190

Raus Vång, Helsingborg

Erik Rödes gata 8Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

220 kvm

TOMTAREA

686 kvm

BYGGÅR

2012

DRIFTSKOSTNAD

692 kr/månad

Unikt drömboende med stora ytor och exklusiva val!

Välkommen till detta arkitektritade stenhus på Erik Rödes gata byggt 2012. Ett enastående hem på 220 kvadratmeter som erbjuder modern lyx och bekvämlighet tillsammans med en känsla av storslagenhet man aldrig slutar längta till.

Huset imponerar med sina genomgående exklusiva materialval, vilket ger en känsla av elegans och funktionalitet. Den unika och genomtänkta planlösningen skapar generösa och öppna ytor som harmoniskt förenar hela bostaden. Givetvis finns här dubbla badrum och en separat tvättstuga med groventré.

Med sina fyra väl tilltagna sovrum och en inredd bostad ovanpå garaget är detta hem perfekt för familjen som uppskattar stil, komfort och flexibilitet. Dessutom bjuder trädgården på en privat oas med trädäck, spabad och välskött gräsmatta – en idealisk plats året runt.

Raus är känt för sin natursköna omgivning, närhet till havet och utmärkta skolor och service. Med goda kommunikationsmöjligheter och snabb tillgång till stadens centrum erbjuder området en perfekt livsstil för den som värdesätter hög standard och en harmonisk boendemiljö.

Hör av er för mer information!

Bilder

Karta

Helsingborg Raus Vång

Erik Rödes gata 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret