190

Kallaxön, Luleå

Granholmen 58


PRIS1 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

BOAREA

70 kvm

TOMTAREA

2 145 kvm

BYGGÅR

2013

PRIS

1 795 000 kr

Ljust och luftigt fritidshus med havsutsikt!

Välkommen till detta rymliga och stilrena året runt fritidshus beläget på Granholmen på Kallaxön. Med en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar kan du njuta av den vackra havsutsikten och närheten till badplatsen. Här finner du en mysig atmosfär som är insynsskyddad från grannarna, perfekt för avkoppling.

Detta fina timmerhus, som är cirka 10 år gammalt och isolerat, erbjuder en välplanerad bostadsyta på 70 kvadratmeter. Här finns även en nybyggd bastu, perfekt för att njuta av sköna stunder efter ett dopp i havet eller en rundtur med skotern. Dessutom finns det ett praktiskt förråd för förvaring av tillbehör och verktyg. Det är ej något vatten eller avlopp. Toaletten är av typen förbränning. Vatten fås i kranar via vattendunkar.

Granholmen är en lugn och fridfull plats där du kan koppla av och njuta av naturen. Med närhet till badplatser och omgivande grönområden kan du njuta av ett aktivt friluftsliv året runt.

Missa inte chansen att äga detta charmiga fritidshus med trevlig havsutsikt. Välkommen att kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

Bilder

Fastighetskarta

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Karta

Luleå Kallaxön

Granholmen 58

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret