Få koll på din boendeekonomi med den smarta boendekalkylen från Econans.

Med Econans boendekalkyl vill vi göra det enkelt för dig att få koll på hur din boendeekonomi kan påverkas vid byte av bostad.

Vid varje bostadsbeskrivning har du möjlighet att:

  • Använda boendekalkylen för att beräkna kostnad för bostaden och även jämföra med din nuvarande eller andra intressanta bostäder. 
  • På ett enkelt sätt gå vidare för att ansöka om bolån från några av de större bolåneutgivarna.

Tjänsten tillhandahålls av Econans och värnar om din säkerhet och integritet. Inga uppgifter om användarens ekonomi, namn eller personnummer samlas in och sparas heller inte. Ingen information säljs vidare till andra företag eller tjänster.

HusmanHagberg erbjuder denna tjänst i syfte att underlätta för våra kunder att ta genomtänkta och kloka beslut.

Testa Boendekalkylen på bostäder som är till salu

Vid varje bostadsbeskrivning kan du med hjälp av boendekalkylen beräkna kostnaden för bostaden och jämföra med din nuvarande eller andra intressanta bostäder.

Vill du ha en värdering av din nuvarande bostad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg