Mimmi Vu

Hemma överallt i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Kontakta mig

Mimmi Vu

Mimmi Vu

Reg. fastighetsmäklare, Delägare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

svenvi

Omdömen från mina kunder

"Mimmi har varit supertrevlig och hjälpsam från start, visat stort engagemang och återkopplat snabbt varje gång vi haft frågor."
Julia P3 dagar
Verifierad kund
"Mimmi visade en genuin passion för att uppnå det bästa resultatet för mig som säljare. Hennes skicklighet och professionella tillvägagångssätt var imponerande och gav mig stor tillit till henne som mäklare. Hon tog sig tid att verkligen förstå mina specifika behov och lyssnade uppmärksamt på mina önskemål. Under hela processen höll hon mig välinformerad och skapade en känsla av trygghet och förtroende. Här har ni en riktig duktig mäklare som jag rekommenderar starkt!"
Gunnel Rose-Marie K6 dagar
Verifierad kund
"10/10 mäklare, rekommenderas starkt!!"
Al-Hussein N1 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Mimmi som en professionell och flexibel mäklare. Mimmi är trevlig, förstående och hjälpsam. Mimmi har hög tillgänglighet. Vi är supernöjda och kan definitivt rekommendera Mimmi. "
Zainab A1 veckor
Verifierad kund
"Verkligen toppklass och förtjänar fem stjärnor. väldigt professionell, duktig och Engagerad på sitt jobb . Hela affären rullade på superlätt, Vi kände oss trygga och avslappnad genom hela processen. Hennes proffsiga och avslappnade attityd gjorde allt så mycket enklare. Väldigt lätt att samarbeta och alltid tillgänglig. "
Morteza M2 veckor
Verifierad kund
"Jag kan verkligen rekommendera Mimmi som en skicklig och engagerad mäklare. Med sitt professionella agerande, uppmärksamhet på detaljer och positiva inställning är hon verkligen en mäklare som ser till att du får den hjälp du behöver och känner dig motiverad genom hela processen."
Thi Thoa T10 veckor
Verifierad kund
"Hon är snäll, trevlig och hjälpsam. Hon förde processen framåt utan att bli irriterad över frågor och funderingar. Hon var helt super och inga av andras skräckhistorier kring mäklares bemötande blev verkliga med Mimmi."
Elsa Lovisa Maria B10 veckor
Verifierad kund
"Ett positivt bemötande där jag visste redan efter första mötet att magkänslan för en bra mäklare var rätt. Kan verkligen rekommendera Mimmi i både professionellt agerande, bemötande i kunds egna önskemål, återkoppling, och en mäklare med positiv energi och driv som bara ser möjligheter 🌟 Säljprocessen med henne har varit enkel och är ett givet val vid rekommendationer 🌟"
Linda A12 veckor
Verifierad kund
"Mimmi är väldigt hjälpsam , förstående , duktig och trevlig . Egentligen det var lätt och roligt att delarbeta med henne . Jag kände när jag pratar och hanterar med henne att jag pratar med en kompis som jag känner för länge sen . Jag rekommenderar henne . Vi har två lägenheter som vi tänker sälja dem säkert ska vi prata med Mimmi för det . Vi behöver hennes erfarenhet . "
Donia A15 veckor
Verifierad kund
"Mimmi är väldigt duktig på det hon gör. Rekommenderar henne starkt som mäklare! "
Ruqaya H18 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, engagerad, effektiv, målmedveten, noggrann, lätt att nå."
Kjell L18 veckor
Verifierad kund
"Mimmi var väldigt kunnig och kunde svara på många av våra krångliga frågor. De frågor som var för krångliga kunde hon snabbt ta reda på svaret genom att ringa hantverkare t ex och det kändes väldigt tryggt. "
Anna Linnea Elisabet S22 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra sevice och information.Lätt att hålla kontakten med.Mycket smidig försäljning."
Stefan K22 veckor
Verifierad kund
"Mimmi är en engagerad och lyhörd mäklare som ser till båda parters intressen på ett professionellt sätt. Objektet presenterades på ett bra sätt och stämde väl överens med verkligheten. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen. Jag rekommenderar starkt Mimmi som mäklare."
Johan Kristoffer P22 veckor
Verifierad kund
"Att försäljningsprocessen av fastigheten varit smidig och har lyckats är tack vare vår mäklares kompetens, lyhördhet, lugna sätt och kunskap. Vi är glada att det var just Mimmi som hjälpt oss i den processen. Vi kan rekommendera henne mycket varmt."
Paul C22 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande lugn och sansad, kunnig, inlyssnande mäklare som utstrålar säkerhet och förtroende och som jag starkt kommer att vilja rekommendera."
Åke A22 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt agerande, dokument gjorde Mimmi klart med mkt kort varsel på en lördag.Samma dag skrev säljaren och jag kontraktet."
Lars-Erik L25 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker hon skötte jobbet väldigt bra och lätta att ha att göra med, lätttingjänglig"
Emil Olof Linus O28 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell. Gjorde hela köpet av min lägenhet väldigt smidig."
Lisa S32 veckor
Verifierad kund
"Mimmi bemötte oss väldigt bra, välkomnande och glatt bemötande. Våra förväntningar var precis som vi hade när vi var på visning, hon bemötte våra frågor samt förklarade väl och gav rikligt med information om boendet, området samt föreningen. Har kunnat höra av oss för frågor som funnits och fått svar direkt och hjälp med dem frågor vi haft. Vi är väldigt nöjda med Mimmi och tacksamma för att hon bemött oss så väl och alla dess frågor vi haft. "
Maria F32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Mimmi och jag är en positiv, målmedveten och serviceinriktad person. Tidigare har jag jobbat som mäklarassistent på HusmanHagberg och valutaförsäljare på Forex Bank. Med några år som mäklarassistent och som säljare är jag erfaren och kunnig inom dessa områden. Oavsett var jag jobbar, utgår jag ifrån det bästa för mina kunder som utgångspunkt. Jag vill med min stora ambition och mitt engagemang skapa en god relation med er kunder och ge er service på bästa sätt med bra kvalité. Jag garanterar att göra mitt bästa för att ni ska känna er nöjda och trygga under hela affären. Ett bra samarbete, service med god kvalité och professionalitet är vad jag kan erbjuda er både i möte och genom hela processen. Om ni har några frågor eller funderingar kring er bostad, tveka inte att ta kontakt med mig för att få råd och vägledning. Jag ser fram emot att få hjälpa er!

Mina försäljningar

Mimmi Vu

Reg. fastighetsmäklare, Delägare

070-418 00 15

mimmi.vu@husmanhagberg.se

Boka tid med Mimmi direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg