230
MED19B472FF48324F03A802A99B589CEAB7

Fisksätravägen 28A, lgh 11303 Fisksätra, Saltsjöbaden

Nyproduktion

Fisksätra, Saltsjöbaden

Fisksätravägen 28A, lgh 11303


PRIS1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

11303

MÅNADSAVGIFT

3 244 kr

PRIS

1 995 000 kr

KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan). Följ projektet på instagram: brf_saltsjoblick

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN:
https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/

2 rum och kök med balkong. Planerad inflyttning hösten 2024.

Den här härliga tvårumslägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong med förmiddagssol och utsikt mot gården. Det trevliga köket är i vinkel och har högskåp med ugn och mikrovågsugn. Övrig maskinell utrustning: spishäll, kyl/frys och diskmaskin. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och i anslutning till sovrummet finns också förråd/klädkammare med bra förvaring. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt kombimaskin (tvätt/tork).

Bo nära hav och skog, med service alldeles intill.
Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort.

Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
Kl 11:00 - 12:00
Visning sker i Stena Fastigheters visningsbod i Fisksätra centrum, intill Fisksätra Folkets Hus.

Bilder

MED19B472FF48324F03A802A99B589CEAB7
MED30D3F0D8E57546CC8B811439D59E3C84
MED016200A0034044ACB27546D2A3D7ABCD
MEDA01439A1096D442FB4026AD0F9756C60
MED3B5FF51CEE9247178E27798F7CAD7F96

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11303

VÅNING

3 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 244 kr

PRIS

1 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

BALKONG

Ja

MARK OCH UTRYMMEN SOM INGÅR I UPPLÅTELSEN

5 kvm (Balkong)

Om området

Det mesta är nära i Fisksätra. Och nästan oavsett vilka intressen du har kan du att hitta något spännande att göra alldeles i närheten. Här finns museer, fotbollsplaner, badplatser, shopping, fritidsgård, naturreservat, konstupplevelser, båtliv, boulebanor och en hall för allt från badminton och volleyboll till friidrott. Och när du har fått nog av aktiviteter är det bara att strosa hemåt och inta viloläge på balkongen.

Natur
Skogsö är ett vackert naturreservat i Fisksätra och hit tar du dig med fördel från Brantvägen via träpromenaden nere vid vattnet. Här kan du vandra i trolsk barrskog, blicka ut över den spännande våtmarken Skogsö träsk och strosa genom öppna dalar längs fina hagar. På Skogsö finns också koloniområde och häststall och när du blir hungrig kan du grilla lunch över öppen eld vid någon av eldplatserna. På norra delen av Skogsö finns en skans och ett monument från slaget mot ryssarna 1719. Och alldeles i närheten kan du balansera på klippan som ger dig underbar utsikt över Baggensfjärden. Förutom Skogsö har Nacka ytterligare tretton fantastiska naturreservat och
stora Erstaviksområdet.

Restauranger
Den matglada hittar restauranger och caféer lite varstans i Fisksätra. Bland annat nere vid Saltsjö Pir, i Fisksätra Centrum och så klart även i Nacka och Saltsjöbaden som ligger bara några hållplatser bort längs Saltsjöbanan. 20 minuter västerut har du också Stockholms hela utbud av restauranger med all världens mat.

Lekplatser
Barnen har många härliga lekplatser i området. Braxenparken bjuder bland annat på klättervägg, grillplatser och klätterställningar. Båthöjden lockar både små och stora att bli sjörövare för en stund. Eller varför inte mumsa godsaker på en picknickfilt i gröngräset? Igelbodaplatån, Fågelhöjden, Fiskarhöjden-Fiskarstigen är ytterligare några lekplatser, men det finns som sagt gott om dem, så det är mycket roligt att upptäcka.

Museer
HAMN kallar sig för ”Sveriges första slagfältsmuseum”. Här kan du som är nyfiken se fynd från de arkeologiska utgrävningarna i området. Fisksätra museum ligger vid Fisksätra torg 13, med uteplats mot torget, men gör också tillfälliga konstnärliga utställningar på olika platser i Fisksätra och driver projekt i förskolor och skolor. Besökaren ses som deltagare och kan vara med på till exempel kurser, konserter och utställningar. Leksaksmuseet i sin tur är en skattkammare av leksaker från 1900-talets början fram till idag.

Bibliotek
Biblioteket på Fisksätra torg är en guldgruva för dig som gillar läsning av olika slag, men här välkomnas du även till läxhjälp, pysselstunder, CV-hjälp, författarbesök och mycket annat.

Båtliv
Hamnen i Fisksätra ligger vid Fisksätra holme, eller Badholmen som den också kallas, med ett perfekt läge i Lännerstasundet. Du som har båt kan ansöka om båtplats här. Allt för båtlivet hittar du också vid Saltsjö Pir, som bland annat har båtplatser, kapellmakare, båtsnickeri och båtservice. Den nya piren är också hållplats för färjor som sommartid tar dig till och från Stockholm eller ut i skärgården. Det kanske kan vara trevligt med en tur till konstmuseet Artipelag på Hålludden, för en dag i kreativitetens tecken?

Shopping
Här bor du intill områdets alldeles egna Fisksätra Centrum, men har också nära till välkända handelsplatser som Nacka Forum och Sickla. På cykelavstånd finns också Ektorp Centrum.

Saltsjö Pir
Saltsjö Pir är en härlig marin mötesplats i Nacka med skärgårdstrafik från piren, båtar, museum, restaurang och varvsverksamhet. Området är under utveckling och bland annat småbåtshamnen och båtförvaringen kommer att få mer plats.

Bad
Fisksätra holme har sandstrand, bryggor och grill. I Fisksätras närhet finns även flera andra badplatser; Baggensuddsbadet, Lundsjön, Vårgärdssjön, Erstaviksbadet, Saltsjöbadens friluftsbad och en handfull bad ute på Älgö. Näckenbadet är den simhall som ligger närmast och du hittar den på Saltsjöbadens IP.

Motion
Om du tycker om träning är Fisksätra ett helt perfekt ställe att bo på. En multihall planeras där Fisksätra sporthall ligger idag. Anläggningen kommer ha plats för en mängd olika inomhusidrotter och ska stå färdig i december 2023. Alldeles nere vid vattnet ligger Fisksätra IP och i Fisksätra finns även flera fina platser som lockar till spontanidrott. I Fisksätra och i omgivningarna intill, kan du också ägna dig åt boule, golf, ridning, bordtennis, segling, friidrott, skateboard, parkour, dans, längdskidåkning, slalom och mycket mer!

Ungdomsgård
Fisksätra fritidsgård finns på Brantvägen 1, i samma byggnad som Viktor Rydbergs skola Fisksätra. Fritidsgården drivs av Fryshuset och är en trygg och rolig plats för ungdomar mellan 13 och 19 år. Här kan du hänga med kompisar, få hjälp med läxor, lyssna på spännande föreläsningar, delta i samhällsprojekt eller utvecklas inom det du tycker är allra roligast.

KOMMUNIKATION

Fisksätra har ett fantastiskt läge, alldeles intill Saltsjön och Nackareservatet. Samtidigt tar det bara 20 minuter med Saltsjöbanan in till centrala Stockholm. I samband med att banan rustas upp blir det dessutom fler tåg och tätare trafik.

Det finns också fina cykelvägar till och från Fisksätra. Och många busslinjer tar dig enkelt till Nacka, Sickla och Slussen. Om du kör bil är det bara att svänga ut på 222:an för att komma in mot Stockholm. I Fisksätra möts helt enkelt det bästa av två världar – du har nära till naturens lugn, men också det pulserande stadslivet.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,2751 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,2751 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

539 979 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Saltsjöblick Nacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

Karta

Nacka Fisksätra

Fisksätravägen 28A, lgh 11303

Boendekalkyl

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg