190
MED51C0DDA923944C5DBC08EB4A74965E6B

Kvadratsmart boende högst upp i huset!Rödlönnsgången 34 Centrala Hisingen Brämaregården, GÖTEBORG

Kommande®

Centrala Hisingen Brämaregården, GÖTEBORG

Rödlönnsgången 34


PRIS (utgångspris)1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

30,5 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

C-1603

MÅNADSAVGIFT

2 309 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Kvadratsmart boende högst upp i huset!

Nu kan vi stolt presentera den här fantastiska lägenheten som idag brukas som en 2:a i toppskick. Den befinner sig på våning 6/6 och kommer snart finnas till salu. Här finner ni en kvadratsmart lägenhet med separat vardagsrum och sovrum. Bostaden har genomgående påkostade materialval och fint parkettgolv som sträcker sig genomgående genom hela bostaden. Fönsterna i vardagsrum och sovrum bidrar till härligt ljusflöde genom hela bostaden och skapar en känsla av extra rymd. Från bostaden når du kommunikationer som tar dig till Gbg C på bara 9 minuter och naturområden med bl.a. Ramberget endast ett stenkast bort, är detta den perfekta förstalägenheten / övernattningslägenheten.

Bilder

MED51C0DDA923944C5DBC08EB4A74965E6B
MED1369882652FB4DBB9D79CAA460B111A2
MEDE1373666DF674A96AAEFC0597A577056
MED300B75DD6F9748189B42F6AC7FD3240F
MED09EF86E120BA495CBD9DA015AAB3C844

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

30,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

C-1603

VÅNING

6 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 309 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1.5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Välkommen in i bostaden. Här stiger du in i en luftig hall där ljuset möter dig från det stora fönsterpartiet i bostadens bortre ände Här har du avhängingsmöjligheter till höger samt tre efterföljande vita garderober med goda förvaringsmöjligheter. Golvet är ett genomgående parkettgolv som sträcker sig genom bostaden.

VARDAGSRUM/KÖK

Bostaden öppnar upp sig med ytor för både matplats och vardagsrumsdel i anslutning till det stora fönsterpartiet. Här är väggarna ljusa och de stora fönstret släpper in massa ljus.

SOVRUM

Det separata sovrummet rymmer en större säng och skiljer rummen med en skjutdörr som gör att bostaden kan brukas som en 2:a.

BADRUM

I anslutning till hallen ligger bostadens helkaklade badrum. Kakel, klinker samt inredning går i grått och vitt och skapar en modern känsla. Utrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp samt duschhörna med vikbar glasvägg.

*

Varmt välkomna att boka er för visning av denna fina bostad med fantastiskt läge!

Om området

Brämaregården är en stadsdel i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Lundby. Det trivsamma och levande området binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Brämaregården är ett av de äldsta områdena på centrala Hisingen. Charmigt område som idag består av en mix av gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ta en promenad längs de charmiga gatorna och upptäck Brämaregårdens charm. Vid Ramberget finner man även Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Här finns mycket att upptäcka. Oavsett vilken del av centrala Hisingen man bor i har man alltid nära till många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling samt rekreation. Man hittar t.ex. Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår, grillplatser och koloniträdgårdar. Flunsåsparken bjuder under sommaren på underhållning med musik, dans och familjekvällar med fri entré. En av Göteborgs bästa vyer upplevs från utsiktsplatsen på Ramberget med magnifik utsikt över staden och i anslutning ligger Keillers Park som inbjuder till picknick i det gröna. Vid Frihamnen finner man Jubileumsparken som är ett resultat av göteborgarnas önskemål om grönområden och att komma närmare vattnet. Idag finns en bastu (Svettekörka), en sötvattenbassäng i anslutning till älven (Pöl Harbour), ett litet saltvattensbad, seglarskola, simskola, ett vattenkonstverk som också är en lekplats, en roller derby-bana, odling med mera

KOMMUNIKATION

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Med spårvagn eller buss tar ni er in till centrum på 5 minuter.

NÄRSERVICE

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. I direkt anslutning till Brämaregården finner man charmiga Kvilletorget som bidrar med ett flertal restauranger, caféer (med i white guide), bibliotek och förskola till mellanstadiet. På andra sidan Hjalmar Brantingsgatan har Arbetsförmedlingen sina lokaler i Glaciären. I närheten finns Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. Just Backaplan och Frihamnen står inför stora förändringar framöver då det mesta av området skall bebyggas. Kring Wieselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och bibliotek. Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan så som Lundbybadet, SATS och Nordic Wellness och flera Crossfit anläggningar.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,59 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,59 %

Ekonomi

EL

1 000 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

2 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnader är individuella och kan variera beroende på förbrukning och avtal med leverantörer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-02-11

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Göthe

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

70

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Fullvärdesförsäkrad via IF

OM FÖRENINGEN

Brf Göthe bildades 2019 och består idag av 70 lägenheter, gemensamhetslokal och övernattningsrum. Föreningens innergård som ligger i söderläge ger möjlighet till både morgonkaffe och lunch i solen och i föreningens vindsvåning finns både tvättstuga och gemensamhetslokal där takfönster låter ljuset flöda in under större delen av dagen. I anslutning till gemensamhetslokalen finns utrymme både för grillkväll i goda vänners lag som kvällsläsning med en god bok.
Föreningens medlemmar har även möjligheten att boka ett övernattningsrum och en festlokal. Det finns även 2 elcyklar som går att boka kostnadsfritt.

TV OCH BREDBAND

Fiber via Telias öppna nät vilket ger friheten att välja leverantör.

PARKERING

Föreningen disponerar 20 garageplatser varav 3 är dubbelgarage samt 7 parkeringsplatser på föreningens förgårdar. En garageplats kostar 1400 kr/mån och en parkeringsplats kostar 800 kr/månad i dagsläget. Detta görs via separat kösystem.

ÖVRIGT

Årsavgiften omfattar ej hushållsel, varm- och kallvatten samt tele/data/tv.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan
Energideklaration Rosenapelgatan 35
Stadgar
Årsredovisning 2020
Social Video
Kommande

Karta

Göteborg Centrala Hisingen Brämaregården

Rödlönnsgången 34

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg