230
MED3B3EF3DDB61D47128A12C1AD5ABB7EA7

Rymlig villa perfekt för den stora familjen i barnvänliga Skälby!Stenbockens väg 16 Skälby, Järfälla

Budgivning
Budgivning pågår

Skälby, Järfälla

Stenbockens väg 16


Högsta bud: 6 500 000 kr
Utgångspris: 6 950 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

112 kvm

BIAREA

112 kvm

TOMTAREA

772 kvm

BYGGÅR

1973

DRIFTSKOSTNAD

3 529 kr/månad

PRIS

6 950 000 kr Utgångspris

Rymlig villa perfekt för den stora familjen i barnvänliga Skälby!

Snabbfakta:
- Stort hus om totalt 224 kvm perfekt för den stora familjen
- Möjlig uthyrningsdel med egen ingång
- Hela 6-7 sovrum
- Rymliga sällskapsytor i vardagsrum och kök
- Dubbla duschrum, en gäst-wc, och separat tvättstuga
- Gillestuga med braskamin
- Gym
- Nytt tak 2015, duschrum 2017 & målat fasad 2016
- Ventilerat golv (Platon/Nivell) på källarplan
- Stor altan från 2020 med bubbelpool i söderläge
- Isolerat uterum med värmegolv
- Flera sällskapsytor i fin trädgård med sol hela dagen
- Garage och förråd i anslutning till huset
- Plats för 3-4 bilar på uppfarten
- Huset är förhandsbesiktat och ansvarsförsäkrat

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1-plans villa med källarplan belägen i det populära området Skälby i Järfälla. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Huset erbjuder ett harmoniskt boende med 8 rum och kök och en totalyta om 224 kvm fördelat på 112+112 kvm och möjlighet för uthyrningsdel med separat ingång för den som önskar extra inkomst. Huset passar perfekt för den stora familjen då det erbjuder hela 6-7 sovrum, dubbla WC/duschrum samt en gäst-wc och separat tvättstuga med bastu i anslutning. För den som önskar ha ett hemmakontor och gillestuga där ungdomarna kan hänga är det något som detta hus verkligen har! Här kan du umgås med familj och vänner i rymligt vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. I anslutning finns ett isolerat uterum med värmegolv för året runt bruk och flera fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Det finns en stor och nybyggd altan, med utgång från köket, i soligt söderläge där du kan njuta av sommarens varma dagar. Här kan du svalka dig i den nedsänkta bubbelpoolen fritt från insyn precis som resterande trädgård som erbjuder flera olika sällskapsplatser som bland annat vid pergolan där du också kan svalka dig i skuggan.

Här på Stenbockens väg 16 erbjuds ett vidbyggt garage, förråd med goda förvaringsmöjligheter och ett hobbyrum intill garaget. På den stenbelagda uppfarten finns det plats för 3-4 bilar. Plan, lättskött och lagom stor trädgårdstomt på 772 kvm med fina ytor för sommarens utomhusaktiviteter. Passa på att bli ägaren till denna fantastiska villa där bekvämlighet, ljus och trivsel möter varandra på bästa sätt. Välkommen hem!

Kontakta ansvarig mäklare Mariana Hanna för mer information - 070-495 58 01

Budgivning

Högsta bud: 6 500 000 kr
Budstart: 6 500 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.


Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
6 500 000 kr12024-02-08 16:38

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
Kl 14:30 - 15:15
Öppen visning. Varmt välkommen!

Bilder

MED3B3EF3DDB61D47128A12C1AD5ABB7EA7
MEDDCCCA1F5A0AD42D9A3CA535B4D6D0922
MEDBABA24C4D6414754BE1ACB7A9A14C139
MEDAB937EA0419F476AA3CB736BCE8ED10B
MEDD82578DADD244C4E839850B6E0768C9D

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

112 kvm

BIAREA

112 kvm

TOMTAREA

772 kvm

BYGGÅR

1973

DRIFTSKOSTNAD

3 529 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

8 rum varav 6-7 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

- Dubbla luft-/luftvärmepumpar

- Huset har radonmätts under två månader under 2015, värde 200 Bq/kbm i vardagsrummet och 220 Bq/kbm i gillestugan, vilket ligger i linje med gränsvärdet på 200 bq/kbm

- Hela källarplanet, utom tvättstugan och bastun, har ett passivt ventilerat golv utav typen Platon och Nivell. För den som önskar koppla in en mekanisk fläkt till ventilationen i golvet så finns det ett utrymme/låda för det i ett av sovrummen i källarplan.

- Fiber indraget till huset i vardagsrummet. Från vardagsrummet har en sladd dragits ned till källarplan, sovrum 5, för att få förstärkt WiFi på källarplan.

- Exteriörbild i skymningssimulering kan avvika med verkligheten.


Utförda renoveringar:
2020 - Ny altan
2019 - Planterat tuja-häck
2017 - Renovering av duschrum entréplan
2016 - Målat om fasaden från grönt till grått (Jotun optimal)
2015 - Nytt tak på hus och garage
2015 - Hängrännor och stuprör bytta i samband med takrenovering
2015 - Parkettgolv på entrévåning
2015 - Omtapetserat i sovrum och hall
2015 - Gjort sovrum 2 större och stängde igen en gammal dörr till sovrum 3

Renoveringar utförda av tidigare ägare:
2014 - Dränering av bakre gavel och delvis bakre långsida.
2010 - Kök

ENTRÉPLAN:

.

ENTRÉ/HALL

Rymlig hall som ger en fräsch och inbjudande känsla med ljusa väggar och ljusgrått laminatgolv. Förvaringsmöjligheter finns i de praktiska inbyggda garderoberna. Den övre delen av hallen har parkettgolv och här finns också uppgången till en stor golvbelagd förrådsvind.

VARDAGSRUM

Trivsamt och rymligt vardagsrum i vinkel med delvis öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier som ger mycket naturligt ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar, och utgång till det isolerade uterummet. I vardagsrummet finns en av luft-/luftvärmepumparna.

UTERUM

Uterummet som är på ca 25 kvm är isolerat och kan användas för året runt bruk. Här finns flera fönster vilket skänker mycket ljus, även tre stycken takfönster finns. Klinkergolv med golvvärme. Träpanel och kalksandsten på väggar.

KÖK

Köket renoverades 2010/2011 av tidigare ägare och kommer från Noblessa med luckor i bok. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys (2019), diskmaskin (2019), ugn och induktionshäll (2022). Dessutom finns en praktisk barbänk/serveringsdel med lådor, som delar av köket mot matplatsen.
Laminatgolv och på väggarna finns melerat kakel med bård som även finns som stänkskydd ovanför bänkskivor i laminat. Från matplatsen finns entré ut till den träbelagda uteplatsen.

WC/DUSCHRUM

Renoverat 2017 med kakel och klinker i vitt respektive grått. Utrustat med dusch, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, högskåp, handdukstork (el) och golvvärme (el) samt spotlights i taket. Fönster finns för vädring och ljusinsläpp.

GÄST-WC

Helkaklat i vitt och blått. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

SOVRUM 1

Rymligt med plats för större säng. Parkettgolv med liggande träpanel och en blommig fondtapet. Förvaring finns i inbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar.

SOVRUM 2

Plats för större säng eller enkelsäng. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 3

Sovrum i vinkel med möjlighet att fördela det till två rum varav exempelvis ett hemmakontor. Parkettgolv och sandfärgade väggar.

KÄLLARPLAN:

Under trappan som leder ner till källaren, finns ett praktisk förrådsutrymme.

GILLESTUGA

Källarplanets gillestuga i vinkel har ljusgrått laminatgolv och ljusa väggar, renoverades av tidigare ägare. Rymligt rum med braskamin och plats för soffgrupp samt gym för den som önskar kunna träna hemma. Här finns den andra luft-/luftvärmepumpen i huset.

SOVRUM 4

Rymligt rum med gråa väggar och fondtapet samt ljusgrått laminatgolv. Om ni önskar koppla in en mekanisk fläkt till ventilationen i golvet, så finns det ett utrymme/låda för det.

GÄSTRUM/SOVRUM 5

Här finns en stor garderob med skjutbara spegeldörrar. I detta rum finns elcentralen. Ljusa väggar och laminatgolv.

UNGDOMSAVDELNING/UTHYRNINGSDEL

Stort rum som kan användas som hemmakontor för hobby eller egen verksamhet då det finns utgång till husets entrésida. Tack vare den separata ingången går det även att ordna en uthyrningsdel utav delar av källarvåningen. Med enkla medel går det att ändra förslagsvis enligt den alternativa planlösningen i denna annons. Gråa väggar och laminatgolv.

WC/DUSCH

Klinkergolv och kaklade väggar med dekorplattor. Här finns en dusch, handfat, dubbla badrumsskåp, fönster och mekanisk fläkt.

TVÄTTSTUGA

Grått klinkergolv och ljusa väggar. Utrustat med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (2015), samt varmvattenberedare från Nibe. Det finns också en tvättho, arbetsbänk och flera praktiska förvaringsskåp. Från tvättstugan finns även anslutning till bastun.

VIKTIG INFORMATION

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd.

Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbanenätet. Pendeltåget tar 15 min från Barkarby station till Odenplan, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya Växthusvägen bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

NÄRSERVICE

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Ekonomi

VA

9 950 kr

UPPVÄRMNING

23 600 kr

FÖRSÄKRING

8 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 350 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

KOMMENTAR

Under kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1973

UPPVÄRMNING

Direktverkande el. & Dubbla luft-/luftvärmepumpar

VENTILATION

Mekanisk frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2015-02-13

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betonghålsten

STOMME

Trä

FASAD

Kalksandsten/trä

FÖNSTER

2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor (2015)

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Skälby 3:1193

ÖVRIGT

Från husets entré finns en dörr ut till ett förrådsrum på ca 10 kvm som finns mellan garaget och huvudbyggnaden. Här finns det en dörr ut till trädgården på baksidan. Härifrån finns också en dörr in till ett förråd/hobbyrum på ca 5 kvm. Från hobbyrummet kommer ni vidare in till garaget som är på ca 20 kvm. OBS! att dessa tre utrymmen på sammanlagt ca 35 kvm har inte räknats in i biytan på 112 kvm.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 263 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 414 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 413 000 kr

Tomt

AREAL

772 kvm

TOMTTYP

Plan trädgårdstomt

TOMTBESKRIVNING

Plan och lättskött trädgårdstomt med stenbelagd garageinfart och entré. I trädgården finns ett äppleträd, vackra prydnadsträd samt en tuja häck och längs med altanens kortsida en rabatt med blommor. Det finns också en flaggstång.

UTEPLATS

I trädgården finns flera olika sällskapsytor att nyttja i olika väderstreck. Här kan du följa solens strålar under hela dagen på olika platser, men den träbelagda och markisförsedda altanen i söderläge är där solen skiner som mest. På altanen finns även en nedsänkt bubbelpool. För den som vill äta en svalkande middag finns en trevlig pergola där man kan skugga sig.
OBS! Bubbelpoolen har ej använts de senaste två åren och funktionen kan därför inte garanteras.

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1969-02-19)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Förmån: Officialservitut Tillträde, 01-JÄF-1909.1
Last: Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM5-44/6732.1

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll Stenbockens väg 16
Energideklaration
Bostadsbeskrivning

Karta

Järfälla Skälby

Stenbockens väg 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg