190

Svenstorp, HjärnarpFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

TOMTAREA

599 kvm

Välplanerat parhus med högt och fritt läge i naturnära Svenstorp

KOMMANDE - Välrenoverat parhus med högt och fritt läge i mysiga och naturnära Svenstorp på Hallandsåsen. Gäststuga och parkering finns.

På Hallandsåsen sydsida, i det mysiga och naturnära området Svenstorp, finns inom kort möjlighet att förvärva ett välrenoverat och påkostat parhus på 75 kvm. Huset är beläget på ett högt och fritt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över trädtopparna. Dessutom erbjuder huset en gäststuga och parkeringsmöjligheter precis intill.

Det här parhuset har välplanerade kvadratmeter och erbjuder optimalt utnyttjande av ytan. Här finns allt som behövs för en bekväm vardag, med bland annat ett modernt kök och en rymlig vardagsrum.

Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom är huset beläget i en återvändsgränd, vilket ger en trygg och lugn miljö.

Området är naturnära och barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för familjer att bo och växa. Hjärnarp, där bostaden ligger, är en populär ort med närhet till både natur och stad.

Detta parhus är verkligen en unik möjlighet att skapa sitt drömboende i en fantastisk miljö.

Kontakta fastighetsmäklare Frida Svahn för mer information eller anmäl ditt intresse redan idag!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret