510
MED36CF0D1139E241029FA6D4F902540670

Såld!

Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Sofierogatan 24


SLUTPRIS5 090 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

150 kvm

BIAREA

30 kvm

TOMTAREA

850 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

2 278 kr/månad

Superfin 1-plansvilla från 2017 med otroligt bra planlösning på Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby!

KOMMANDE - Letar ni efter en stor 1-plansvilla utan renoveringsbehov med trädgård i sydväst och garage?! Då kan ni ha hittat rätt i Sofierogatan 24 i Munka-Ljungby på jordgubbsfältet! Nybyggt hus från år 2017, där det bara är att flytta in, sätta sin prägel och njuta av sitt nya hus. Man möts av ett otroligt prydligt och välskött intryck när man kommer till fastigheten. På framsidan har man snygg stenläggning och fin plantering och på baksidan har man stor gräsyta som är perfekt för barnens lek och en stor uteplats på trädäck intill huset, dessutom i sydväst på ett insynsskyddat läge. En del av uteplatsen är under tak och en del med en pergola.

Detta är ett superfint Eksjöhus med en optimal planlösning. Huset är byggt i modern stil med brutna pulpettak, vilket ger en fantastisk design till huset men även en otrolig rymd invändigt. På entréplan kommer man in i en rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor. Åt höger från hallen finns en sov-avdelning med två sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med duschhörna. Till vänster om hallen finns ett sovrum och rakt fram finns vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet är det en väldigt fin rymd tack vare takhöjden och ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket är inbjudande med vit inredning från Vedum och rostfria vitvaror och maskiner. Vid vardagsrummet och åt höger finns den andra sov-avdelningen med helkaklat badrum med duschhörna och hörnbadkar, en klädkammare och ett sovrum. Innanför köket finns tvättstugan med utgång till garaget. Det är gott om plats för flera bilar på uppfarten.

Detta är helt klart en bostad ni inte kan missa! Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Väldigt fint kök från Vedum med utgång till uteplatsen

Vardagsrum med en otroligt fin rymd!

Badrum 2 helkaklat med duschhörna och hörnbadkar

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret