Linda Tingvall

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Linda Tingvall

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Trevligt bemötande, lyhörd efter våra önskemål och behov. Vi är supernöjda. "
Robin L4 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och fantastiskt bemötande. Kunnig och väldigt serviceinriktad. Kände stor trygghet genom hela processen."
Carola S5 veckor
Verifierad kund
"Linda är jättetrevlig att ha att göra med och samtidigt helt professionell och kunnig i sitt yrkesutövande. Vi hade många bra diskussioner och hon kom med bra förslag på olika lösningar som jag sen kunde ta ställning till. Hon jobbade hårt för att min lägenhet skulle få bästa presentation och synlighet och ställde med kort varsel upp på privata visningar när så önskades. Jag kan varmt rekommendera Linda Tingvall som mäklare."
Marianne L12 veckor
Verifierad kund
"Proffsig lätt att förklara och har gått igenom alla handlingar ordentligt trevlig att prata med "
Mari-Ann B17 veckor
Verifierad kund
"Mycket duktig och trevlig.Väldigt kunnig och lyssnade på oss.Snabb och svara på sms och email.Hon levde upp till alla våra förväntningar av en mäklare.Allt gick smidigt och snabbt.Kan rekommendera Linda Tingvall till alla kunder."
Per Göran Roger H17 veckor
Verifierad kund
"Linda är en mycket engagerad mäklare som lyssnar på säljaren, det märks att Linda älskar sitt jobb. Vi är supernöjda med Lindas insats."
Mats Nils-Erik A41 veckor
Verifierad kund
"Linda har levererat både god service och en bra affär!"
Carl Oscar J42 veckor
Verifierad kund
"Linda har på ett mycket positivt, korrekt och professionellt sätt bemött, väglett och gett trygghet till mig som kund genom hennes bemötande. Linda är ärlig, saklig och personlig och ger trygghet och förtroende i både med och motgång. Hon är en problemlösare och lyckas skapas förutsättningar även under pågående lågkonjunktur. Jag kan varmt rekommendera Linda och kommer absolut att vända mig till henne igen vid nästa försäljning."
Tanja L42 veckor
Verifierad kund
"Vi har bara gott att säga om Linda som hjälpt oss med försäljningen av vår bostad. Uppfattar Linda som förtroendeingivande, lugn, kunnig, trevlig, positiv, snabb att återkoppla då vi sökt kontakt och mycket bra i alla avseenden som rört bostadsaffären. "
Åsa N44 veckor
Verifierad kund
"Superhärlig mäklare med rak och tydlig information i alla lägen. Erbjuder jättebra tjänster till bra pris och svarar outtröttligt och tålmodigt på alla dumma frågor vi som säljare kommer på i tid och otid. Även våra djur (hundar och katter) uppskattade Linda - bästa betyget! Rekommenderar starkt Linda 😊"
Jeanett Ö52 veckor
Verifierad kund
"Lättsam, trevlig, personlig och engagerad. Jag kan varmt rekommendera Linda."
Tanja L52 veckor
Verifierad kund
"Linda gav oss en säker och trygg försäljning av vår villa. Återkom snabbt med svar på våra frågor och gjorde ett professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Linda."
Eva B55 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt rakt igenom och Linda gör det lilla extra för både säljare och köpare som uppskattas mycket "
Magnus B56 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt och engagerat bemötande. Alltid snabb återkoppling om vi hade frågor. Kan varmt rekommendera Linda. Karl-Olof och Birgitta "
Karl-olof M56 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, bra ordning och koll på objektet."
Andreas B60 veckor
Verifierad kund
"Super bra mäklare Bra kombination Väldigt trevligt Let att prata med och Helig Tack för allt 😉 "
Sharon D61 veckor
Verifierad kund
"Absolut den bästa mäklaren som jag kommit i kontakt med. Kunnig och finns där oavsett vad som dyker upp. Hade höga förväntningar inför försäljningen men Linda lyckades nå över alla. Tack Linda, du överträffade allt."
Laila Naomi D61 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med mäklare Linda Tingvall på Husman Hagberg. Snabb, effektiv, inkännande och klok. Vi skulle varmt rekommendera Linda som mäklare till andra. "
FATIMA A66 veckor
Verifierad kund
"Linda har ett Väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande. Hög service!"
Carolin I68 veckor
Verifierad kund
"Hade inga speciella förväntningar från början men blev positivt överraskad när vi var på en visning och började då fråga mer om en annan lägenhet. Vi fick även se den när det passade oss och Linda var tydlig, serviceinriktad, väldigt lösningsorienterad och med ett lättsamt sätt tog hon oss igenom affären. Vi kände oss trygga hela vägen. Proffsigt helt enkelt!"
Magnus B69 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, Jag arbetar som fastighetsmäklare på Husman Hagberg i Täby och Vallentuna. Sedan 20 år tillbaka har jag varit bosatt i båda dessa kommuners olika områden, och inte bara ett utan flera vilket gör att jag känner till dem väldigt väl. Mäklaryrket var ett naturligt val för mig då jag har ett stort intresse för fastigheter med många års erfarenhet av uthyrning, men också försäljningsyrket inom vitvarubranschen. Mötet med människor har alltid legat mig varmt om hjärtat då jag gav några av mina yrkesverksamma år inom vården. I min familj har vi två stora intressen, golf och hund där prestationen har varit i fokus. Att alltid prestera sitt yttersta i alla lägen och att vara tillgänglig. Min starkaste drivkraft som mäklare är att säkerställa att din fastighetsaffär blir så bra som möjligt, både för dig som säljare och köpare. Det är viktigt att ni är nöjda och det är därför jag är med hela vägen under bostadsaffären. Utöver mycket god lokalkännedom och ett gediget kontaktnätverk, är jag noggrann, engagerad och resultatinriktad. Mäklaryrket är för mig inte bara ett yrke utan en livsstil och det är därför jag stormtrivs. Jag hjälper dig gärna med din fastighetsaffär så tveka inte att höra av dig!

Mina försäljningar

Linda Tingvall

Reg. Fastighetsmäklare

0766-456 000

linda.tingvall@husmanhagberg.se

Boka tid med Linda direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg