190
MED6BDF5F042DEA49E6BBC980682A3063AD

Nyproducerat stadsradhus - omgående inflytt. Avgiftsfritt de fyra första månaderna!Simborgarvägen 1B Åkersberga

Kommande®

Åkersberga

Simborgarvägen 1B


PRIS (utgångspris)4 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

119 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2

MÅNADSAVGIFT

5 599 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 795 000 kr Utgångspris

Nyproducerat stadsradhus - omgående inflytt. Avgiftsfritt de fyra första månaderna!

Köp nu och få avgiftsfritt de fyra första månaderna. Omgående tillträde är möjligt. Bli först att få flytta in i dessa fina och påkostade stadsradhus. Endast ett stenkast från centrala Åkersberga, har välrenommerade Wallenstam uppfört 11 stycken yteffektiva stadsradhus i modern arkitektur. Bostäderna, som är om 119 kvm är utrustade med fina och stilrena materialval. På de mysiga och lättskötta uteplatserna finns det både möjlighet för solläge och trevliga middagar.

Det här är det enkla sättet att leva och bo på. Praktiskt och centralt boende, som vi kallar för Modern Urban Living.

Bo centralt i småstaden, med direkt närhet till allt. Vad sägs om gångavstånd till vacker natur, slående skärgård, fina promenadstråk, badplatser, Roslagsbanan till Stockholm City, goda bussförbindelser, gott om fritidsaktiviteter, badhus, skola, förskolor och ett levande centrum med gott om butiker, restauranger och all tänkbar samhällsservice. Allt, och mycket mer, finns på mycket bekvämt avstånd.

OM BOSTÄDERNA:

Vid entrén till bostaden finns en fin trälägad uteplats. Parkeringsplatsen intill huset är stenbelagd med grå betongsten. Här är förberett för att smidigt installera laddare för elbil.

Bostäderna erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Entréplanet är ett socialt plan som rymmer väl tilltaget vardagsrum, praktiskt kök, separat matplats, helkaklat badrum med dusch samt egen tvättstuga precis intill entrén. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, ett sällskapligt allrum, klädkammare samt helkaklat badrum med badkar.

Köket är klassiskt från Ballingslöv och av hög kvalitet. Det vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns gott om förvaring och arbetsyta.
En separat matplats är placerad intill köket, för att skapa en lugn plats där man njuter av sina måltider med familjen.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. Härifrån leds man ut till bostadens mysiga och lättskötta uteplats med förråd. En härlig miljö för soffhörna, matplats och grill.

Badrummen är helkaklade med stilfulla material som skapar en harmonisk känsla. Badrummet på entréplan har en duschhörna. På den övre våningen är badrummet utrustat med badkar.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Utöver sovrummens garderober finns på detta plan också en rymlig klädkammare och ett öppet allrum – här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas.

OM OMRÅDET:

Österåker är en levande Skärgårdskommun i nordöstra Stockholms län. Österåkers kommun växer stadigt och har idag snart 48 000 invånare. På sommaren fördubblas nästan befolkningen. Med 1 100 öar och 93 mil kustlinje går det här alltid att hitta lugnet och en rik fritid för hela familjen. I direkt närmiljö finns så väl skogen som bad, fiske och båtliv.

En kort promenad från Söra Kvarter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här finns också apotek, vårdcentral, badhus, flertalet gym, Åkersberga IP, rackethall och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor varav den närmsta skolan – Söraskolan (F-9) ligger endast ett stenkast från radhusen.

Kommunikationerna från Söra Kvarter är utmärkta. Gångavstånd till Roslagsbanan som med enkelhet tar er till Östra Station vid Tekniska Högskolan på ca 30 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca 20-30 min att ta sig in till Stockholm C. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Bilder

MED6BDF5F042DEA49E6BBC980682A3063AD
MEDBAC140A7893748CDA5E7F54B950CE78B
MEDAA4467E17E2B4A69AA2EB7CC53B4951F
MED9B46789469B94FC287DB85FF6FCD3026
MED6E165DF4743141BCB804A3197E9F0003

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

119 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2

MÅNADSAVGIFT

5 599 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 795 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Uteplats med utgång från vardagsrummet på entréplan. Uteplats vid huset entré.

PARKERING

Parkering finns i anslutning till huset. I närområdet finns fler parkeringsplatser samt pendlarparkering.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

9,09 %

Ekonomi

EL

12 276 kr

VA

6 996 kr

ÖVRIGT

3 600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

22 872 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme entréplan. Vattenburna radiatorer uppe

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Viktiga dokument & länkar

Bofaktablad 1B
Ekonomisk plan
Stadgar
Kommande

Karta

Österåker Åkersberga

Simborgarvägen 1B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg