KarriärOm oss

Ebba Olsson

Hemma överallt i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Din mäklare i Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

Kontakta mig

Ebba Olsson

Ebba Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Uddevalla / Stenungsund / Tjörn / Orust

sven

Omdömen från mina kunder

"Hej Ebba var trevlig och kompetent, snabb och effektiv"
Jaana G12 veckor
Verifierad kund
"Tack så mycket. Väldigt snäll och hjälpa mycket så möjligt "
Abdulwahed W19 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastiskt mäklare! Snabb på att svara på frågar, återkoppla och vara behjälplig."
Karl-Henrik S19 veckor
Verifierad kund
"Så trevlig o duktig. Återkoppla i alla lägen. Kunnig o påläst. Hon kommer gå hur långt som helst. Snabb o smidig försäljning "
Britt-Marie Helene K25 veckor
Verifierad kund
"Var intresserad och var förtroendeingivande. Var också kunnig och insatt i olika frågor. Hon lyssnade och var inkännande. Upplevde henne som en ödmjuk person. Vi kan varmt rekommendera henne."
Lisbeth Ingalill S28 veckor
Verifierad kund
"Är så nöjd med Ebba! Proffsig, trevlig och duktig mäklare. Vi önskade få sålt huset snabbt vilket Ebba lyckades med. Hon svarade alltid oavsett om de var sen kväll eller tidig morgon och uppdaterade oss genom hela processen. Kommer anlita Ebba igen vid nästa försäljning. "
Julia Felicia R32 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk bra mäklare. Väldigt trevlig och hjälpsam. Jag önskar dig allt gott😊"
Majd A35 veckor
Verifierad kund
"En duktig mäklaren ! Hon presenterade allt väldigt bra "
Evy T39 veckor
Verifierad kund
"Ebba har varit tillmötes gående och väldigt hjälpsam."
Gösta L39 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, professionellt bemötande. Alla dokument och papper klara. Tydliga instruktioner. Snabbt och effektivt möte."
Lars B39 veckor
Verifierad kund
"Ebba är väldigt trevlig och kunnig och gjorde så att försäljningen gick otroligt smidigt. Kan varmt rekommendera henne. "
Maja B40 veckor
Verifierad kund
"Ung, pigg och alert tjej! Inkännande, jag kunde bolla tankar kring försäljningen. Hon svarar på meddelanden från tidig morgon till sen kväll. Framförallt kunde jag släppa allt, hon har fixat allting från första dagen 👌"
Madelene D42 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig mäklare som håller en uppdaterad under tidens gång och noga beskriver vad som kommer ske under processens gång. Kommer anlita Ebba vid eventuella framtida försäljningar också!"
Ellinor B45 veckor
Verifierad kund
"Hej Det är trevlig bemötande på visning . Har en bra ordning på alla detaljer och lätt att prata med Mvh Le "
Le K45 veckor
Verifierad kund
"Dokumentation från säljare över nyligen utförda el / vvs arbeten borde enligt min mening ha efterfrågats av mäklare för redovisning i objektsbeskrivning. Vid teknisk besiktning redovisas normalt utförda installationer med brist på dokument som ej fackmässigt utfört arbete.. då detta kan medföra köpare konsekvenser med försäkringar och vad gäller el även ansvar för en enligt brottsbalken obehörigt/olagligt utförd el-anläggning , denna anmärkning ska uppfattas som generell och riktad mot husmanhagberg.. "
Peter E45 veckor
Verifierad kund
"Jättebra mäklare! Trevlig och bra service!"
Emil K49 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit mycket trevligt och professionellt bemött av Ebba Olsson. Hon är kunnig och vänlig. Det känns tryggt att göra affärer med hjälp av henne."
Pia S49 veckor
Verifierad kund
"Tredje affären med Ebba. Allting fungerar som man vill att det ska fungera. "
Jonatan B53 veckor
Verifierad kund
"Ebba är verkligen en jätte duktig och ödmjuk mäklare. Hon sprider sådan glädje och optimism i sin opartiska roll. Alltid ett leende på läpparna och lätt att prata med om man undrar över något. Skönt med en mäklare som är ärlig och vill alla parter väl. Är det något som hon inte vet tar hon snabbt reda på svaret. Kan verkligen varmt rekommendera henne. Alla borde ha en Ebba❣️"
Wioletta H53 veckor
Verifierad kund
"Ebba är en kunnig och seriös mäklare. Hon var tillgänglig och kunde svara på frågor vid vår försäljning vi kan varmt rekomendera henne. "
Gunnar S54 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Ebba och jag arbetar som mäklare på HusmanHagberg Uddevalla STO. Drömmen om att bli mäklare kom från att jag ville ha ett arbete där det ständigt går att utmana sig själv samtidigt som man får möjligheten att göra skillnad. Jag tog min kandidatexamen på Malmös universitet med huvudområdet Fastighetsvetenskap. Jag lägger stor vikt vid att utföra mitt arbete noggrant och för mig är kunden alltid i främsta fokus där jag håller parterna uppdaterade genom hela processen. Varje affär är unik och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er. Har ni frågor kring er bostad så tveka då inte på att höra av er till mig. Vi ses!

Mina försäljningar

Ebba Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

070-512 94 54

ebba.olsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Ebba direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg