190
MED36CF0D1139E241029FA6D4F902540670

Superfin 1-plansvilla från 2017 med otroligt bra planlösning på Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby! Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Kommande®

Munka Ljungby, Munka-LjungbyFakta om bostaden

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

850 kvm

Superfin 1-plansvilla från 2017 med otroligt bra planlösning på Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby!

KOMMANDE - Letar ni efter en stor 1-plansvilla utan renoveringsbehov med trädgård i sydväst och garage?! Då kan ni ha hittat rätt i Sofierogatan 24 i Munka-Ljungby på jordgubbsfältet! Nybyggt hus från år 2017, där det bara är att flytta in, sätta sin prägel och njuta av sitt nya hus. Man möts av ett otroligt prydligt och välskött intryck när man kommer till fastigheten. På framsidan har man snygg stenläggning och fin plantering och på baksidan har man stor gräsyta som är perfekt för barnens lek och en stor uteplats på trädäck intill huset, dessutom i sydväst på ett insynsskyddat läge. En del av uteplatsen är under tak och en del med en pergola.

Detta är ett superfint Eksjöhus med en optimal planlösning. Huset är byggt i modern stil med brutna pulpettak, vilket ger en fantastisk design till huset men även en otrolig rymd invändigt. På entréplan kommer man in i en rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor. Åt höger från hallen finns en sov-avdelning med två sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med duschhörna. Till vänster om hallen finns ett sovrum och rakt fram finns vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet är det en väldigt fin rymd tack vare takhöjden och ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket är inbjudande med vit inredning från Vedum och rostfria vitvaror och maskiner. Vid vardagsrummet och åt höger finns den andra sov-avdelningen med helkaklat badrum med duschhörna och hörnbadkar, en klädkammare och ett sovrum. Innanför köket finns tvättstugan med utgång till garaget. Det är gott om plats för flera bilar på uppfarten.

Detta är helt klart en bostad ni inte kan missa! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Väldigt fint kök från Vedum med utgång till uteplatsen

Vardagsrum med en otroligt fin rymd!

Badrum 2 helkaklat med duschhörna och hörnbadkar

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg