190

Bammarboda, Åkersberga

Kvarnsjövägen 14


PRIS (utgångspris)5 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

TOMTAREA

2 850 kvm

BYGGÅR

1970

DRIFTSKOSTNAD

2 885 kr/månad

PRIS

5 495 000 kr Utgångspris

Enplansvilla med högt läge och utsikt över Kvarnsjön!

Med högt soligt läge, sjöutsikt och magisk trädgård är detta ett litet paradis på Jorden! Lägg till detta ett välskött enplanshus, perfekt för umgänge med exklusiva inredningsval och gigantisk terrass, carport med förråd och en mysig gäststuga med egen altan. Lugnt läge vid återvändsgata med kort promenad till både sjö- och havsbad. Möjlighet till båtplats. Missa inte denna chans!

Tack vare sitt höga läge på kullen badar villan i solljus från gryning till skymning. Vill du njuta av bad är både badplats i havet och Kvarnsjön en kort promenad bort. Men det är inte bara havet och sjön som bjuder på njutning; tomten är en riktig pärla. De senaste åren har det investerats mycket tid och pengar i att göra denna till en grönskande oas. Här finner man härliga gräsytor, naturligt exponerade berg, fruktträd, genomtänkta planteringar och en rikedom av grönska. För gäster finns ett gästhus redo, medan bilen har sin plats under carporten med tillhörande förråd.

När du kliver in i huset möts du av en rymlig hall, fullt utrustat kök, med bänkskivor i betong, öppet mot vardagsrummet som rymmer både stort matbord och soffgrupp. Perfekt planerat för trivsam samvaro! Här finns även braskamin och en utbyggnad som enkelt kan avskärmas till sovalkov eller arbetsrum. Lägg till detta tre sovrum, med skjutdörrsgarderob och generös klädkammare, och ett imponerande stort helkaklat badrum med dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. Fiber indraget. Ett av husets absoluta höjdpunkter är dess stora soliga terrass med flera utgångar från huset! Med plats för stort matbord, solsängar, stora växter och flera loungegrupper är den perfekt för både små och stora sammankomster. Byggd för samvaro från morgon till kväll. Här avnjuts många magiska solnedgångar över sjön och gnistrande stjärnhimlar. Förberett för spa eller badtunna i direkt anslutning.

Kvarnsjövägen ligger i det havs- och skärgårdsnära samhället Bammarboda. En kort promenad ner till havet där man ser Ålandsbåtarna och skärgårdens rika båtliv passera förbi. Samfälligheten renoverar just nu båtbryggorna och här kan man ställa sig i kö för att hyra båtplats. Att vistas på Kvarnsjövägen är förenat med ett lugn och en stor dos av livskvalitet. Vill man testa fiskelyckan är det bara att ro ut med båten på sjön. Under vintern skapar man sin egen skridskobana eller drar på sig skidorna för en tur på sjön. I närområdet finns gott om fina promenadstråk och strövområden. En kort promenad bort finns busshållplats med avgångar mot både Åkersberga och Norrtälje. Det här hemmet är inte bara en plats att bo på, det är en dröm som blir till verklighet. Flexibelt tillträde! Välkommen på visning!

Bilder

MED3F53E1667FD5414EA1F99C3DE6BA4C0A
MED045D09CCFA994386B7850624FC8FCC9E
MED7C157058D6EB4774B9FD1E34A52A83B1
MED5FDB285C7191434E9C4FAC312141D772
MED7C3AF6070C234AA0A6CAE9B1E9A91531

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Österåker Bammarboda

Kvarnsjövägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret