510
MED040D043FB1544F57AA6806FD31F03E51

Såld!

Vendelsömalm, Vendelsö

Fredriksbergsvägen 73


SLUTPRIS4 200 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

133 kvm

TOMTAREA

274 kvm

BYGGÅR

1968

DRIFTSKOSTNAD

3 658 kr/månad

Välplanerat och hemtrevligt radhus med ett av områdets bästa läge! Här är boendet för er som värderar bra planlösning med många sovrum och ett oslagbart naturnära läge samt bra kommunikationer in till stan. Ljust och luftigt kök med smidig anslutning till vardagsrummet och utgång baksidans uteplats. Helkaklat smakfullt renoverat duschrum/badrum på övre plan.

Tomten har en stor trädäckad altan i mycket bra solläge på baksidan som ligger avlägset och gränsar mot allmänning. Gott om plats för matgrupper, solstolar och loungegrupp. Stor trädäckad altan finns även på framsidan. Uteplatser på både fram och baksida gör det möjligt att välja vart solen ska avnjutas!

På framsidan av huset finns ett rymligt förråd med stora möjligheter. Ett skjul till trädgårds redskap finns på baksidan.

Omtyckt och mycket barnvänligt område med begränsad biltrafik. Närhet till förskola och F9-skolan Vendelsömalmsskolan med idrottsplats och grönytor. Busshållplats med direktbussar till City och Gullmarsplan. Även närhet till affär och stormarknader (ICA MAXI) samt vackra naturomgivningar i Tyrestas populära Nationalpark!

Parkering:
Uppfart framför huset.

Garage:
Garageplatsen ligger väldigt nära huset. Här finns laddbox för elbil. Garageplatsen ingår i samfällighetsavgiften.

Missa inte chansen att bli ägare av detta perfekta radhus för hela familjen!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret