Mariana Hanna

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Mariana Hanna

Mariana Hanna

Reg. Fastighetsmäklare/Fn. föräldraledig

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Jättetrevligt bemötande. Har hjälpt oss med allt hittills! Super nöjd."
Mary Marya N81 veckor
Verifierad kund
"Just great! Från start till mål."
Mikael H83 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, kunnig och snabb respons. Rekommenderar verkligen Mariana!"
MURAT B83 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemötande, så tydlig och bra kommunikation och uppskattar verkligen att det gick så snabbt och enkelt att sälja vår lägenhet trots att vi bor utomlands. Tack Mariana!"
Kim E84 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Förklarade bra. Flexibel och tillmötesgående med tider, hade kunden i fokus."
Outi H86 veckor
Verifierad kund
"Mariana är en gullig tjej, hon var hjälpsam och vi hade en underbart samarbete."
Timea G87 veckor
Verifierad kund
"Mariana hade en avslappnad framtoning. Hon var inte ”för på” utan lugn och trygg. Hon gav ett seriöst intryck från första stund samtidigt som det kändes personligt, som om hon verkligen månade om oss och förstod vår känsla för lägenheten som vi trivts så bra i. Mariana levde helt upp till våra förväntningar. Hon var kunnig och påläst, engagerad på ett positivt sätt. Vi fick lägenheten såld till ett bra pris. Vi är mycket nöjda med Mariana Hanna och skulle varmt rekommendera henne till vänner och närstående i händelse av att de ska sälja sin bostad."
Kerstin J96 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var utmärkt och fick svar på allt som behövdes. Mycket nöjd!"
Anna-maria L96 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och bra samarbete/hjälp vid försäljningen av min bostad. Rekommenderar."
Lillemor S97 veckor
Verifierad kund
"Marianas var tydlig och transparent med all information som vi behövde. Hon är jättetrevlig."
Afrina Z100 veckor
Verifierad kund
"Det var en trevlig upplevelse. Hon var mycket hjälpsam och erfaren på hela köpprocessen."
Robayet N100 veckor
Verifierad kund
"Mariana hjälpte mig att sälja mitt hus och jag är jättenöjd med hela affären. Mariana höll mig alltid uppdaterad under hela processen och jag kan rekommendera henne starkt! "
Ahmed Khalil I A102 veckor
Verifierad kund
"Om du söker en noggrann och ordningsam mäklare har du hittat helt rätt! Mariana gav ett seriöst intryck redan då hon klev innanför dörren hos oss och intrycket höll sig genom hela försäljningen. Mariana kom alltid väl förberedd. Hon gick igenom försäljningsprocessen med mig och med stort tålamod guidade hon mig igenom de inledande stegen och budgivningsfasen. Mariana är förtroendeingivande och stabil samt MYCKET professionell. Hon är en duktig kommunikatör och generellt väldigt skicklig mäklare. Rekommenderas starkt! "
Esmeralda K104 veckor
Verifierad kund
"Mariana är verkligen kunnig i sitt område! Bemötandet var jättebra! Hon är mycket trevlig och fin som person!! Hon hanterar olika situationer på jättebra sätt och duktig på att lösa problemen! Tack vore hennes tålamod och uppmuntran vi kunde sälja var lägenhet och flytta till den nya lgh som vi längtade efter!! Skulle vilja tacka henne mycket!!! "
Nigora A104 veckor
Verifierad kund
"Förväntningarna var ganska höga då hon hade sålt i området förr, samt att hon var väl förberedd vid vårt första möte. Sedan så vart det lite tokigt med försäljningen eftersom den började precis innan semestern, men däremot så borde inte det vara något problem utan något som en mäklaren borde veta om. Vi vart lite osäkra om vi skulle då fortsätta med henne, så vi fick säga att nu måste hon att öka takten för att få den såld, vilket hon gjorde och gjorde en bra försäljning till slut. "
Philip B106 veckor
Verifierad kund
"Hon är driven, snabbt, bra på sitt jobb."
Baran G106 veckor
Verifierad kund
"Mkt engagerad och kunnig mäklare, vi är supernöjda"
Helena H110 veckor
Verifierad kund
"Hon är bäst . Suuuuupppppperrrrrrrrrr"
Hurshed A110 veckor
Verifierad kund
"Everything went perfect, Mariana is a excellent broker!"
Szymon K112 veckor
Verifierad kund
"Mariana är professionell, noggrann och levererar det lilla extra som man söker i en mäklare. Sen första mötet kände jag att vi klicka och att hon är den rätta för att hjälpa mig fullborda min vision inför försäljningen. Och tillsammans nådde vi vårt mål! hon jobbar helhjärtat och är professionell inom alla aspekter. Rekommenderar henne starkt. - Jag uppskattar att du verkligen informerade mig om alla detaljer och gav mig tiden att tänka och känna efter inför varje beslut! Ha det bäst! "
ARMAN C113 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har förmedlat bostäder i Järfälla kommun sedan 2016 och tycker att fastighetsmäklare är världens bästa jobb. Efter varje affär får mina köpare och säljare möjlighet att ge mig ett omdöme om min mäklartjänst och jag är både tacksam och oerhört glad över det toppbetyg och de utmärkelser som jag fått på reco.se. Jag strävar alltid efter att erbjuda dig som kund en professionell tjänst och jag ser fram emot att även hjälpa dig genom ditt livs viktigaste affär! För mig är kunskap, min långa erfarenhet från servicebranschen och en noggrannhet i allt jag gör självklarheter i alla försäljningar och jag lovar dig som kund att jag alltid kommer att leverera det lilla extra. Jag jobbar helhjärtat för att fånga ditt förtroende och därmed leverera en trygg mäklartjänst. Vi har två bo-butiker i kommunen, i Jakobsberg och Viksjö, och tillsammans har vi varit bästsäljande kontor 3 år i rad mellan 2015-2018 i hela HusmanHagberg Sverige. Jag arbetar med utgångspunkt från Viksjökontoret och förmedlar bostäder i bl.a. Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka möte med mig på vårt kontor i Viksjö vare sig det gäller värdering eller att köpa och sälja bostad! Tips! Gå in på www.maklarbokningen.se när som helst, dygnet runt, för att boka ett möte med mig när det passar dig som bäst!

Mina försäljningar

Mariana Hanna

Reg. Fastighetsmäklare/Fn. föräldraledig

070-495 58 01

mariana.hanna@husmanhagberg.se

Boka tid med Mariana direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg