190
MEDB8A18C2E94A7478CBB981ABA73284E78

Superfint bostadsrättsradhus i barnvänligt område! Ärrarps Ängar, Ängelholm

Kommande®

Ärrarps Ängar, ÄngelholmFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

117 kvm

MÅNADSAVGIFT

5 392 kr

Superfint bostadsrättsradhus i barnvänligt område!

Snart har du möjlighet att förvärva ett av de fina och trevliga bostadsrättsradhusen på Ärraps Ängar, och som dessutom ligger på en hörntomt. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Huset är byggt 2020, med andra ord nytt och fräscht. Större och rymligare än vad man kan tro med den optimalt planerade bostadsytan fördelad på två plan, 5 rok, med 3-4 sovrum. Perfekt för den stora familjen eller behov av hemmakontor? Här får man plats med det mesta. Området beskrivs som ett lugnt område med närhet till både natur och till centrum. Den bra placerade hörnträdgården är ytterligare ett av de attribut som gör huset extra tilltalande.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg