastu finns ett utrymme i anslutning till duschrummet i källarvåningen där möjligheten finns att komplettera huset med detta.

Det vittnas om ett lugnt och familjevänligt område med gröna områden i närheten och det krävs endast en kort promenad för att komma till skola samt förskola. Hok är platsen som lyckats med konsten att kombinera naturnära läge och samtidigt vara navet som förbinder Nässjö, Jönköping, Vaggeryd och Växjö. Här erbjuds också goda kommunikationer med tågstation och förbipasserande bussar. Det krävs endast en cykeltur för att nå bl.a. högklassigt spa, matupplevelser och en åtråvärd golfbana på Hooks Herrgård.

Om området

Familjevänligt område med närhet till skog, sjö och vackra promenadstråk. Skola och förskola finns i området. Närhet till Hooks Herrgård som erbjuder hotell, restauranger, SPA och en av Sveriges vackraste golfbanor.

Kommunikation

Buss och tågförbindelser, se mer på www.jlt.se.

Närservice

I Hok finns förskola och skola till årskurs 5, pizzeria samt obemannad bensinstation. Med ett avstånd på ca 10 minuters bilfärd nås Vaggeryd med all tänkbar service såsom mataffärer, apotek, butiker, banker, restauranger, sim- och sporthall samt gymnasium.

Parkering

Garage samt parkering framför garage.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
Antal rum4 rok
Boarea107 kvm
Biarea135 kvm
Tomtarea914 kvm
Byggår1977
Driftskostnad2,849 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
107 kvm
Beskrivning
Hall
En välkomnande hall med naturlig planlösning mot resterade delar av huset. Intill ingången finns plats för förvaring och ett fönster längs med dörren ger ljusinsläpp till hallen. Härifrån nås trappan ner till källarvåningen.

Kök
Köket har en ljus inredning och gott om förvaring i skåp. Ljusinsläpp från fönster som vetter mot entrésidan av huset. Här finns plats för ett köksbord med tillhörande möblemang. Köket är utrustat med ett frysskåp, en kombinerat kyl- och frys, rostfri diskbänk samt ugn och spishäll.

Vardagsrum
Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matsalsmöblemang. Ekparkett på golvet och fönsterparti med altandörr som bidrar till ljusinsläpp till hela rummet samt även in mot hallen. Härifrån nås uterummet, trädgården och kvällssolen.

Badrum
Ett helkaklat duschrum i ljusa färger är placerat på entréplanet i anslutning till sovrummen. Duschrummet är utrustat med dusch, toalett samt handfat med tillhörande kommod. Här finns även förvaringsskåp.

Sovrum 1
Sovrum med plats för en dubbelsäng samt förvaring. Från detta sovrum finns närheten ut till trädgården genom en altandörr med fönster. Interiören består av ett ljust golv och ljust målade väggar.

Sovrum 2
Sovrum med förvaring och plats för säng och tillhörande sovrumsmöblemang. Ljusinsläpp ifrån fönster mot entrésidan.

Sovrum 3
Sovrum med förvaring och plats för säng och tillhörande sovrumsmöblemang. Ljusinsläpp ifrån fönster mot entrésidan.

Uterum
Uterum med skjutdörrar i helglas ut mot trädgården.

Källarvåning
Inredd källarvåning med flera förråd och förvaringsutrymmen. Här finns även ett extra sovrum samt ett sällskapsrum. Tvättstuga, WC, hobbyrum samt även ett duschrum i anslutning till ett förrådsutrymme. Från källaren nås även garaget.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Värmepump - luft/luft + direktverkande el
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 11/8/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
84 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källargrund
Stomme
Trä
Fasad
Tegel och träpanel
Fönster
2-glas isoler och 2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Morarp 2:144
Övrigt
Fiber är framgrävt till tomten men ej inkopplat
2002 Renovering av duschrum i källarvåningen
2010 Fönster utbytta (ej i källare)
2014 Installation av elektrisk garageport
2016 Installation av luft/luftvärmepump
2017 Takpannor tvättade och målade
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 34,191 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 4,095
Uppvärming
SEK 28,507
Renhållning
SEK 1,589
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I uppvärmningen ingår även all hushållsel och elnät.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
SEK 880,000
Byggnadsvärde
SEK 731,000
Summa pantbrev
SEK 620,000
Tomt
Areal
914 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Hok Hok

Skolgatan 16

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg