230
MED480BC60EBC9A451784C0484179719DDD

Förslöv, Förslöv

Soldatvägen 2


PRIS (utgångspris)1 245 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

925 kvm

Är du också sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där du kan hålla fokus på att bo och lägga tid på din familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE!
För tillfället har Mjöbäcksvillan ett förmånligt erbjudande där du som kund endast betalar för tomten i första skedet och betalar resterande likvid för byggnadsentreprenaden på tillträdesdagen - d v s dagen du flyttar in i ditt hus! Det innebär väsentligt mycket lägre byggkostnader då du inte behöver ha byggnadskreditiv med höga räntor igång under byggnationen mer än för eventuell tomtkostnad.

Ursprungligen 14 st byggklara tomter varav 7 st finns nu kvar till försäljning. Anslutningsavgifter är betalda och detaljplan finns, klart för sätta igång och bygga ditt kommande boende.

I tomtpriset ingår tomt med anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp och fiber.

Åk gärna förbi området och kolla in läget och de hus som redan nu är uppförda för inspiration och känsla för hur du kan förverkliga dina husdrömmar. Tomterna ligger strategisk bra i Förslöv med närhet till tågstation, centrum och härliga miljöer för både vuxna och barn. Förslöv är barnfamiljerna rofyllda idyll med närhet till både Ängelholm och Båstad men beläget i en egen frizon där lugnet kan infinna sig.
Här växer barnen upp i en harmonisk och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin gemenskap och bykänsla.
Här finns populära skolor och förskolor och många av Bjäres lokala guldkorn tex Hålehall, Heberleins, Syknuten, Klorofyllfabriken, Sjöstrands bageri och andra lokala gårdsbutiker, bärplockning mm.
I närområdet finns även flertalet golfanläggningar men där Åkagården GK närmast. Till strand och hav tar du dig snabbt och enkelt på cykel.

Goda kommunikationer och lättillgängligt med tåg, buss och bilpendlande. Förslöv är ett spännande och expansivt område där det byggs och utvecklas kontinuerligt.

Här kan du i egen regi bygga ditt hus enligt upprättad detaljplan eller än mer fördelaktigt så bygger du en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan.
Mjöbäcksvillan har resurserna att påbörja planering och byggnation av den husmodell ni önskar bygga. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus.

Mjöbäcksvillan kan erbjuda sex olika husmodeller som passar att bygga på denna tomt. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.


Observera att tomterna som är till salu är obebyggda och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga sitt hus.

Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm

Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Eva Holmberg för mer info, prisexempel och övriga frågor.

Bilder

MED480BC60EBC9A451784C0484179719DDD
MED7F9DACB926BF470188773F831910B028
MED44EADA3CE4824D828B88CFD8DE362423
MED3FFBEA3FE3DA4981B96726463D773FA6
MEDC43739C7D87244579FE432B50C256B75

Karta

Båstad Förslöv

Soldatvägen 2

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret